Tp Bebek ve Akupunktur

merhaba kızlar..
zümmincim doğum günün kutlu oldun canım.. inşallah herşey gönlünce olsun hep..
muallimcim bebişlerin iyi olmasına çok sevindim inşallah hep böyle devam etsin..senay ve toprak sizinde bulantıların bitmesine az kaldı birzcık daha dayanın..bulantılı gebelik sağlıklı gebeliktir diyormuş doktorlar.bende bulantı filan yok.. hatta bulantı yok diye şüpheleniyorum.. bulantı olunca herşeyin yolunda olduğunu düşünecekmişimi gibi geliyor. karın bölgesinde ağrı devam ediyor. geceleri 4 te 5 te uyanıp göğüslerimi kontrol ediyorum.sızı devam ediyormu diye biraz azalmışsa moralim bozuluyor hemen test yaptırmaya kalkışıyorum.anlayacağınız ruh sağlığım çok gelgitli.geceleri uyandığımda dua da ediyorum hepimiz için inşallahkalp atışı ve keseyi göürnce geçecektir diye düşünüyorum.sevgiler.....

burgecım sagol canım.................ınş senınde ıyı olacak hersey kafanı takma ınş kesyıde bebışıde gorursun ne zaman gıdıcennnnnnnnn

cuma günü gididicem inşallah..bu arada yeni bir dua öğrendim.hepimiz okuyalım.."fallahu harun hafıza" Allah koruyucuların en hayırlısıdır anlamında...

avukat hanım bak ben tatıldeyım iş yok anlıcan kız cok gır davalara hedıyelerımızı bırıktır...........senay sende....................gulen ve ben yan gelıp yatıcazzzzzzzzzzzlaelaelaelaelae

Bizim de adli tatil başladı bizim de iş yok bugünlerde neyse adli tatil sonrası bu halimle çalışır sizin hediyeleri alırım.Napalım Gerçi 9 ay çalışsam ancak alırım heralde siizn çocukların hediyelerini maşallah sayınız biraz fazlaca da....Haftaya tatile gidiyorum bu arada, hamile bahanesine yatarım bir şey yapmamda

Ah kızlar, keşke doğdukları günleri bir görsek.... Hediyeleri çifter çifter alıp bebek görmeye gelcem ben size.... Siz acil cinsiyetleri söyleyin, şimdiden kenara koyalım mavişleri, pembişleri :) Yada kırmızı kurdelaları :)

toprakcım kıyamam ben sana ya.................hamış hamış uzermıyım ben senı.............oy oy ...............sen tatıl yap ohhhhhhhhhhh cıkar keyfını valla..............nereye gıdıcen..........dıkkat et .......denıze gırıcenmı sakın mıkrop kapma........hplama zıplama kız...............

senaycım sagol kız.............bak avukatın gozunu korkutum tatıle kacıyoooooooooooo...................:gitme:kaydirigubbakcemile

ıyısın dımı..............tr de mısın tatıl nasıl ınşşşşşşşşş cok ıyı bısekılde donersın...............bebışler cok şukur ıyıyız...............senı merak etmıştım aymes tatılde dedı.............guzel bı tatıl yap ınşşşşş

ah canım be ne tatili.......yazı tüp bebek yapmakla geçiriyoruz........böyle evde oturmuş dr.dan,hemşireden haber bekliyoruz..........transferimde yarın oluyor kısmetse........:1hug:

yarınmı hadı ınşşşşşşşşşşş tutunurlar ................evet tastıl bıze yok ınş seneye bebışlerle gezer acısını cıkarırız

arkadaşlar merhaba sizlerin tecrübelerinizden dolayı soruyorum.ben puregon kullanmaya başladım. bugün 3.günüm. kasıklarımda sanki bir ağrı, karnımda şişlik hissediyorum. 150 lik vuruyorum.sizlerde de aynı belirtiler oldumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…