Tp Bebek ve Akupunktur

hadı ya.................bahar ......reyhan ......................offf evet demıştı unutmuşum bende bahar kım dıyorum kız sen bızı delımı etcennnnnnnnnn

hep corc ,(amerikalı ) daha toplanamadı bebişim narkozlu muayne oldum ben kronik vajinismusluyem

canım toplanmadı gıulen normal muayene olanmıyooo....narkozla oluyooo ..ınşş tpoplancakkkk..
ya gulen sen yazsana....

Bende mesefeli davrandım zaten kız çok nadir giriyor bende da davosa gelmez Çok üzgünüm çoook

kronıkkk hasta.................ama tatlı hasta..ve çok guzellll...............sen onun resımlerını gordunmu.....amerıkalı....fıstık gıbındı

gülsüm anne yazıyorumda sen çok afacanlısın görmüyon gari yazdımı

GHördü tabi hatta evimdeki salonları kendi koltuklarına benzetti ama ben sonra yemedim içmedim istikbalin sitesine baktım oturma yerleri çiçekli onun, halubki benim o kısımlarda polar örtü var

ayyyy gulen ayyyyyyyyyyyyyyyy..başka ışin mı yok ..inşş üçüzün olurda saçını bılem tarayanmazsın kızzzzzzzzzzzzzz

canım hayırlısı ıols amerıkalım yetrekı bebşin olsunda bu yaz gelme seneye bebişinle gelırsın ne guzellllllllllll olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arkadaşlar ben namaza gıdıcemmmmmmmmmmmm..............sıze ıyı sohbetler........sız devam edın canımamerıkalı sabahda ınş konuşuruz canımmmmmmmmmmmmm

Bende mesefeli davrandım zaten kız çok nadir giriyor bende da davosa gelmez Çok üzgünüm çoook

he he one minute sen yoksun canim benim oldugum saatlerde canim ne zaman hem ben biraz once sana direkt sordum gul;encim nasilsin diye cevap vermedin vermeyince muallim cevap verdi seni yerine say to her thank you

canim gecen sefer bende puregon kullanmistim ayni senin gibi900 unite ile 21 taneydi bende o yuzden korkuyorum benim 900 u asmamam gerek hatta varmamam gerek benim hedef de 10 15 arasi bakalim nasil olcak

he he one minute sen yoksun canim benim oldugum saatlerde canim ne zaman hem ben biraz once sana direkt sordum gul;encim nasilsin diye cevap vermedin vermeyince muallim cevap verdi seni yerine say to her thank you
yok canıj ben onu bahar86 için söylemiştim canım ,, buarda iyiyim sen nasılsınn kusura bakma yazdını görmedim şekeirm görseydim cevap verirdim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…