Tp Bebek ve Akupunktur

Muallimcim azalması çok güzel, hem senin 3 bebek var.....3. ayını bitirdin maşallah.... Anneme bahsediyorum sizlerden, senin 3 tane olduğu için aklında kalıyor, seni soruyor hep nasıl oldu diye, akşamda anlattım seni.....

hadı hayırlı olssssssssssss ınşşşşşşş tutunıurrrrrrrr kac tane kondo..................ınş dua edıcem bol bol su iç...............dınlen................ayyyyyyyyyyy ınşşşşşşşşşşşş katıl bıze...............

muallim.....naz....canlarım teşekkür ederim.......inşallah dediğiniz gibi olur........3 tane 8 hücreli transfer edildi canım......benim gönlümden bu kez 4 tane geçiyordu ama dr. ya 4.ü tutarsa dedi......ozaman risk çoğalır dedi......3.e karar verdik.....:1hug:

naz.....sen idrar testimi yaptın.....ikinci silik çıkınca genelde hep hamile oluyorlar........inşallah öylesindir......ama bence hamilesin.....:1hug:

kızlar......bugün transferim hayırlısıyla oldu........12 gün dualarınızı neolur eksik etmeyin......:1hug:

Canım hayırlısı olsun inşallah, Allahın izniyle güzel haberler verceksin bize.... sakın umutsuz olma, bebişlerin seninle.... Sev onları, bol bol dua oku onlara, olcak inşallah.....

Günaydın kıslarrrrrrr

hadi uyanın artıkkkkkkk uyuyormusunuzzzzz

herkesin kandili kutlu olsun arkadaşlar

inşşş bu kandil gecesinde yaptığımız dualarımız kabul olurr.
sevgilerrrr

Bluesu inşallah pozitif ve hamileyimmmmmmm

haberlerini alıcaz seneden bu topiğin şansı sanada
bulaşmıştır mutlaka kalbini ferah tut canım

pıkcım hoşgeldın...............ınş dualar makbul olur canım...............ınş rabbım ona acılan ellerı gerı dondurmez ınş guzel gunler yakındır..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…