- 15 Şubat 2013
- 26.197
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.423
- 798
O karsida ki bi daha gelirse yaparsin şranki geneEvet ayak alıştı mı gelirler bir dahabaştan ucuz ucuz vereceksin sonra şırank 99.90 tl karşıdaki aynen böyle
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O karsida ki bi daha gelirse yaparsin şranki geneEvet ayak alıştı mı gelirler bir dahabaştan ucuz ucuz vereceksin sonra şırank 99.90 tl karşıdaki aynen böyle
![]()
Gelir gelirrrrO karsida ki bi daha gelirse yaparsin şranki gene![]()
Bi milyoncular ilk çıktığı zamanlar aynen böyle degilmiydi ilk defa yapılmış bir şey değil ki bu mantık neden şaşırıyorsunuz anlamadım, eskiden baklalar da bu mantıkla giderdi dükkan sayısı arttıkça insanlar tek bir alana yönelik satışa geçti ama yeme içme ve giyim üzerine yapılan dükkanlar uzun soluklu olmuyor ama çeşit fazlalığı olan dükkanlar bazen ürün skalasını genişletip bazen daraltarak ayakta durmayı başarıyor ve göze de batmıyor bimde sutyen don atlet marangoz aletleri tv mutfak gereçleri ve gıda ürünleri satılmasına şaşırmıyorsunuz da buna şaşırıyorsunuz ya ben de bunu anlamıyorum küçük esnafları öldürmenin bitirmenin silahı oldu bu tarz marketler maalesef belki farkındasınızdır.Don lastigi, kuruyemis, mayo, küllük, bornoz, konu sahibi bunlari bi guzel alip.serpiyoruz tukanda oraya buraya![]()
Umutsuzluga kapilma ama coronadan butun esnaf kan agliyor zaten, urun cesitlemesine git, kampanya, paket fiyat vs ilgi cek, yapabiliyosan urun grubunu komsudan tamamen farkli biseye dondur, Yolun acik olsun bacimVallahi gerçekten küstüm ne diyim bazı arkadaşlar çok güzel fikirler sundu bazıları haddini aştı bazıları da at gözlükleri ile baktılar ne diyelim Allah büyük madem bitirdim bu işi rabbim yardım edecek inanıyorum buna şükürler olsun
Sasirmadim ??? Niye sasirayim. Gayet de ciddiyim, benim tarzim degisiktir biraz.Bi milyoncular ilk çıktığı zamanlar aynen böyle degilmiydi ilk defa yapılmış bir şey değil ki bu mantık neden şaşırıyorsunuz anlamadım, eskiden baklalar da bu mantıkla giderdi dükkan sayısı arttıkça insanlar tek bir alana yönelik satışa geçti ama yeme içme ve giyim üzerine yapılan dükkanlar uzun soluklu olmuyor ama çeşit fazlalığı olan dükkanlar bazen ürün skalasını genişletip bazen daraltarak ayakta durmayı başarıyor ve göze de batmıyor bimde sutyen don atlet marangoz aletleri tv mutfak gereçleri ve gıda ürünleri satılmasına şaşırmıyorsunuz da buna şaşırıyorsunuz ya ben de bunu anlamıyorum küçük esnafları öldürmenin bitirmenin silahı oldu bu tarz marketler maalesef belki farkındasınızdır.
Aman diyim açmayım paranızı ziyan etmeyin korona geldi hiçbir yerde satış yok o yüzden sermaye yok diye üzülme küçük işletme büyük fabrikalar hiçbir yerde satış yok doğru dürüstSermaye olsa ben de dükkan açmayı çok istiyorum ama maalesef .
Eskortlukla dükkana müşteri çekmeyi nasıl bağdaştırıp açıklasın burda çok alakasız konu ikisi deİyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır bu foruma üyeyim ben malesef bazı sebeplerden dolayı eskortluk yaptım bir süre fakat her zaman bir vicdan azabı duydum sonunda Allah kabul etsin tövbe edip bir dükkan açtım hiç tanımadığım bir şehre gittim 4 aydır dükkan çalıştırıyorum fakat dükkanın eski sahibi semt tarafından hiç sevilmeyen ayyaş biri imiş tam yanımda ise aynı işi yapan çok iyi bir evli çift var sorun ise onlar müşteriyi zamanında kendine çekmişler fakat benim dükkanım onların üçte biri kadar iş yapıyor eski sahibinden dolayı. Beni tanıyan yok eskiyi bilen yok. Size sorum ise ben dükkanıma nasıl müşteri çekebilirim tövbe ettim helalinden kazanmak istiyorum Allah rızası için şu mübarek günde bana dua edin helal yolla ekmeğimi kazanayım![]()
Ben de ciddiyim de ondan yani.Sasirmadim ??? Niye sasirayim. Gayet de ciddiyim, benim tarzim degisiktir biraz.
Zaten ni kac kez yazdim urun ceaitlendirmesi diye, daha nasil anlatayim bilemedim su anda, iyi gece ossunBen de ciddiyim de ondan yani.
Yarışmayı sevmem gerek yokBu espriniz sorulan soruyla yarisacak cinsten inanin.
Merhaba niloyatospikAman diyim açmayım paranızı ziyan etmeyin korona geldi hiçbir yerde satış yok o yüzden sermaye yok diye üzülme küçük işletme büyük fabrikalar hiçbir yerde satış yok doğru dürüst
İnek koyun için de birşey diyemeyeceğim kısa vade için o da karlı değil gibi hele dükkan açmak hiç değilMerhaba niloyatospikuzun süreli bir şey düşünmüyorum 4 ila 5 senelik bi yer eşim için bi yer açmayı aklimdan geçiriyorum ama aklımdaki fikirlerden sadece biri , inek veya koyun da alabiliriz bilemiyorum
Bilmem ben pek diğerleri ne yazmış diye bakmam kendi yorumumu yazar geçerim siz bana yorum yazdınız düşüncelerimi belirttim o kadar size de iyi gecelerZaten ni kac kez yazdim urun ceaitlendirmesi diye, daha nasil anlatayim bilemedim su anda, iyi gece ossun
Inegin sütünden yararlanırdık olmaz mi diyosun bende net bir şey yok atanıp gidicem adamı ülkenin bi ucuna goturucem issiz cani sikilmasin az biraz da gelir getirse yeter diye bakıyoruz açıkçası, zaten o çocuğa bakacakk e para da kazansın ki hayatin içinden tamamen kopmasın amaç öyle yaniİnek koyun için de birşey diyemeyeceğim kısa vade için o da karlı değil gibi hele dükkan açmak hiç değil