- Konu Sahibi el-muallim
-
hoşgeldın mamba...............canım unuttun bızı.........senı özledık sağol canım..bebişimiz nasıl........buyumuştur bırazcık kendıne ıyı bak gır arasıra............öpt
canımm yaa....ne guzel hayall bunlar canım rabbım sana da nasıp etsın banada inş ...bı tanem ....her şeyın en guzelını en hayırlısını.......nasılsın bu arada sen ne aşamadaydın
buarada aklıma geldi sana yapılmamış olması off bi banamı yapıldı bu ilk seansta :d etkisi varmıymış nöralterapinin bana hiç bırakırsın demedi acıyo dedikce bebek isyonmu dedi devam etti
buarada aklıma geldi sana yapılmamış olması off bi banamı yapıldı bu ilk seansta :d etkisi varmıymış nöralterapinin bana hiç bırakırsın demedi acıyo dedikce bebek isyonmu dedi devam etti
benim sorun eşimde canım azosperm testislerden sperm çekildi.. bende herhangi bi sorun yok bana e2 sonuclarımı falan sordu sizde sebeb bulanamamış stres kaynaklı olabilir dedi benim hormonlarım normal canım .. ilk seansta belki korkmayasın diye yapmamıştır .. benimde 1 ay önceden başladı işte rahat 10 seans gidicem canım.. cumadan sonra bende pazartesi perşembeye aldırıcam bi iğnede ben takıcam sana :d
küpeledi seni dimii bendede var ağrırısa çıkar demişti ama ağrım olmadı ellemedikce duruyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?