Tp Bebek ve Akupunktur

selam kzılar ben ıyıyım pıknıkteydım yorgunum çok guzel geçtı top oynadım zıpladım benım yumoşlar çatlamışmıdr

Oh Oh Ne güzel.....
Aman o yumoşlara bişey olmasın daha.... zamanı gelince çatlıycaklar annesi....
Ama eminim güneşi görünce onlarda bayağı mutlu olmuşlardır, büyümüş, tooccaman olmuşlardır....
İnşallah 9 ay sonrada kucağında görürsün ve pikniğe gidersin onlarla... İnşallah ikizlerin olur, 2 tane cicili bicili kız... renkli renkli tokalar, rengarenk kıvır kıvır kıyafetler...
Aman senin karnından benim gözümün önüne geldiler inan.....
Allah görmeyi de nasip etsin inşallah.....

canımm yaa....ne guzel hayall bunlar canım rabbım sana da nasıp etsın banada inş ...bı tanem ....her şeyın en guzelını en hayırlısını.......nasılsın bu arada sen ne aşamadaydın

sıralama doğru olmayabilir ama nereyeme yaptı önce nöralterapi yaptı insülin iğnesi gibi iğne var şırınga içinde ilac varmış toprak söyledi acıbadem ile ısırgan suyu varmış sac diplerine enseme omurga kemiğimin üzerine belli aralıklarla yaptı kurtuk sokumuma omurga kemiği hizasında sanırım o anlatmadı ben eve gelince aynada bakınca fark ettim.. ön taraftan karnın altına küçük karın dedikleri yer varya bikini bölgesinin başladı yere oralara yaptı baya göbek deliğine( benim göbeğimde piercing takılı idi ama o gün çıkarttırdı komple yasakladı) boğaza yaptı daha sonra yumurtalıma girmek istedi nereye girmek istedi anlamadım ama sanırım dış dudaklar varya oraya sanırsam emin değilm elledi sadece çok hissetmedim onun iğneleri büyük parmak kadar iki tane ama tamamını sokması lazmmı hiç bilmiyorum o gün korktum yaptırmadım cuma yapıcak daha sonra akupunktura gecti .. kulaklarıma bir sürü kafama ellerime avucumun içine bacaklarıma ayaklarıma karnıma kasıklarıma hatırladıklaırm bunlar canım benim..

ee bende salı oradaydım beni görmedinmi yoksamm

buarada benim sağ kulağımda 4 adet sol kulağımda 2 adet delik vardı hepsindede küpe takılı idi hepsini çıkarıcaksın dedi sadece nokta gibi birer tane iki kulağa tak dedi

sen öle her yerını delersen işte böle olur canım............bu gun nasılsın.......canım alışırsın bencem

benim diş etime bişi yapmadı aman susun hatırlamasın susun suusun ..
reyhan bana gözünü sevim o yumurtala girme olayını anlatr ne olur kurbanın olum

sen öle her yerını delersen işte böle olur canım............bu gun nasılsın.......canım alışırsın bencem

iyiyim Allaha şükür duş aldım kulaklarımı yıkamak yasak abdest aldım hafiften öyle üsten üsten kulaklaırmla oynadım sadece eşimde rahat ol Allah biliyor dedi .. sonra abimin bebeğini ve komşunun bebeğini parka götürdüm banada çok yakışıyor maşallah biri kıs biri erkek aynı gün doğmuşlardı ikiside sarışın benim sandılar parktakiler hep evet dedim ikizlerim bunlar senağlamasenağlama
morel depoladım yanii.. şimdide dondurma iyiyorunm vanilyalı dondurma rahimi kuvvetlendiriyomuş ..

ooooooooooohhhhhhhhhh......hanı bıze..............dıkkat et bu arada rahmı kuvvetlendıerırken kılo yapmasın canımmmmmmmmm...............ne tatlı bebşilerle gezdın ha............iyi moral olmuştur nasıl olurdu acaba ıkızlreın olsa.........ne guzel hadı hayırlısı

güzel olurdu ya ben bide afacanlı biriyim dolaşıp kalırım benimde kucağıma çok yakışır düşünsene zaten hamilelikte yakışır bazen karnıma atkıları tülbente koyup karnıma bağlayıp elbise giyorum üzerime aynada saatlerce kendime bakıyorum nası yakışıyor sana anlatamam çok güzel oluyor.. ben hiç hamile kalmadım için bana hamile kalmak böyle o kadar garip o kadar mucizevi geliyorki bazen sırf bu yüzden ilk denemede gebe kalamadım diyorum..
sende pinkiğe gitmişsinn nereye gittin senin nası gecti

canım rabbım nasıp etsın kısa zamanda...............taşdelen mesıre alanına gıttık .............kalabalık kurs ile....guzeldı...........

sen sanırım bana gore karşıdasın ben anadolu yakasındayım............burası daaaa.....guzellllllll

avrupa yakasındayım ama neredeyse istanbulun dışındayım metris ceza evini bilirmisin onun tam karşısında sitelerdeyim ben evlerimiz kendimizin bahcelerimiz var çokk modern ve sessiz bi yer burası cıvıl cıvıl

tasdelenin neresi oldunu hiç bilmiyom canım :d

bende oraları pek bılmıyorum canım........taşdelen umranıyeden sonra.........şileye gıderken...ben ataşehırdeyım

hmm ataşehir çok güzel yerr eşimin dayısının oğlu orada oturuyor canım ..
bizim buralarda güzel ya balkonda oturunca her yer yeşillik evler bahceli köy gibi değil tabi caddeye bakıyor evimizin 3 yanı ama caddeden önce bahcemizdeki ıhlamur agaclaırna çk huzur verici

yok canım cumaya gel sonraki hafta pazartesi perşembe gelicem senin sırtınada bi iğne ben batırcam
reyhan iğneden neyinden korkuyonmu sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…