- Konu Sahibi el-muallim
-
- #4.761
sanırım yumurtalar büyüyor ağrı ondandır.. ayrıca şişlikte oluyor.. hayırlı olsun................
nıcle hoşgeldın..........ınş tedavın hayırlı olur............burgenın dedığı gıbı yumoşlar buyuyo ondandır ama cok agrırsa doktora soyle................arkadaşlar merhaba sizlerin tecrübelerinizden dolayı soruyorum.ben puregon kullanmaya başladım. bugün 3.günüm. kasıklarımda sanki bir ağrı, karnımda şişlik hissediyorum. 150 lik vuruyorum.sizlerde de aynı belirtiler oldumu.
canım ınşşşşşşşş çok ısterım çok..........ınş tutunacak ınşşşşşşşşşşşşşş............bol duateşekkür ederim elmuallim ve burge.......inşallah bende aranıza katılırım......:1hug:
canım şerıfe hoşgeldın cok sagol............canım sen nasılsın dılereım toparlan katıl bıze..........bol dua ıleii geceler arkadaşlar nasılsınız?
el-muallim nasılsın? nasıl gidior,umarım herşey yolundadır inşallah kendine ii bak...
Günaydınnnnnnnnnnnnnlar herkese
İnşallah hepimiz için hayırlı bir gün olsunnnnn
ah canım be ne tatili.......yazı tüp bebek yapmakla geçiriyoruz........böyle evde oturmuş dr.dan,hemşireden haber bekliyoruz..........transferimde yarın oluyor kısmetse........:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?