- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
ailem başka bir ilde cnm ,kreş dönemini bitirdik çok şükür ,büyüdü oğlum belki 2 yıl daha yanında birinin gözetiminde durmaya ihtiyacı var okadarniçin bakmıyor
mazereti nedir
???????????????
keşke kreş yerine bir bakıcı bulmaya çalışsaydın
tahmin edebiliyorum
ne kadar zor olduğunu
senin annen hayattamı yada yakınmı
kayınvaliden dışındfa yardımcı olcak kimse yokmu
Siteden banlanmadan once bana yazdigin hakaretler icin ozur dilemek ister misin?benim bu zamana kadar harcadığım paranın haddi hesabı yok kaygım para olsa emeklerken kreşe vermez ailemden birini getirtirdim yada kapıdan bırakır ister bak ister bakma der döner işime giderdim ,sizin bence beyniniz sulanmış profilinizden gördüğüm kadarıyla bankacısınız paradan başka bişey aklınıza gelmemesi gayet doğal,zaten 3 gündür yaşadığım yeter bir de sizin saçma sapan yorumunuzla kendimi germek istemiyorum ,canınız sıkılıyorsa eğlence sitelerinde takılın,
bence sen anlamadığın ve bilmediğin konulara yorum yaptığın için benden özür dilemelisin ,ayrıca hakaret değil silkelenip yazdıklarını tekrar okuman için iltifat ettimSiteden banlanmadan once bana yazdigin hakaretler icin ozur dilemek ister misin?
laf olsun diye konuşmuş arkadaş herkes eşit şartlarda değil kendi tuzu kuru galiba anca konuşuyor. hangi anne ister çocuğunu başka insanlara bırakmakNe kadar yapıcı bir yorum olmuş gerçekten. Bırakmak zorundaysa bırakacak tabi, napsın kadın.
Hanımefendi yaşlı başlı insanlara çocuk baktırmak sizce normal mi? Kadın zaten binbir çileyle evlat büyütmüş bir de gelmiş 65-70 yaşında çocuk mu bakacak? Biraz insaf yani.Bu 'bakmak zorunda değil' ifadesi bana köksüzlüğü, sevgisizliği, merhametsizliği çağrıştırıyor.
İnsanoğlu, binlerce yıldır aile kavramını oluşturmuş. Zor zamanında destek olmak, kötü gününde yanında olmak, sevincine ortak olmak vs.aile kavramının içindedir bence. Eğer evladımıza zor gününde el uzatmayacaksak, anne-babamıza hastalıkta yardimcı olmayacaksak o zaman niye aileyiz? Birbirimize sokaktaki insandan farklı olmayacaksak ne anlamı var o zaman?
Hastadır, kendisi bakıma muhtaçtır, kimse zaten yardım istemez. Ama bu kadar bencillik bence normalleştirilmemeli.
Kendisi ihtiyaç duyduğunda ilk kimin kapısını çalacakmış, bir sorun bence.
66 yaşında kadına çocuk mu baktıracaksınız?66 yaşında hasta falan değil şöyleki bana çocuk baktırırsanız ben hastalanıyorum diyor ama akşama kadar tv karşısında hiç hastalanmıyo kendi ailemden kimse yok burda
Elektram çocuğu çok değerli ama kreşe veriyor işte. Madem çocuğu çok değerli kreşe vermesin otursun kendi baksın. Herkesin çocuğu herkesin canı değerli. Yaşlı diye bir insana bu kadar yüklenilmez. O insanlar tam rahat edecek zamanlarındalar. İnsan ömrü dediğin nedir ki ortalama 80 yıl. Olduuu rahat edecekleri zamanlarda da çocuk baksınlar olduuuu.Off ya bir sizin çocuğunuz kreşe gidiyor sanki onca çalışan kadın bakıcıya veriyor garıbım para verıyor o parayla ev alırdım diyor. 66 yaşında ki kadın bebek bakıcakmışmış. Neyine zorunda ya zorunda diyenlerin çoğu kv yatalak olduğunda ben mecbur muyum kızı baksın dıyenlermecbur değiller ellerini eteklerini çekmişler sizin doğurduğunuz sorumluluğunuzu almadığınız çocuklara niye bakıp büyütsünler ? Saçmalığa gel
Olıviacım mantığa bak bu kadın kemdi evlatlarını büyütmüş birde torun büyütcek o zaman sen niye hayata 1-0 önde başlıyorsun? Hayır birde diyor ki evime çöp almadı birlik oturdum. Demek ki evlenmeye çocuk yapmaya totonuz yok. Niye evlenip birilerinin üstünden her şeyi bekliyorsunuz. Evlenen siz çocuk sizin eeee niye başkalarından bekletsın. Yav birde bunlar var ya kv kp hasta olsun banane anam babam değil bakmak zorunda mıyım derler ya ee sen zorunda değilsen onlar niye zorunda dimi.Elektram çocuğu çok değerli ama kreşe veriyor işte. Madem çocuğu çok değerli kreşe vermesin otursun kendi baksın. Herkesin çocuğu herkesin canı değerli. Yaşlı diye bir insana bu kadar yüklenilmez. O insanlar tam rahat edecek zamanlarındalar. İnsan ömrü dediğin nedir ki ortalama 80 yıl. Olduuu rahat edecekleri zamanlarda da çocuk baksınlar olduuuu.
Valla kendi evini açamayacak olan, kendi çocuğuna bakamayacak olan bir zahmet maddi durumlarını iyileştirip öyle evlenip çocuk yapsın. Bu insanlar anneanne babaanne diye canlarını okumaya gerek yok. 66 yaş nedir, bir kere insanın o yaşta enerjisi bile kalmıyor çoğunun en az 1 kronik hastalığı bulunuyor. Bir de bu insanlardan iş bekliyorlar ya çıldırıyorum. Kendisi ekonomik özgürlüğünü kazanacak diye işe gidecek ama çocuğa yaşlı başlı kadın bakacak. Olduuu olduuu.Olıviacım mantığa bak bu kadın kemdi evlatlarını büyütmüş birde torun büyütcek o zaman sen niye hayata 1-0 önde başlıyorsun? Hayır birde diyor ki evime çöp almadı birlik oturdum. Demek ki evlenmeye çocuk yapmaya totonuz yok. Niye evlenip birilerinin üstünden her şeyi bekliyorsunuz. Evlenen siz çocuk sizin eeee niye başkalarından bekletsın. Yav birde bunlar var ya kv kp hasta olsun banane anam babam değil bakmak zorunda mıyım derler ya ee sen zorunda değilsen onlar niye zorunda dimi.
Sevmekle ne ilgisi var yahu? 65-70 yaşlarındaki kadınlara çocuk mu baktırmayı düşünüyorsunuz insaf yaBakmak zorunda değilciler üşüşür maşallah.
Sevmeye gelince torunum bakmaya gelince bakamam oh iyi vallahi.2 günde bire bile okeylemeyen kv.Çocuğumu canım isterse gösteririm o halde.haklısınız konu sahibi bende olsam zoruma giderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?