torununa bakmayan kayınvalide

Yaşlı başlı bir kadın 1 yaşında bie bebeğin sorumluluğunu almak zorunda değil bence...Kreşe de gitmemesi gerekiyor yani ona bir faydası olmaz,akranı da yoktur muhtemelen.Bence bakıcı tutun.

ailem başka bir ilde cnm ,kreş dönemini bitirdik çok şükür ,büyüdü oğlum belki 2 yıl daha yanında birinin gözetiminde durmaya ihtiyacı var okadar

Siteden banlanmadan once bana yazdigin hakaretler icin ozur dilemek ister misin?

Düzenli bakamayabilir bu konuda kimse zorlanamaz bana göre de ama kırk yılda bir de çocuk hasta olmuş insanın içi acır o haldeki çocuğu kreşe göndermeye 1 gün bakmayla da hastalanmazdı yani kayınvalide insan yeri geliyor komşusunun çocuğunu idare ediyor bir gün ki buradaki çocuk torun yani yavrunun yavrusu.

Bu 'bakmak zorunda değil' ifadesi bana köksüzlüğü, sevgisizliği, merhametsizliği çağrıştırıyor.

İnsanoğlu, binlerce yıldır aile kavramını oluşturmuş. Zor zamanında destek olmak, kötü gününde yanında olmak, sevincine ortak olmak vs.aile kavramının içindedir bence. Eğer evladımıza zor gününde el uzatmayacaksak, anne-babamıza hastalıkta yardimcı olmayacaksak o zaman niye aileyiz? Birbirimize sokaktaki insandan farklı olmayacaksak ne anlamı var o zaman?

Hastadır, kendisi bakıma muhtaçtır, kimse zaten yardım istemez. Ama bu kadar bencillik bence normalleştirilmemeli.

Kendisi ihtiyaç duyduğunda ilk kimin kapısını çalacakmış, bir sorun bence.

Hanımefendi yaşlı başlı insanlara çocuk baktırmak sizce normal mi? Kadın zaten binbir çileyle evlat büyütmüş bir de gelmiş 65-70 yaşında çocuk mu bakacak? Biraz insaf yani.

Off ya bir sizin çocuğunuz kreşe gidiyor sanki onca çalışan kadın bakıcıya veriyor garıbım para verıyor o parayla ev alırdım diyor. 66 yaşında ki kadın bebek bakıcakmışmış. Neyine zorunda ya zorunda diyenlerin çoğu kv yatalak olduğunda ben mecbur muyum kızı baksın dıyenler mecbur değiller ellerini eteklerini çekmişler sizin doğurduğunuz sorumluluğunuzu almadığınız çocuklara niye bakıp büyütsünler ? Saçmalığa gel

66 yaşında hasta falan değil şöyleki bana çocuk baktırırsanız ben hastalanıyorum diyor ama akşama kadar tv karşısında hiç hastalanmıyo kendi ailemden kimse yok burda
66 yaşında kadına çocuk mu baktıracaksınız?
Bu insanların hiç oturmaya hakkı yok mu?
İnsanlar tam ununu elemiş eleğini asmış tam rahat edecekleri zamanlarda çocuk mu baktırmak istiyorsunuz? Madem çocuğunuz bu kadar değerli kreşe vermeyin eviniz kira olduğu halde oturun kendiniz bakın. Çok değerli olduğu halde sizin kreşe verdiğiniz çocuğunuza kayınvalideniz bakmak zorunda değil.
Anneannem 10 yıl önce 64 yaşındaydı, bize bakamazdı bile peşimizde yorulurdu kontrol edemezdi. Gerçekten pes ya.

Elektram çocuğu çok değerli ama kreşe veriyor işte. Madem çocuğu çok değerli kreşe vermesin otursun kendi baksın. Herkesin çocuğu herkesin canı değerli. Yaşlı diye bir insana bu kadar yüklenilmez. O insanlar tam rahat edecek zamanlarındalar. İnsan ömrü dediğin nedir ki ortalama 80 yıl. Olduuu rahat edecekleri zamanlarda da çocuk baksınlar olduuuu.

Olıviacım mantığa bak bu kadın kemdi evlatlarını büyütmüş birde torun büyütcek o zaman sen niye hayata 1-0 önde başlıyorsun? Hayır birde diyor ki evime çöp almadı birlik oturdum. Demek ki evlenmeye çocuk yapmaya totonuz yok. Niye evlenip birilerinin üstünden her şeyi bekliyorsunuz. Evlenen siz çocuk sizin eeee niye başkalarından bekletsın. Yav birde bunlar var ya kv kp hasta olsun banane anam babam değil bakmak zorunda mıyım derler ya ee sen zorunda değilsen onlar niye zorunda dimi.

Valla kendi evini açamayacak olan, kendi çocuğuna bakamayacak olan bir zahmet maddi durumlarını iyileştirip öyle evlenip çocuk yapsın. Bu insanlar anneanne babaanne diye canlarını okumaya gerek yok. 66 yaş nedir, bir kere insanın o yaşta enerjisi bile kalmıyor çoğunun en az 1 kronik hastalığı bulunuyor. Bir de bu insanlardan iş bekliyorlar ya çıldırıyorum. Kendisi ekonomik özgürlüğünü kazanacak diye işe gidecek ama çocuğa yaşlı başlı kadın bakacak. Olduuu olduuu.

Sevmekle ne ilgisi var yahu? 65-70 yaşlarındaki kadınlara çocuk mu baktırmayı düşünüyorsunuz insaf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…