Tp Bebek ve Akupunktur

aminnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşş gızzzzzzz o hamiş olsunlar diyen dilleriniii yirimm sonra minişleriniii 3 tane olan yegenlerimi yirimmmm ben ne güzel düşünüyon sen öle ama heyecan yokkk sakınlmaz: kızarım sona sen yegenlerimize bak yeter biz hamiş kalırızzkaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı sahurlar tutanlar bıze bol bol dua etsın...................kardesın kardese yaptıgı dua en makbul olanıdır....melekler amın derler sanada ıkı katı der dua ederler................ınşşşşşşşş rabbım amın dıyen dıllerı boş cevırme...............herseyın en hayırlısını en guzelını makbul eyle sıkıntısız rahat hamışlıkler ver bebışlerımızı koklamayı sevmeyı nasıp eyle...............tum ısteyenlere ver ya ılahı.......................amın.....................................

olmadı kızlar kalp atışını duyamadık çünkü boş kese çıktı...desteğiniz için çok sağolun....benden buraya kadar...kaderimde yokmuş...dün hep isyan ettim..nasıl bi günah işledimde vermiyosun allahım diye...yolunuz açık olsun...

Günaydınnnnnnnnn arkadaşlar

Renkli canım hemen üzülme belki daha vakti vardır kaç haftalıktı bebeğin
bir süre sonra tekrar gidersin belki duyulur canım isyan etme allah vakti zamanı geldiğinde verecektir mutlaka

Özgülcüm bende yarın .12.15te akupunktur ilk randevum var bakalım onada başlıyorum
dr dhea ve L-arginine diye iki ilaca başlattı yumurta kalitesini artırıcı ilaçlarmış
ben zaten dhea yı arıyordum eczanelerden dr da tavsiye etti, diğer kürlere,omega 3 ,elevit ve folcpulus a
da devam ediyorum
eylülde histeroskopi var ve hormon tahlilleri var.
ne diyim allah hepimizin emeklerini de boşa çıkarmasın inşallah

gunaydın kıslar dun bebegımın kalp atısını gordum duyamadım ama doktorum karından bakıldıgı ıcın dedi 105 atıyordu mınık yavrumun kalbi bebegıde gordum minicikti ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUN AMA AKSAM GECEYI ACILDE GECIRDIM BAŞ AGRISI MIGDE BULANTISI ÇOK KOTUYDUM SERUM LA AGRI KESICI YAPTILAR AMA KORKTUM IHSALLAH BEBEGIME BIRSEY OLMAZ HALA DEVAM EDIYOR BAS AGRIM NAPICAM BILMIYORUM

bebegıme baktı çok sukur bırsey yoktu bas agrısı mıgde bulantısı bunlar normal dedi
ama serum verdıler bıde ıcıdne agrı kesıcı yaptılar bırsey olmaz dimi ya korkuyorum

hiçbşi olmaz, onların verdikleri ilaçlar hamileikte kyullanım kategorisi zararsız olanlar.
ben düşük yaptığımda ilk 2 gün bana zanax bile verdiler, sen korkma..

dun gece bebegımı gordum çok mınıktı yaa ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUN
dun cengız beye gıttım dusuk tehdıtı yasamısım yat dınlen dedı sureklı tek kese gorundu 105 atıyordu karından baktı ama sesını duyamadım denedık ama olmadı ama atıyor saglıklı dedi bıde nelere dıkkat etmek gerek onları soyledı gunde 1 2 dılım ekmek yıcen dedi tuz yasak dedi bı suru şey 3 hafta sonra tekrar cagırdı

canım renklı canım ya bence bı hafta daha bekle emınım duyulacak daha erken sanırım ama nolur ısyan etmme ınş hersey yoluna gırer...................................
nazcım benımde basağrım cok var dokt normal dedı cekecerz..............uzme kendını............bebışıne cok sevındım yat dınlen..............
serapy hadı ınlş yolun acık ols ozgul sen denız pınk ınlşşşşşşşşşşşşşş sevınır ve sevındırırsınız......................
toprak senay gulen ınl herkes ıyıodır....................
serenase nasılsın canım..........................
ben doktordan geldım................cok şukur bebışler buyumuş................130.............120............110...........gr olmuşlarer .............bırı bellı degıl ıkısı kesın kız....................ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşama dıgerıde buyuk ıht kız dedı................üç kız yandım garı ....................delikafadulden

Ayyyyyyyyy Muallimcimmmmmmm gözünaydın canım sağlıkları yerinde maşallah

ikisi kesin kız haaaa maşallah öbürüde erkek olsun 2 2 berabere kalsınlar
bak yakında kızlara dünürcü gelirrrr belkimmm gülennnnkaydirigubbakcemile3delikafadulden

sagol canım....................dıkkat et yat bol su ıç bugun basagrım daha hafıf gozumde kızarık ve ağrıyo............napalım vudut zorlanoyoooooooooooooooo

ayyyyyyyyyyy yok gulene vırmemmmmmmmmmmmmmmmmmm...........................o kotu kaynana olur..............oğlunu ayırmaz dızınden....................zemuszemuslülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…