- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.334
- 823
AynenNiyeti kötü değil, en azından ondan eminim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenNiyeti kötü değil, en azından ondan eminim![]()
Begenemedinmi yandaşmı arıyordun cen ayyy kıyamamKlavye şovalyeleri,birde covitte dinlenmek sart arkadas uyu bence sende
bizlerden 5 sene önce üye olmuş.haklısın.ustamız o bizimAsırlardır burda zaten diyorum ya![]()
Umutsuz değilim ama ikizlerimSanki evet![]()
Gozumden yaş geldi yemin ediyorum, çok güldüm ya, sinirlerim bozuldubizlerden 5 sene önce üye olmuş.haklısın.ustamız o bizim![]()
Sorun istemesen bile o yeteneğe sahip olamamak.bu arada ben direkt yaratılış sistemine gıcığım.bu ne canım hayvanlar gibi her ay her ay.ver herkese 3 tane hak.bu kadar kıymetsiz mi bir insan.ee üreme sağlığı çocuk doğurmak için değil mi?valla devrelerim yandı.bu konuyu kapatalım da konu sahibine odaklanalım.![]()
![]()
Kavga bitti bacim, herkes agzina geleni saydi döktü, sonra isin goygoy kısmı basladiBegenemedinmi yandaşmı arıyordun cen ayyy kıyamamniye buraya yazıyorsun o zaman derler adama
aramızda imza toplasak geri getiremez miyiz bi kerelikAbi hemen banlatmışsınız kadını,mis gibin konu bitti ya,pfff napak gidek yatak madem,gayri bu gece başka civcivli konu gelmez böyle![]()
Sadece üzüntüm geçmedi ablamın vefatı sarstı beni ama atlatacağım
Empatin için sağolBaşın sağ olsun, Allah rahmet eylesin, sabırlar diliyorum![]()
allah rahmet eylesin .zordur kardeş acısıEmpatin için sağol