Tp Bebek ve Akupunktur

reyhancım yok acıdı tabikide korkutma dedi emel hanım reyhanı :) ondan susuyorum .. stres yapma arı sokuyor gibi benim en çok ayaklarımın üstüne yaptığı iğneler acıyor ince deri ya birde cuma günü kanamam oldu benim akupunktur iğnelerinin oldu yerler hep kanadı neden acaba merak ettim bende ilkinde böyle olmamıştı kan revan içinde kalmnıştım ama o duydum acılar hep anlık sonrasında ağrı olmuyor o gece sadece kaşıntı oluyor bende ama iyiyim valla sakinim durgunum :)

gunemcım benıde ayaklarımın ustune koyuyo ığne evet acıyo ya.ama kanama olmadı bende...........hadı kalkın bakım buluşmayada gelmedınız .....sıze uyumak yook...........bızde ınş yazın buluşurz.........hayırlı sabahlarrrrrrrrr

Günaydın arkadaşlar,
Güzel bir hafta olsun hepimiz için....

Bu arada, bende şimdilik önemli bir gelişme yok, akupunktura devam, Ama sizleri ilgiyle takip ediyorum ve güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Öptüm herkesi.....

reyhancım yok acıdı tabikide korkutma dedi emel hanım reyhanı :) ondan susuyorum .. stres yapma arı sokuyor gibi benim en çok ayaklarımın üstüne yaptığı iğneler acıyor ince deri ya birde cuma günü kanamam oldu benim akupunktur iğnelerinin oldu yerler hep kanadı neden acaba merak ettim bende ilkinde böyle olmamıştı kan revan içinde kalmnıştım ama o duydum acılar hep anlık sonrasında ağrı olmuyor o gece sadece kaşıntı oluyor bende ama iyiyim valla sakinim durgunum :)

slm gulaycım nasılsın senı bugun bı anlık gordum hemen ıcerıye kactın orda yatan bendım gercı doktorda soylemıstır kusura bakama canım bana msn nı versene ordan chatleselım senle banada bugun noral terafı uyguladı hemde o kasıklarımıza olan ıgneyıde bı guzel yedım benım canım fazla yanmadı lan korkuttugun gıbı bı sey degılmıs acıdı ama cok degıl benım dıs etlerımede yaptı o cok acıdı ama kasıklarıma ıgne yaptı her ıkısınede kalcama boynuma o kadar sonra aapuntur yaptı bıraktı zaten sonra sen geldın susam yag falan dıyodu sana doktor o ne valla ıcımden dedım su kapı acık olsada dınlesem sızıa.:dance:orda sonra ben cıkarken sana by dıyıyım dedım kendı kendıme ama sımdı bozmayım senı dedım rahatsız olurdun belkı neyse gelde konusalım bugun nasıl gectı bende kanıyom canım tenımız hassas herhalde ılkınde daha cok kanadım bu sefer daha az kanadım bu sefer persembe benım canım opuyom senı kaydirigubbakcemile2

reyhan dur yemek yicem geicem canım konuşcz

gulencım ve rayhancım ıyı valla aliştınız iğnelere .............ne guzel kızlar buluşmaya gelmedınız buluşma haberlerını takıp etmıyonuz galıba takıp edın de bızde tanışalım bı gun ya...........ne hoş olur ............

kıs senide boşluyo gibi oldum ablacım ben kk 'ya bayadır üyeyim ama tüp bebek konusundan başka nadir konulara bakıyorum inan sohbetler nerede oluyor onu bile bilmiyorum aslında tüpcüler buluşsa ne güzel olur ablacım..
seranında yumoşlar toplanıyomuş heyy maşallahhhh
reyhann bende seni gördüm içeri girdiğimde gözleirn acıktı emel hanıma seni sordum aa içerdeki reyhan dedi yanına gelmek istedim ama emel hanım kızar diye gelmedim benim yanımdan çıkınca bi süre ikimiz yan odalarda kaldıkya tam yatakta toplandım kalkıp yanına geliyodum emel hanım seni kaldırmaya geldi bende çok korktum görecek diye sonra sen çıktın sandım konuşmalardan anlamadım dedinki 2 kere denedim olmadı 3.bu dedin onu duyunca anladımki sen daha çıkmamışsın sen çıktın hemen benikaldırdı hemen çıktım ama siz gitmişsinizz

ha susam yag ile masaj yapmamı istedi yumurtalıklarıma :) elimi skacam altan falan şaka şakaa
karının alt kısmına masaj yapıcam birde ayak bileklerime canım..
birde bana harekey verdi onları yapıcam

susam yağıyla masaj .....ilgınç.....deneyın kızlar inş sonucu görucez....toprak nerdesın canım ya..........işler yoğun heralde....ev hanımları bebllı oluyo dımı vakıt buldukça gırıyolar.............gulencım tam tdavı ne zaman

