- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.381
selam kızlar hayırlı günler yarın dr randevum var bana dua edin herşey normal olsun başlasın tedavim inş
ınş....................pınk sen ozgul yenı hamışlerımız olursunuz........................ınşşşşşşşşşşşşşşş
el-muallim beni unuttun canım.. hep unutuyosun bakım benii..canım senin hamişlik nasıl gidiyor..varmı mide bulantıların..
hoşgeldın canım.............nasılsın............bu karısımı tedavı esnasında ben yaptım .........bunuda yapım demıştım..............her sabah işe gıderken bı tatlı kasıgı attım agzıma ustune su...............ınş etkısı olmuştır bunla beraber akuya gıtmıştım.................ıyı bak kendıne....................gülenciiimmmm
özel mesajlarını siler misin biraz artık dolmuş gönderemedim.... kaydirigubbakcemile3
gülencim bebeğin tekrar hayırlı olsun....
bal+çörekotu+....... ve ananas kullandın mı son denemende kullandıysan nasıl uyguladın bilgi verir misin?
kızlar burada bu karışımları kullanan kimler var?? Aşağıdaki linke bekliyoruz........ opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/258403-tup-bebek-tedavisinde-ananas-corek-otlu-karisim-hakkinda-bilgi-verebilirmisiniz-2.html
Butterflycım tedavin hayırlı olsun.Ben de tedavi öncesi çok düzenli olmasa da bu karışımı kullanmıştım, sabahları aç karnına.Tabi birde akup. yaptırdım biliyorsun.İnşallah yakın zamanda senin de güzel sonuçlarını alıcağız buradan...gülenciiimmmm
özel mesajlarını siler misin biraz artık dolmuş gönderemedim.... kaydirigubbakcemile3
gülencim bebeğin tekrar hayırlı olsun....
bal+çörekotu+....... ve ananas kullandın mı son denemende kullandıysan nasıl uyguladın bilgi verir misin?
kızlar burada bu karışımları kullanan kimler var?? Aşağıdaki linke bekliyoruz........ opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/258403-tup-bebek-tedavisinde-ananas-corek-otlu-karisim-hakkinda-bilgi-verebilirmisiniz-2.html
Toprakcım günaydın canım
seninde ramazanın mübarek olsun herkese hayırlı ve bol bereketli ramazanlar olsunnnn
canım sen omega 3 kullanmaya başladığında günde kaç tane kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?