Tp Bebek ve Akupunktur

toprakcım ınşşşşşşşşşşş hayırlısı ols saglıklı hayırlı akıllı uslu yaramaz olmayan bebışlerımız ols ay bıde altını degırtırmesek ne ıyı olcak delikafadulden.....................sen bol bol dogal ye ılac alma sut yogurt cevuız ıyı gelır.................ınlş bu gunlerı atlatacaz ınş

denız o bantlar bende muthış kasıntı yaptı delı ettı benı cıldım cok hassaatır cok şukur dokt kestı gecen hafta...............ınş hayırlı olacak ınş

serapçım, dediğin gibi ben erkenden slm verip kaçıyorum, işlerden fırsat bulduğumda yine geliyorum,
denizcim hayırlı olsun tedavin canım, inşallah bu mübarek günlerde sende dileklerine kavuşacaksın,

gunaydın kıslar nasılsınız
ıhsallah duyarım yarın pıt pıtları saolun kıslar

duyacaksın inşallah canım, endişelenme, bundan sonra doğuma kadar hep böyle tedirginlik içinde olcaz, hep merak, hep kaygı.... beklemekten başka yapcak bişey yok....Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi.....

amin şenaycım ıhsallah canım evet haklısın hersey hamıle kalmakla bıtmıyormus esas surec şimdi baslıyormus ama olsun yeterkı onlar saglıklı olsun bız beklerız

herkese günaydın,
saat 2,30 da kalp atışları için randevum var.heyecandan ve endişeden delirmezsem iyidir...
naz cım seninde yarın ...umarım hayırlı haberlerle döneriz..hep dua ediyorum...

hadı ınşşşşşşşşşşşşş canım ...............rabbım ıyı etsın pıt pıt duyarsın ınşşşşşşşşşşşşşşş

herkese günaydın,
saat 2,30 da kalp atışları için randevum var.heyecandan ve endişeden delirmezsem iyidir...
naz cım seninde yarın ...umarım hayırlı haberlerle döneriz..hep dua ediyorum...

Canım inşallah güzel haberlerle döneceksin bize... Kalp atışını duymak harika bişey....1 saat sonra sende bu mutluluğu yaşayacaksın...

canım iyiyim ben napalım hazırlık yok canım yaa ramazan a girdim yaa eylülde adet olmayı bekliyom bakalım dr la görüşüp histerokopi yada hsg isteyecem dr dan
sende ne alemde hazırlıklar nasıl gidiyo serapcım
kızlar mrb hepimize hayırlı günler diliyorum
mualim ablacım saol rabbim zaten nasip etttiyse olur kısmet yani hakkımızda hayırlı olsun inş
nazcım ikinci bebek de görünyo gibi desene hadi hayırlısı canım

el muallim canım benim bant 2 gün sonra değişecek sonrada konulan kendi düşene kadar kalacak. tüpten vazgeçmezsek haftaya pazartesi başka verir mi bilmiyorum ama ben kaşınmaya hatta popoyu mahveden progestoron iğnelere razıyım yeterki sonuç iyi olsun. :Saruboceq:

ınş denızcım ınşşşşşşşşşşş yetrkı tutsun ...................sen serapy ozgul katılın ınş................ayyyyyyyyy bıde senı beklıcez dımı sımdı...........ya kac aydır heyecan bıtmıyo burda kızlar tam bıttı herkes hamılşş drken yenıden gelenlerle heuecan yenılenıyooooooooooo.................ya heyecanlandırmayın benı..........acıyın................delikafaduldenalkisalkisalkis......................ama sonuç guzel oluncada cok mutlu oluyorum ınşşşşşşşşşşşşş hep beraber doğumlara ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ya zummın nerde gırmıyoooooooooo bu gunlerde.........................buluesu nasıl acaba ya................pınkrose tedavıye baslad mı acaba........................

ıyi akşamlar kızlar.... çok fazla uğrayan olmamış galiba öğleden sonra...
bende renkli yi merak ediyorum, kalp atışı duymaya gidecekti...

ya zummın nerde gırmıyoooooooooo bu gunlerde.........................buluesu nasıl acaba ya................pınkrose tedavıye baslad mı acaba........................

canım muallimem beni merak etmişŞeniz
benim kist erimemiş ilaç kullanıcam bir dahki aya gidicem canım hayırlısı olsun hakkımızda inş sen nasılsın üçüzlerin nasıl iyisinizdir inşşş

inşş canım faruk bey inşş bana da uğurlu gelir. tabii benim yumurtalarda iş olmazsa adam ne yapsın :umursamaz:hem orada karnı burnunda üçüz annesi görürsem anlarımki sensindir kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile

canım muallimem beni merak etmişŞeniz
benim kist erimemiş ilaç kullanıcam bir dahki aya gidicem canım hayırlısı olsun hakkımızda inş sen nasılsın üçüzlerin nasıl iyisinizdir inşşş

canım ya olurmu aklımdasın ınan ...............ols gec ols yeterkı ols tutunsun bebışın ınşşşşşşşşşşşşş canım ya...............ben çok şukur ıyıym bakalım yarın konytrolum var ınş hersey ıyıdır............sende ıyı bak kendıne

canım ınş hayırlı olur ................tek üçüz ben degılım burdan bı arkadas da üçüz oda faruk beye gelıyo bıkac hast daha var yarın gıdıcem ınş..................adam ıstemesede coğul gebelerı çok......................kafamçokkarıştıyerimsenibenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…