Tövbe etmiş bir eskort

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canım tam olarak bu işte ben anlamıyorum bu insanlar ne hale geldi her kelimenin ardında başka bir şey arıyorlar

Aynen öyle canım benim

Teyzemin bi dükkanı erkek donundan kuru yemişe , lif ipinden ikinci el oyuncağa kadar her halt satıyor dört duvar ve damı olan yer dükkan ne koysan alıcısı bulunur illa

Konu sahibi, siz de urun cesitlendirmesine gidebilirsiniz. Olmaz mi?

Haklısınız sanırım ama böyle bir düşünce içine gireceklerini tahmin edemedim beni anlayanlar anladı çok teşekkür ediyorum anlamayanların ise gönül gözlerini açmalarını diliyorum

Evet söyleyemiyorum çünkü tanıdık biri olabilir
Tahmin ettim o zaman şöyle yapın yan dükkandan müşteri çekebilmek için bir süre maalesef geliş fiyatına verin yahut az karla verin cama mutlaka dikkat çekici yazılar yazın indirimle ilgili satışın ne ile ilgili olduğunu bilseydik tavsiye daha iyi verilirdi dükkanınız ile ilgili mümkünse sosyal medya hesabı açın civardan takip edip gelenler oluyor

Evet söyleyemiyorum çünkü tanıdık biri olabilir
Mesela aktar açtınız ve söylediniz nasıl tanıdık çıkıp bilebilir ki? Bir sürü aktar var. Yan yana dükkanlar olduğu için mi bilecek. Ya da çok az olan bir sektör mü bu?Keşke konuyu şöyle bir dükkan açtım neler yapabilirim nasıl fark yaratabilirim diye açsaydınız. Bu şekilde hiç yardımcı olamadık.

Yani camasirci onune illa dolap olur diyorsunuz, cildirmis olmalisiniz
Oluyor valla kazancı da epey iyi her şey satıyor millet ihtiyaca ulaşmak ister senin nerde ne sattığına bakmaz ki önemli olan talebe yönelik çeşitlilik köyde sebze yetiştiriyor onları bile satıyor getiripte .

Gelis fiyatina verip batsin evet

Kucuk bir yerde bu daha cok olur ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…