- Konu Sahibi el-muallim
-
- #4.701
kız mamba nerelerdesın................bı bakıp cıkıyon..............nasıl gıdıyo..........bebuış nasıl anlat kız azcık
normal canim. endiselenecek bir sye olsaydi doktorun soylerdi zaten. insallah 3. denemende hamile kalacaksin a.s.
canım çok sagol canım pozıtıf duygular verebılıyosa bu sayfa ne mutlu bana ve burdakılere.................ınşşşşşş senıde yanımızda gorecez ınşşşşşşşşşş..............muallimcim dua tavsiyelerin için teşekkür ederim canım
sizlerin destekleriyle olacak inşallah
ben bu topiğe girip pozitif duyguları alınca gerçekten
kendimi daha güçlü ve daha emin oluyorum
bütün bilgi veren arkadaşlardan allahrazı olsun
allah ne muradınız varsa versin inşallah
herkese kolay gelsin
sevgilerrrrrr
aaaaaaaaaa kız yaslanmışşsın....................laelaelaelaelae.......................eeeeeeee bende 40...........serap dedığın gıbı gostermıyoz kız benı gecen hastanede yaraken hemsıre ınanmadı nasıl 40 olursun hıç gostermueyon deyouu kız bız bunlara tas cıkartırız boişver..............hadı zummın yenı yasın sımdıden hayırlı ols................ıkıncı bebşinle..................bak ben bırıncıyı 26 ıkıncıyı kırkımda buldum.............hersey kısmet ınş kucağımızada nasıp etsın rabbım..............:ecrin_bebek:daha dogrusu 4 gün sonra dogum günüm var....24 olcam...aslinda 23 kalmak istiyom...
Kıslar tsh 4.30cikti o gün tekrarlattilar kendi lab 4.23 serbest t3 serbest t4 normal çıktı Mayıs 2.haftasında 2.08idi bora bey izinli çok ciddi bisey olmadını 2 civaina çekilmeye valisilacagini anlailar başka bı Dr yönlendirdiler yarın gidicez 3.ay bitene dek gelmicem başka sayfalarda okudum seyledn etkilenip 3-5 günde usg giriyorum lekem oldu sanıyorum Dr değil diyor 3 hafta sonra görüşmek üzre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?