Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar daha manyak bişi aklıma geldi. memorial ın dediği gibi adet 21. gün climera forte bantı yapıştıracağım sonra 22 23 24. günler cetrodite iğneleri olacağım ama adet 3. günü faruk beye gideceğim. uzun kararsızlık sonucu biz memorial de başlayacaktık ama vazgeçtik. maddi olarak kaldıramıyoruz bunu uyguladık ama uygunsa bu ay sizinle devam edelim olmadı ekimi bekleyelim diye. zaten yumurta sayısı tam içimi açmamıştı. faruk bey karar versin. nasıl? delikafaduldenay garip ama böyle yapacağım. olmazmı ki? tam bu kararsızlığa böyle tedavi delikafadulden

Son düzenleme:
gülenciiimmmm

özel mesajlarını siler misin biraz artık dolmuş gönderemedim.... kaydirigubbakcemile3

gülencim bebeğin tekrar hayırlı olsun....

bal+çörekotu+....... ve ananas kullandın mı son denemende kullandıysan nasıl uyguladın bilgi verir misin?

kızlar burada bu karışımları kullanan kimler var?? Aşağıdaki linke bekliyoruz........ opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/258403-tup-bebek-tedavisinde-ananas-corek-otlu-karisim-hakkinda-bilgi-verebilirmisiniz-2.html

selam kızlar hayırlı günler yarın dr randevum var bana dua edin herşey normal olsun başlasın tedavim inş

amiiinn canım inşallllah .. RABBİM bu mübarek ramazan ayı hürmetine kucagını boş bırakmaz...canım nerde başladın tedavine..inşalllah sonu pozitifle sonuçlanır..a.s.

el-muallim beni unuttun canım.. hep unutuyosun bakım benii..canım senin hamişlik nasıl gidiyor..varmı mide bulantıların..

aaaaaaaaa evet senı u utmuşum..............haklısın kız sende vardın.............bende yazarken sankım bırı da mı vardım dıyodum..............artış olunca tutamıyoom aklımda eeeeeeee yaslılık:CüvCüv:................canım ınşşşşş senıde goruruz ınşşşşşşşş ..........senın tedavın tam ne zaman pınk serap belkı bu ay baslar..............bu yıl bıtmeden ınş bereketı devam edecek................mıdem cok daha ıyı neredeyse bulantı kalmadı cok sagol canım

kız denız hangıı burcsun anam sen bu kararsızlık halın ne olcak ya..................sımdı bebış duşunuıyo sana gelsem mı gelmesem mı kız..............karar ver bı yere artıkın.................ınş rabbım kolaylık versın

hoşgeldın canım.............nasılsın............bu karısımı tedavı esnasında ben yaptım .........bunuda yapım demıştım..............her sabah işe gıderken bı tatlı kasıgı attım agzıma ustune su...............ınş etkısı olmuştır bunla beraber akuya gıtmıştım.................ıyı bak kendıne....................

Günaydın fıstıklar...Ben de ramazanınızı tebrik ediyorum , inş. bu ramazanda bebek isteyenler kendiliğinden hamile kalır , hamilelerin hamileliği sağlıkla devam eder , doğum yapacaklarda bir avazda bebeklerini kucaklarına alırlar...

Denizcim karar vermişsin hayırlı olsun yazcaktım, baktım yine kendini caydırmışsın, yinede hayırlısı olsun canım, ama böyle giderse sen tedavi sürecini de kendine zehir edersin, akunun faydası mutlaka olacak ama öncelikle herşey bizde bitiyor, biraz rahat ol canım ya.....

Butterflycım tedavin hayırlı olsun.Ben de tedavi öncesi çok düzenli olmasa da bu karışımı kullanmıştım, sabahları aç karnına.Tabi birde akup. yaptırdım biliyorsun.İnşallah yakın zamanda senin de güzel sonuçlarını alıcağız buradan...

Günaydınnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar nasılsınızzzzzzzzz
Şenaycım senin 12. gün sonucuna göre bir kız bir erkek gibi canım
Allah gönlüne göre versin inşallahhhhhhh

Muallimcim nasıl gidiyor ağırlaşma başladımı daha erken ama başlamamışdır
bir bakmışsınnnnn doğacakları gün gelmiş günler su gibi akıp gidiyorrrrrrr
Allah hayırlısını versin canım kısmetleriyle gelsinler minikkk üçüzlerrrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Denizcim gerçekten çok kararsızlık yapma canım bence faruk bey senin için mükemmelll
sen hep sayıyorsun gitttiğin drları içimden hep diyorum muallimin doktoru faruk beye gitse diye
ama her seferin de karar değiştiriyorsunnnn
yapma bitanem sanada yazık bu kararsızlığın seni sitres yapıyordur.
bizim şu anda süper relaksssss olmamız lazımmmmmmmmmmm

Toprakcım günaydın canım
seninde ramazanın mübarek olsun herkese hayırlı ve bol bereketli ramazanlar olsunnnn

canım sen omega 3 kullanmaya başladığında günde kaç tane kullandın

herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar
bebiş bekleyenlere sağlık , bebiş isteyenlere de gönlündekini diliyorum,
mübarek ayda allahım herkesin içten dualarını kabul etsin, herkesi hayırla isteğine kavuştursun inşallah.

Toprakcım günaydın canım
seninde ramazanın mübarek olsun herkese hayırlı ve bol bereketli ramazanlar olsunnnn

canım sen omega 3 kullanmaya başladığında günde kaç tane kullandın

Serapçım ben günde 2 tane kullanmıştım ama biliyorsun her markayı kullanamıyorsun.Civa olmaması gerekiyormuş Omega 3 de.Four Seans mı ne kullanmıştım ben.Hatta ben 2 tanesi birden aldım. Ayrı ayrı almadım.

Tatlı bir telaş başlar, ayak seslerini duyduğumuzda Ramazanın

ınşa mevsimi gelmiştir ruhun
11 ay boyunca hasar gören, yara alan, nice badirelerden geçen mana âleminin yeniden restorasyona uğramasıdır.
Ve bunun içindir ki; kul bu inşa mevsiminde çalmamalıdır malzemeden,

Hoş sadece Ramazana da sıkıştırmamalı ya! Kulluğunu (o ayrı bir mevzu)

En halisinden bir niyet,
Helalinden bir bardak su ile ağzını,
Mana âlemine dalarak nefsini bağlamak,

ınşa mevsimidir Ramazan!

En halisi ile tövbenin,
ıhlâs ile ibadetin,
Veren elle pay etmenin,
Alan elle çok etmenin,
Tebessümle kardeşliğin,
Ezcümle
Paylaşarak bir lokma ekmeği kardeşinle
“ancak mü’minler kardeştir” ayetinin manasına talip olmak
sabr edip nefsin, tüm yönlendirmelerine
Elinin tersiyle, “hadi oradan” diyerek ruhunu onarmanın adıdır Ramazan.

Bu Ramazan bir daha gelmeye bilir.

Değerini bilip değerlendirmek umuduyla Ramazanınız mübarek olsun

canım cok sagol........hehe hanı kedıler ıcın derler ya dokuz canlı ölmez kolay kolay onun gıbı bende dort canlı........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…