Tp Bebek ve Akupunktur

Merhaba arkadaşlar, herkese güzel bir hafta olsun inşallah....

Muallimcim, bütün gücümü topladım, bulantılarımı unuturmuş gibi yaptım ve hafta sonu köyüme gittim, bugün de işlerden ancak girebildim.... Ama bu bulantılar ben mahfetcek ya, bulantı bilekliği okudum biyerlerde, doktoruma sorcam faydası olurmu veya zararı varmıdır diye, hatta akupunktur bile düşünüyorum ama benim aku.cum kendisi tavsiye etmiyor.... Biraz daha dayanayım bakalım....

Toprakçım geçmiş olsun canım, az önce yazdığım gibi ben de pek iyi değilim, sırf yemek yapsın diye annemi aldım geldim, kendimi sürekli hasa gibi hissediyorum....

Allah razi olsun hepinizden....toprak28...minik kizima umut vermiyor doktorlar...1 yasina kadar yasayamaz dediler...1 yasina girdiginde yogun bakimda bulduk kendimizi...1 hafta yatti...öldü...geri geldi...doktorlar mucize olarak gördüler bu olayi...cok kötü günlerdi...sonra biz tüp bebek tedavisini yapmaya karar verdik...cünkü yanliz kalmaktan korkiyorum...kizimin odasini giremedim o günler...Allah kimseye vermesin...simdi durumu iyi...baska cocuklar gibi olmasa...ama hamd olsun RABBIME onu bana bagisladi...doktorlar simdi 10 yasina 50% yasar dediler...yani cok iyi bakim olursa...elimizden geleni yapmaya calisiyoruz.cok ilgi istiyor..onun tek o minik gülüsü herseyi degistiriyor...o kadar mutlu oliyorumki
serappty dedigi dogru...ruhun genc olmasi gerekiyor...ben bu 2 sene icinde dökmedigim göz yasi kalmadi...ama umudumu hic yitirmedim....kizim yasicak dedim...her ne olursa olsun....RABBIM ol derse oliyor...doktorlarin dedigine bakmican...asla...

Zümmincim canım benim kızının durumunu biliyorum ama Allah o kadar büyük ki , ben günün birinde kızının iyi olacağına inanıyorum , o yüzden öyle dua ettim...Seni üzdüysem özür dilerim arkadaşım...
Şenaycım ben bir bebişle yamulmuş durumdayım seni düşünemiyorum , allah yardımcımız olsun.3. aya az kaldı inşallah...Sonra hamileliğin keyfini çıkaracağız...

toprak ve senay................bulantılara dayancaksınız coğullarda daha sıddetlı gecıyo genelde..........doktorum bana bısey vernmedı dayan dedı................cubuk kraker .....................bıde zencefıl cayı ıçtım gunde bı ıkı rahatlattı...............baska caylar içmeyın gebelıkte zencefıl papatya ıhlamur ıçebılırsınız..............dayanın kızlar ılaç almamak daha ıyı............ben cok şukur bu haftamda bıreaz daha ıyıyım...............ense olç yapıldı bugun yenı geldım doktordan çok şukur hepsı ıyı................teyzelerı............kıpır kıpırlar...............

zummın uzmekendını.........................ınş hersey daha ıyı olacak..................rabbım kızına saglı k versın..........................sabrına emegıne karşılık senın mukafatınj çok buyuk................hayatta herkesın bı ımtıhanı olacak.............ınş basarmak onemlı..............kendıne ıyı bak ne zaman gorcen keselerı

daha kuçukler sanırım 15 16 . haftalar bellı olur...............haftaya serkaj konusunu konuçşcaz ..........çoğullarda serkajı tavsıye edıyoılar ınş 30. haftaya kadar dayanırım

Muallimcim maşallah canım, iyi olmalarına çok sevindim....
Toprakçım, Allah sana da bana da sabırlar versin canım, gerçekten çok zormuş bulantı çekmek, ben ise ne büyük konuşmuşum, hele ki bi hamile kalayım bulantılara razıyım diyorsum, yine de çok şükür halimize ama gerçekten zor....
Zümmincim, şuan bir mucize gerçekleştiriyorsun, Allah sana çok büyük sabırlar versin canım, kızına da acil şifalar.....

toprakcim....üzmedin sen beni....olurmu hic..siz benim ailem oldunuz artik.....
elmuallim...cok ama cok sevindim....ense ölcümüi denilince bi tuhaf oliyorum..insallah bende hayirli haberler alirim...üzmiyorum kendimi...herseyde bi hayr vardir...ben hep onu diyorum...Allah bana minik kizimi verdigi icin cok ama cok mutluyum....bak simdi ikinci bebegime hamileyim....ablasi sayesinde...
keseyi evlilik yil dönümümüze denk geldi..haftaya persembe günü görcem...burda öylemis...2 hafta sonra görebilirsiniz dedi hemsire...iyi dedim...saglikli gelsinde....insallah en büyük dilegim....

ınş toprakcım bakalım..............ınş hepımız hayırla alalım kucağımıza ........bebışlerle partı yaparız............bıutun masraflar sendedı...........hıııııııımmmmmmmmm unutmadım cezalıydın cok kızmıştım sana test delısı olmuştun neyse........ınş seneye bebışlerle buluşuruz..........hedıyelerımıde beklerımmmmmmmmmmmmmmm.......vah sıze yazık sıze yaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

heee he...............napım kızım ya.................kısmetı bol benımkılerın.................hazırlanın ona gore ..........bıde senay kısmetlı.......................kız senay bak oyun bozanlık yapıyolar kız......................

toprak sankı senın ve gulenın kız gıbı ıçıme öle doğuyo............bakalım benımkılerıde marak edıyom..................ınş ıkı kız bı erkek olur ınşşşşşşşşşşşsaglıkla gelsınler ınşşşşşşşşşşşş

El muallimcim benim dr. daha tahlil vermedi heralde 11. haftada ki kontrolde verecek...Senin 2 kız 1 oğlan olursa evde ki dengede sağlanır değil mi?Benim burada ki arkadaşlar kız diye tahmin ediyor ama aile erkek diyor...Sağlıklı olsun da önemli olan o ama itiraf ediyorum sanırım ben de kız istiyorum

ınş rabbım gonlumuze gore versın ve saglıklı hayırlı evlatlar versın.................valla esım de oğlumda kız delısı................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…