Tp Bebek ve Akupunktur

Benim akupunkturda şöyle etkisi oldu , gecen sefer 24 tane yumurtam toplandı 20 olgun idi , 3.gün transferi yapoıldı 6.güne giden oldu ama kaliteleri iyi değildi dondurulmadı
bu sefer daha az dozda ilac vuruluyorum ondan dolayı zaten daha az yumurta olacağı çok belli ama şuan 15 buda benim için iyi bi rakam bu tedavide sadece 3 kutu puregon kullandım 900 ünite yapıyor ,gecen tedavide tam 5 kutu 300lük kullandım 6 kutundan 75 çektim.. düşün o kadar iğneyle 24 oldu bu kadar iğneyle 10 olmalıydı değilmi mantıksal olarak.. benim stresim hiç yok ben hiç umursamıyorum Allah tarafından sanki böyle ben hiç karamsar bi insan değilmişim gii tabi olumsuzluklarda geliyor aklıma ama vucudumu etkiliemiyor hissediyorum öcneden çokı hissederdim gerginliklen bacakları agrırdı hatta bazen kaşlarım hadi agırırdı ama artık yok... baharcım bu cevap sana

toprakcım al bebişerını ınş tutunurlar sana ..önce ben bı nmeraktan kurtulım sonra bol bol dua edıcemmm inşşşşşşşşş hepımıze..................rabbım bu yazı bereketlı kılar ınşşşşşşşş

ıkındı ezanı okunuyooo rabbım ezanlar hurmetıne tum sıkıntıda olanlara yardım etsın ..bebiş ısteyenlerede hayırlı bebişler versın inşşşşşşşşşşşşşş

evet canım doğru...ınş bu tedavın daha rahat gecer canım amerıklalım.....inş ıyı olacak yureğını ferahhh tuttttttttt

gulen narkozlu.........ama bomba gıbı..dımı kız.........bıssuru yumoşu varrrrrrrrr....inş hepsı dollenırrrrrrrrrrrrr

Gülencim bende öyleyim senin gibi , hiç tedavide değilmişim gibi rahatım...Akupunkturun stres yönünden kesinlikle etkisini gördüm...

ana bahar reyhanmıymışşşşş
muhahaaaa ben onu başka biri sandıydımmmmmm

Mesela gecen sefer hep ağlardım tedavi sırasında duygusallık vardı korku vardı sürekli evde bişiler yapardım şimdi ise 1 haftadır hiç evi temizlemedim bu konuda ben hiç bir zaman rahat olamamıştım çok titiz bi yapım var ama dikkat ediyorum artık ev dagınıkken bile oturup tv seyredebiliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…