Tp Bebek ve Akupunktur

kız mamba nerelerdesın................bı bakıp cıkıyon..............nasıl gıdıyo..........bebuış nasıl anlat kız azcık

bebek cok iyi canim. 20.hafta bitmek uzere, yolun yarinisini tamamladik. 1,5 hafta ilerde gidiyor. sisko bir kiz olacak galiba:)

senin bebeklerin nasil?

ooooooooo masallah kız buyutmuşsun...............yarılamışşsın ben daha baslardayım.........ınş ıyıyım ve hep ıyı gıder.............ıyı bak kendıne ve kızına............adı ne olucak cadının

normal canim. endiselenecek bir sye olsaydi doktorun soylerdi zaten. insallah 3. denemende hamile kalacaksin a.s.

İnşallah mambaacım Allah hepimizin kucağını bebeklerle şenlendirsin,doldursun canım

sen ne aşamadasın canım nasıl gidiyor , Allah hepimizin dualarını kabul eylesin

muallimcim dua tavsiyelerin için teşekkür ederim canım
sizlerin destekleriyle olacak inşallah
ben bu topiğe girip pozitif duyguları alınca gerçekten
kendimi daha güçlü ve daha emin oluyorum
bütün bilgi veren arkadaşlardan allahrazı olsun
allah ne muradınız varsa versin inşallah

herkese kolay gelsin
sevgilerrrrrr

Kıslar tsh 4.30cikti o gün tekrarlattilar kendi lab 4.23 serbest t3 serbest t4 normal çıktı Mayıs 2.haftasında 2.08idi bora bey izinli çok ciddi bisey olmadını 2 civaina çekilmeye valisilacagini anlailar başka bı Dr yönlendirdiler yarın gidicez 3.ay bitene dek gelmicem başka sayfalarda okudum seyledn etkilenip 3-5 günde usg giriyorum lekem oldu sanıyorum Dr değil diyor 3 hafta sonra görüşmek üzre

Günaydınnnnn güzel anneler ve anne adaylarııııııııııııııııı

GÜLENCıM geçmişolsun canımmmmm merak etme hiçbişey olmaz allahın izniyle
morelini yüksek tutman çok önemli

dualarım seninle canımmmmm

ZÜMMıNCıM canımmmmmmmmmmmmm
sende çok minikmişsinnnnnn

ayyyyyyyyy kendimi çok yaşlı hissettim yaaaaaaaaa
neyse bizimde ruhumuzzzz genç fizikte fena değilhihoyyyt

canım çok sagol canım pozıtıf duygular verebılıyosa bu sayfa ne mutlu bana ve burdakılere.................ınşşşşşş senıde yanımızda gorecez ınşşşşşşşşşş..............

daha dogrusu 4 gün sonra dogum günüm var....24 olcam... aslinda 23 kalmak istiyom...
aaaaaaaaaa kız yaslanmışşsın....................laelaelaelaelae.......................eeeeeeee bende 40...........serap dedığın gıbı gostermıyoz kız benı gecen hastanede yaraken hemsıre ınanmadı nasıl 40 olursun hıç gostermueyon deyouu kız bız bunlara tas cıkartırız boişver..............hadı zummın yenı yasın sımdıden hayırlı ols................ıkıncı bebşinle..................bak ben bırıncıyı 26 ıkıncıyı kırkımda buldum.............hersey kısmet ınş kucağımızada nasıp etsın rabbım..............:ecrin_bebek:

kız gulemn benım de yuksek cıktı gecen ay...........5.6........hersabah ılac alıyorıum bugun tekrar kan verdım bakalım dusmuşmu kafaya takma herseyı okuma.............sadece burayı oku ve bıuze yaz............bebışıde uzme

saolun canlarim......dogum günümü simdiden siz ilk kutladiniz.....ama ne mutlu bana...bu sene bütün ailem buraya geliyor....6 aydir göremedigim yegenimi görcem...benim arkadasim napiyor diye soriyor....4 yasinda bücürük bisey....ben gelince onla oynicam diyor...daha hastanede onu almaya gitcez dedim... insallah o günleride görürürüz

naz hadı ınş gunler azalıyo azcık daha sabır rabbım ınşşşşşşşşşşşşş sevındırsın ....................

zummın..................opuyorumnanaktanalkisalkisalkis.......................ıyıkı doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kız toprak nerdesın....................unuttun bızı....................mahkemeye vercem senı................klava:
senay sen nerdesın pekı.....................

Burdayım el muallimcim 1 hafta 10 gündür pek keyfim yok.Bu hamilelik beni fena vurdu...Geçen hafta mide ağrısından duramadım dün akşamda diş ağrısından...Bebek kalsiyum çekiyormuş galiba anneden o da diş ağrısı yapıyormuş...Dün dayanamadım artık minoset içtim karanfil yedim ancak öyle uyuyabildim...Sen nasılsın?Bebişler yaramazlık yapmıyor değil mi?Cinsiyetleri belli oldu mu?Zümmincim doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında yeni bebişin sağlıkla gelsin , kızın bir an önce iyi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…