- Konu Sahibi el-muallim
-
- #4.621
gulen toprak sız subatın son haftası doğurursunuz..................senay subat bası olabılır..........bende ınşşşşşşşşş ocak başı..............ınş hıçbı sıkıntımız olmaz............yenılerde bızden sonra..................
ıkızle genelde 36. hafta üçüzler 34. hafta doğuyo................ınş dayanırız
kızlar yarın hayırlısıyla yumurtalarım toplanıyor........
kıslar tsh değerim yüksek çıkmış
test sonuclaırmı aldımda
kac TSH'in? hamilelik sirasinda TSH in normal seviyede tutulmasi COK COK COK onemli. derhal ilac takviyesine baslaman lazim. doktorun vermistir diye tahmin ediyorum....
serapcım mrb canım nasılsın değerlerin güzel görünüyo düşük olması ii yani ilaç kullanmana gerek yok yanlış bilmiyosam benim guatr ve prl yüksek çıkmıştı ilaç kullandım onun için inş gerek kalmaz kullanmana bide mualliimcim daha ii bilir belki ama ben meryem suresini okuyorum aklıma geldikçe çocuk olması için bide salat ı tefriciye ookunuyor bildiğim kadarıyla
nazcım inş meleklerin senledir canım benim tutunmuşlardır annelerine
selammmm
herkese iyi akşamlar
kıslarr, benim tsh 0,46 çıkmış
referans aralığı 0,33 ile 5,5 miş
tahlil kağıdında böyleydi
peki düşük olunca ne oluyor çok merak ettim
lütfen bilen varsa yardımcı olabilirmii
sevgilerrrr
canım bılkı içten yapılan her dua makbuldur..........ama yasın oku meryem suresını resulullahın dualarını...............kurandakı peygamberlerın evlat ısteme dualarını..............allahın ısımlerını...............mesela ya halık ha uzatılıcak...............ya kavıyyu..............ya mubdıu................ya musavvır...............rabbım makbul etsın ınşşşşşşşşşşşşşşşGülencim canım
minik annecik sen evde tek başına yoga yapmışsın
geçmiş sayfalarda okudum
nasıl yaptığını anlatabilirmisin zor olmayacaksa
Muallimcim seninde hoca olduğunu okudum çok sevindim
acaba hangi duaları daha çok okusak veya fikir verebilirmisin bu konuda
Yüce ALLAHIM hepimizin duasını kabul etsin inşallah
serapcım mrb canım nasılsın değerlerin güzel görünüyo düşük olması ii yani ilaç kullanmana gerek yok yanlış bilmiyosam benim guatr ve prl yüksek çıkmıştı ilaç kullandım onun için inş gerek kalmaz kullanmana bide mualliimcim daha ii bilir belki ama ben meryem suresini okuyorum aklıma geldikçe çocuk olması için bide salat ı tefriciye ookunuyor bildiğim kadarıyla
nazcım inş meleklerin senledir canım benim tutunmuşlardır annelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?