22 mayısta lucrine başlıyacağım puregonda 31 mayısta başlanıcak ben ev hanımıyım ama evim çok dagınık şuan cuma günü bodruma gitmeden çnce evimi derli toplu mis gibi bırakım diyroum dantelleri falan yıkadım yarın cam silicem

gulen ya ewet yan yana yattık halbukı 2 yatak yan yana olsaydı bızım stres daha az sevıye ınerdı daha etkılı olurdu ben de bılmıyom ne zaman toplanılıyo ne zaman bulusuluyo sade ce temennım ıyı vakıt gecırıp sonuca varmak sana yaptımı orana ıgne onun ıcınde ne var demıstınız kızlar ayyy dıs etım cok acıdı ya bıde ıgnelerı koyuyor bırakıyor oyle saf saf duruyoz sen kapıyı acınca gozlerımı actım ben bugun gec kaldım neyse sende erken geldın dengeledık kızım ınsallah bu cektıgımıs acılar ıse yarar sunlara bak daha dunyaya gelmeden acı cetırıyorlar hele bıde gelmesseler gorurler

ben odaya girdiğimde gözlerini kocaman actın korktun galiba bende şaşırdım ben hepmo yatakta yatardım halbıuki diğer odada teyip yok çünkü :) sen bizim konuşmaları duydunmu bana hareket gösterdi daracık eteği ile :) evet ikimizinde yan yana olsa komedi olurdu gülmekten patlardık .. yok ben orama yaptırmadım zaten gerekte yok dedi benim için .. diş etine kaç tane yaptı bakalım ? ama dediki reyhannın gıkı çıkmadı dedi ağrı eşği yüksek onun dedi ( ben biraz au uy dedimde cuma günü ) ben gözleirmi sık sık acıyorum beni bıraktında bugün iğneler canımı çok acıttı reyhan ayak üstüme sapladı bi tane resmen böyle damarımın uyuştuğunu hissettim birde kulağım felaket kanadı benim ya

ya arkadaşlar ....ben ıyıce korktum ıyıkı sızınle oraya gıtmemışım aya..........kaçardım heralde kanıyo bıde nıye acaba normal mı............gulencım sen başlıcan ben de o gunler yum toplatcam....haduı hayırlsı ...........reyhanla ordad nıye sohbet etmedınız nıye doktordan korktunuz kı..........

ev hanımıyım ama götümün üstüne oturmam diyroum :) 2 ay öncesine kadar çalışıyordum tamamen ayrıoldım ben hem evi hem işi idare edemedim kocamda çık yahu senden kıymetli değil dedi Allaha şükür biraz para biriktirdik ayrıldım işten evde durmayı çok seviyorum ev işinide çok seviyorum dün mesela saatlerce oyun oynadım saatlerceee :) sims 2 :)
ben odaya girdiğimde reyhan seansta idi uyuması gerekti ama ben odaya girince gözleri actı :) benide doktor yan odaya aldı ben seansa girdim reyhan ayıldı çıkıyordu seansı bölersek doktor nanay yapar diye tırstım ben..
cuma günümü toplanıyor ablacım
benim bir dahaki randevu cuma günü 10:00 da reyhan perşembe almıştım randevuyu cuma gel rahat rahat çalışalım dedi :)
reaksiyon gösteriyo galiba bilmiyorumki kulağım baya kanadı zımbaların üstüne iğne saplamış baya kanadı yani birde doktor diyor zımba değil o ataç :) yok yok zımba o dedim güldü

:ecrin_bebek:ya canım çok hoşsun .......zımba dedın ha........neyse sonu ıyı olcek......bence o popomun ustune olursa daha ıyı olur...........argo yok yasak...........hıımmmmmmm.............
işten çıktın demek valla bende çok yoruluyorum ama çıkarsam sıkılırım...bakalım bellı olmaz bende çıkabılırım yaşlanıyorum zaten............hayırlısı ama işimide sevıyorum ..kararsızım bebiş olursa zaten çaılşmam da bakalım ...........çarşamba gıdıcenm o gun bellı olcak buyuk ıhtımal cuma .........

hadi baklaım inşallahh heycanlımısın sakinsin galiba iğne vurulalı kaç gün oldu :) popo diyelim tamam :) bir takım hareketler verdi rahimimi çalıştırcakmış ne baya zor yapmaya çalışacğaım bir dahakinede yoga gösterecek canımm ..ayy benimde DNA'mda çalışmak yok recep ivedik gibi ya hiç sevmiyorum

valla heyecanlı değilimde bazen olmucak nıye bu sıkıntılara gırdım gıbı hıs gelıyoo ..........ama gırdım bı kere işten de izni kopardım haftaya evdeyım inş..inş sonu hayır oluda pişman olmam...............nasıl herkert verdı .........bu herketler mesela transferden sonra veya once yapılıyomu yoksa şımdımı yapıcan............ilgınç..

Back
X