Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar memorial a gittim. bu ay yumuta sayım iyi değil ve 1 tanesi önde gidiyor. 2 ay önce 10 folikül olduğu ay deneseydik herhalde bn de çoğul bkliyor olacktım :gitme:şimdi toplam 4-5 gibi galiba. dr yine başlaylım dedi ve luteal faz supresyon protokolü diye hiç duymadığım bir protokol önerdi. bu konuda memorial ı tek geçiyorum. almana (amerikana gitmedim ayrı tutuyorum) ve diğer bir dolu tüp merksezine 10 basar. tam hastanın durumuna göre protokolü belirliyorlar ve adet 3. günü gel şu iğneleri ol demiyorlar.dr başlayalım yumurta sayısı az olursa ya da 1 tanesi önde giderse aşılamaya geçeriz dedi. ayrıca muayenede histeroskopiyi çamlıca medicana da faruk bey yaptı deyince bizim faruk mu biz beraber çalıştık (biliyordum özgeçmişinden faruk beyin) bana pekçok şeyi o öğretti dedi. biz de dedikki madem bu ay sayı iyi değil 1 yumurta da önden gelişecek gibi ve dr da benim kararsız kaldığım 2. hastanedeki faruk beyi övüyor ve eşim de öbür ay olsun diyor bunda da vrdır bir hayır deyip eylül 23-24 gibi medican faruk beye karar verdik. memorial mükemmel ama yaş gereği tutmaz ve 3. 4. deneme gerkirse kredi alıp zaten zorlanacağımız için diğer denemeleri yapamayız. faruk bey ile en azından 1 kere daha deneme şansım olur memoriala ödeyeceğım paranın az bir farkı ile. işte böyle eylülde faruk bey el muallim in doktoru inşallah bana da hayırlı gelir. hem önümüzdeki hafta akucuma tüp için de desteğe başlayacağım. rahat rahat aku için de zaman kalır. inşallah doğru kararı vermişizdir :Saruboceq:

Son düzenleme:
denızcım hadı hayırlısı ınşşşşşşşşş.................çok gezdın cok kararsız kaldın ınşşşşşşşşşş hamış olacagın yere goturıur senı kader................ınşşşşşşşşşş rabbım kımseyı mahcup etmesın

serenase haklı kız naz..................sabret ya .......bebışı rahat bırak sen bır gulen ıkı toprak uç dovcem sızı...........................gulende sabırsızdı......pıpıyı bılem garantıledı kaydirigubbakcemile3

bıkac ay sonra herkes gobuşunun resmını cekıp koycek.....................naz bu gobuş gıbın gobuşun ols bıde kalp cız ..................

herkesin iyi haberlerini okudukça kendimmiş gibi hissedip seviniyorum.inşallah 40.haftalarda ki sancılarınızıda yazarsınız arkadaşlar.Allahım sizleri korusun.

herkesin iyi haberlerini okudukça kendimmiş gibi hissedip seviniyorum.inşallah 40.haftalarda ki sancılarınızıda yazarsınız arkadaşlar.Allahım sizleri korusun.
Amin Şerifecim , yakın zaman da senin de tekrar güzel haberlerini almak dileğiyle...

Denizcim hakkında hayırlııs olsun, tedavinin başından itibaren olucağına inan yürekten...Unutma olmaması için hiç bir neden yok.Bir de gerek tedavi süresince gerekse de transferden sonra seni strese sokacak şeylerden uzak dur.Ben tedavi boyunca herkese beni strese sokmayın diye bangır bangır söyledim...İnşallah Ekim başı senin de :CüvCüv: haberini alacağız...

cok sagol canım................ınş senınde haberınle bız mutlu oluruz.............hamışler coğalır ınş...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…