- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.521
ay öylemi canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah canımBenimde rahmim ters , hamileyim...yani önemli bir detay değil..kafana takma
serenase canım sanmam ınş ıkı haftalık tedavıye guzel cevap verırsın sıkma canını hem bılıyosun sterste sekerı yukseltıuo rahat ol ınş hem caresız bışey degıl.................ınş heersey yolubna gırecek...............
ozgulcum ters rahım problem olmaz sanırım ama doktora sor bazen duzeltıyolar............
naz nasılsın.............renklı canım ınşşşşşşş hersey guzel gıdıcek ınşşşşşşşşş
her seans 70 tl haftada 140tl böyle olursa 10 seansta 1400 lira gitcek offfff siz ne kadar ödediniz haftada
tek kese var canım ama doktor yanındada bı kıpırdanma var dedi bakalım hayırlısı
sata gore 6 ultrasonda 5 cıktı normalmı acaba salı gunu cengız beye gıdıcem bakalım ne olucak
elif23 memorial da da aku var. 8 seans yapıyorlarmış galiba ve toplam paket 420 lira dediler telefonde. eğer vakit varsa haftada 1 veya 2 dediler sanırım. benim işe uzaktı ben bakırköyde zayıflamak için bir kucuya gitmiştim ona sordum bebek için de yapıyormuş onda vücut akusu yapıyoruz iğnelerle burada yarım saat bekiyorsunuz dedi onun da seasnsı 50 liraymış zayıflama gibi. haftada 2 kereden transfere kadar 6-7 kere gitmeyi planliyorum. transferden sonra da 1-2 kere giderim diye planladım. 1400 lira cok fazla. memorial a yakınsan bir konuş 420 lira 8 seans paket ücret iyi bu durumda. benimki de bakırköyde şu ara yaz ve cok kişi yok diye pazartesi cuma cumartesileri çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?