- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.501
25+3 canım
Hoşgelcim adaegecim...Uzun zamandır senden ses alacağımız günü sabır ve merakla bekliyordum...Kendini toplamış olmana ve yeniden tedaviye başlamana da çok sevindim.Sen de bizim gibi akucu olmuşsun , mutlaka faydasını göreceksin.Özellikle de stresten arınacaksın.İnşallah 1 kaç ay içerisinde senin hamile haberlerini de alacağız buradan...
Hoşbuldum canımmm...:lepi: dr ayaklarıma kulaklarıma göbüşüme iğneleri batırıyor..15 seans dedi ama..Size de ne kadar dedi ? Hamilelik sonrası da devam ettiniz mi ?Kızlar kendimi çok halsiz hissediyorum...
kız adaege ....................sana obur tarafa yazdım bı baktım burdasın.....................hoşgeldınç...................toprak ın dusuncesıne aynen katılıyorum canım bu yıl bıze bereketlı geldı hamışlerımız arttı rabbım dahada artırsın ınş sonunada nasıp oluruz ınşşşşşşşş canım..................boıl dua ınşşşşşşşş
kız masallah........................ben 20 21 demıştım ...........baya buyumuş masallah canım sen once doğurcan bızden ..........ne zamana gelıyo........rabbım kolaylık versın mucuksssssssssssssss
canım nöral terapiye nin ne gibi katkısı oluyor .. onu da açıklarsan sevinirim..buna akudan sonra mı başlanıyor..
renklı nasılsuın en mınık sensın......................................zummın nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?