Tp Bebek ve Akupunktur

naz bak soyluyorum sana onuncu gunden once test yok............ıdrar testı yok..........bekleyıp tam sevıncez ınş

ağrılar oluyo rahım genışlıyo cok kafaya takma ............ınsanın canı sıkılıyo agrılar olunca ama ınş bısey yok............

aferın kız............ınş sevıncım olur o gun...................o gun yegenımın dogum gunu.............ınş sanada umut getırır

Ask olsunnn gulsummmm
bisi dicem bazen çamaşırında sarı akıntı goruyom leke falan olsa fark edilmick renkte olmaz dımı ?buarada 2gun Allah'a emanetmisiz Dr 1 tane progesteron vurdurun demiş bu aksam vurdurduk çok canım sıkıldı adam gık diyor ama aaadddddaaaagguukkaaaa seklinde anlayana kadarr :)
hemen tutunmaz yavvrimm bı kaç gün sürer batma neyin olabilir buyudukc

Hücre sayılar buyudukce rahim icine gomuleck canım

merhaba arkadaşlar tüm sayfayı baştan sona okudum...sayfa bana uğurlu gibi geldi,maşallah bir çok kişi hamile kalmış...
transferimin 6.günü bugun...korkuyorum gün yaklaştıkça...bu benim 5.denemem kızlar..yani artık oldu oldu..elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum...

Kaçıncı kalite dediler meliscim
5bb ne olaki
senin hücre sayıları sayılamaz kisi
bindir o :) masallaaahh

ya bisey sorcam....ben bu prognexy ignesi 14 haftaya kadar vurulcakmisim....ya benim kalcam igne danlik gibi oldu....dogrumu dedi doktorum yoksa yanlis mi dedi...hap kullansam ayni sey degilmi

ıgne da etkili canım alisirsin inan benim artık hiç acımıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…