Tp Bebek ve Akupunktur

bak sımdı aklını karıştırdın......................ne gerek var...................kızcammmmmmmm ona gore ılacların etkısıde olabulır.....

Nazcım ben sana baştan beri diyorum , hamilesin diye.Ben de 7 mi 8. günde yapmıştım çok silik çıkmıştı benimde.Sonra ki günlerde ama koyulaşmıştı çizgi

canım hemsıreyı aradım ılacların etkısı olabılır dıyor 12.gun kanda baktır dedıyaa nasıl beklıcem pekı okadar hıc soran yok:)))))) mavı damarlar var ama onceden nasılsı bılmıyoruımm.))
ah cnaımyaa ıhsallah hamıleyımdır eşimede demıcem daha bırseyyy

ınşallah hamilesin Nazcım...Yumurta çatlatma iğnesinin etkisi oluyor ama biz yumurta çatlatma iğnesi olmadık malum dondurulmuş olduğu için...

progynex oluıyorumya acaba onun etkısı olurmukı
ıhsallah canımmmm okadar heyecnalıyımkı eşime soylemek ıcın kendımı zor tutuyorummm

Merhaba Arkadaşlar,
Nazcım bence de fazla kafanı karıştırma ve bekle canım, daha çok erken.......
Toprakçım muallimcim, ben hep aynıyım, bulantılarım ve ben başbaşayız.... ınşallah geçcek bu günler, tek tesellim o... Umarın 3 aydan fazla sürmez....
siz nasıl oldunuz, toprakçım umarım güzel bir tatil geçirisin, bende hafta sonu köyüme gitmiştim ya, sanki orda daha iyiyim, hem daha havadar, hemde sevdiklerimi görüyorum, çok iyi geliyor bana....

bes haftan var gayrı..................ıkızde olunca cok sabır lazım.............bız kasındık kıızım..........bebışlerın suçu yok..........ne dıyodun razıyım mıdem bulansın hehe................al sana...........kaydirigubbakcemile....................sen iştesın dımı...........ne ısıydı ya.............annenle berabersın dımı oh ne guzel

Ben de sıcağa gelemiyorum Şenay.Allaha şükür bu hafta çok iyiyim , inşallah bulantım ve iştahsızlığım bitmiştir.Şenaycım biraz dayanacağız, bu sıcaklarda daha bir zor oluyor ama 3. ayda bitecek bu sıkıntılar.

Evet muallimcim haklısın, ben birde 2 yıl sonra tekrar doğurcam diye tutturmuştum ya, şimdi soruyorlar doğurcanmı diye, yok diyorum, ama sonrada geçer bunlar unutulur sıkıntılar, doğrurum belki diyorum:) Annem yanımda çok şükür, babam köyde yalnız kaldı ama napalım, dede olcak dayansın biraz, annem yemeği yapıyor biz eve gelene kadar, evi havalandırıyor, zaten av köpeği gibi burnum vardı, şimdi daha beter oldu, eşim diyorki ÇOKO yerine(köpeğimiz) seni götürcem ava, sen daha iyi koku alıyorsun :)
Toprakçım iyi olmana çok sevindim, darısı başıma canım ya... Tatil de çok iyi gelcek sana....

BENDE RAZIYIMMMMMM zemuszemus
YETERKI HAYIRLA SAGLIKLA GELSINLERRRR

Canım öyle gerçekten ama çok zormuş bu ilk dönemler, Bazılarının hiç bulantı olmuyormuş, Benim halam tüp bebekle ikiz sahibi oldu, maşallah 9 ay hiçbirşeyi olmadı, İnşallah senin olmaz bulantın canım.....

senay ınş hersey gececk............benım dıyorum hala var ama azaldı.......hersey guzel gıtsınde ınş................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…