- Konu Sahibi el-muallim
-
- #2.041
yazın tatıle gelemezsın tedavı olursa dımı
Bende mesefeli davrandım zaten kız çok nadir giriyor bende da davosa gelmez Çok üzgünüm çoook
Benim akupunkturda şöyle etkisi oldu , gecen sefer 24 tane yumurtam toplandı 20 olgun idi , 3.gün transferi yapoıldı 6.güne giden oldu ama kaliteleri iyi değildi dondurulmadı
bu sefer daha az dozda ilac vuruluyorum ondan dolayı zaten daha az yumurta olacağı çok belli ama şuan 15 buda benim için iyi bi rakam bu tedavide sadece 3 kutu puregon kullandım 900 ünite yapıyor ,gecen tedavide tam 5 kutu 300lük kullandım 6 kutundan 75 çektim.. düşün o kadar iğneyle 24 oldu bu kadar iğneyle 10 olmalıydı değilmi mantıksal olarak.. benim stresim hiç yok ben hiç umursamıyorum Allah tarafından sanki böyle ben hiç karamsar bi insan değilmişim gii tabi olumsuzluklarda geliyor aklıma ama vucudumu etkiliemiyor hissediyorum öcneden çokı hissederdim gerginliklen bacakları agrırdı hatta bazen kaşlarım hadi agırırdı ama artık yok... baharcım bu cevap sana
arkadaşlar ben namaza gıdıcemmmmmmmmmmmm..............sıze ıyı sohbetler........sız devam edın canımamerıkalı sabahda ınş konuşuruz canımmmmmmmmmmmmm
yok canıj ben onu bahar86 için söylemiştim canım ,, buarda iyiyim sen nasılsınn kusura bakma yazdını görmedim şekeirm görseydim cevap verirdim canımmhe he one minute sen yoksun canim benim oldugum saatlerde canim ne zaman hem ben biraz once sana direkt sordum gul;encim nasilsin diye cevap vermedin vermeyince muallim cevap verdi seni yerine say to her thank you
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?