Tp Bebek ve Akupunktur

senaycım haklısın ama ben mendul accam.................ıkı beklerken üç oldu...............hayırlısı ınşşşşşş rabbım kolaylık vereı ınş hele saglıkla bı gelsınler................bak ben bu hafta rahatım çok şukur....................azcık da sabret..............

Muallimcim kesin yani sana sponsor bulmamız lazım
biri bez firmasında biridekaydirigubbakcemile3 biride mama firmasından

ha bide bakıcı firması varmiki bide ordan lazımmmmmmmmmm
şenay aşayukarı biraz halleder heraldeeee dimi şenayyyycım
yoksa sendemiii istersinnnnnnnnn canımmmmm

bakalım kızlar benim okuduğum bilgi doğruysa toprağın kız olması lazımmm
Gülenin değeri düşüktü ve erkek bebek orada tuttu nehaberrrrrrr
şenayın ilk değeri kaçtı acaba
Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahhhhhhhhh
Pinkcim hayırlı olsun canım ekimde olursa transferin
beraber heyecanlanacağız.

ınş....................pınk sen ozgul yenı hamışlerımız olursunuz........................ınşşşşşşşşşşşşşşş

serapçım, benim 12.gün test değerim 415'ti. ikiz için normal bi değer herhalde, cinsiyet için fikir verirmi bilmiyorum.....

Canım muallimcim, sabretmeyi öğrendim, midem bulanmayınca endişeleniyorum artık sıkıntımı var diye.... Allah sabrını veriyor....
Canım, serabın dediği gibi 2 tane biraz daha başedilir, ama 3 tane zor, Allah onun da kolaylığını verir sana inşallah, annemin dediği gibi "doğsunlar da, onlar kendine baktırmalarını bilirler"

senay benım degerım 474..........yanı senıınkı yuksek denmekkı bırı kız senınkını...............hadı ınş hayırlısı bende bı öğrendsem ıyı olcak.............annene bol selam doğru demış valla.................opuyorumnanaktan

eeeeeeeeee tek mı..............bence ıkız ıht yuksek eger tekse serapının dedıgı gıbı kız senınkı ................ne zaman gıtcen doktora bı da.................belkım artar sayı...................

benim cumartesi günü kalp atışları için gitmem lazım normalde 6+5 oluyor.sizce duyarmıyım..yoksa pazartesini (tam 7 hafta oluyor) beklemek dahamı doğru olur,şimdi duyulmazsa kafayı yerim..

çok teşekkür ederim..daha yeni 6 hafta içindeyim...herşey yolunda çok şükür ama asıl kalp atışlarını dört gözle bekliyorum:)
kesem bir tane gözüktü geçen hafta

oooooooo masallah cok yenı ya erkenmış..............haftaya gorursun merak etme ınşşşşşşşşş hersey yolunda gıder......................sonucun kactı

oooooooo masallah cok yenı ya erkenmış..............haftaya gorursun merak etme ınşşşşşşşşş hersey yolunda gıder......................sonucun kactı

1.si:185
2.si 380

iyi dimi,,ama kesin tek dedi ultrosonda bakınca ...çünkü alttan baktı,alttan bakınca pek yanılmıyorlar...

bana karından baktı ama transferı yapan doktoruma salı gunu gıdıcem c.tesı gıttıgım çok ılgısızdı sadece bır kese var dedi okadar benım 8.gun 111 13.gun 562

renklı tek gıbı senın sanırım artış olmaz ols da saglıklı ols ınş............ama nazın belkım ıkızdır bakalım ınş herkesın hersey gonulluere gore olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…