Tp Bebek ve Akupunktur

:) halbuki ben gayet usluyum amaaa :) evet oyun oynuyordum s,ms 2 ablacım senin oğlun oynuyor olabilir bu oyunu ): aile kruruyorum hemende hamile kalıyolar bir sürü bir sürü çocuklarım oluyor :) keyifli bi oyun.. kanal d izliyorum
kocam daha gelmedi gelince markete gidicez kirazla erik istiyorum
biraz parkta çekirdek çıtlıcaz
öyle iştereyhan msn yazmışsın ama oyundaydım gülüm
toprak bende cuma günü kliniktey,m sabah 10:00 da gecmiş olsun hemencik iyileş emi

evet ya uslusun bılmem mı............bu satte gezıcen ...........ohhh............gez hadı dolaş canım.....o oyunlar malesef çok oynuyolar.........ıyı geceler...

selam gunaydın........... toprakcım gunaydın.............benım uslu kızlarım gunaydın................gulenıcım emınım gece gezdın geç yattınız kalkmaıyosun dımı.................ama bugun tatıl yatın bırazcık............ben çay koydum kahvaltrı yapıp çoıkabılırız................hava kapalı....

selam gunaydın........... toprakcım gunaydın.............benım uslu kızlarım gunaydın................gulenıcım emınım gece gezdın geç yattınız kalkmaıyosun dımı.................ama bugun tatıl yatın bırazcık............ben çay koydum kahvaltrı yapıp çoıkabılırız................hava kapalı....

Günaydın el muallimcim.Nasılsın?Ben de tatilim bugün evdeyim , birazdan çıkcam bende...Sana iyi gezmeler.

Gülencim ben cuma günü 11.40 da merkezde olucam...Belki karşılaşırız...

toprakcım gıttık gezdık yuvacık barajının oraları dolaştık çok guzeldı..............yenı geldık.........herkese guzel gezmeler................yarın doktora gıdıcem

hava çok esiyor yaa.. sabahtan hocaya gittik kıslar sübyan muskası yaptırmak için sonrada eve geldik ben mutfak dolabının içini dışını sildim kocamda mutfak dantellerini ütüledi serdik yemek yedik şimdide agırlık bastı tavuk gögüsü tarifi almaya geldim bi ugruyayım dedim :)
toprakcım seni beklicem canım sende 15 dk önce gel :D
buarada tatile gitmeme az kaldı 2 haziranda mevlüt okutacağım da ondan bu temizlik halim tatil arifesi

oohh oh temızlıkte bıtmış ne guzellllll.................hadı hayırlıs ı canım koçişinide çalştırmış bak .......hadı toprakla buluşun bakalım............ıyı olur........tavuk göğsu hım........bızıde çağır hemen gelıyozzz............afıyett ols.......

Buyrunn gelinnn
Hayır ya bitmedi ne yazııki daha salonum yatak odam oturma odam bebek odam bnayom tuvaletim var ve balkonlar cumaya kadar zor bitiririm çok tembelim çok bu iğneler benifazla relax yaptı :d
çok canım istiyor tatlı ne yapım :d aslında künefe istiyorum ama benim oturduğum yerde yok 30 dk gitmemiz lazım almak için ama ben tembel bi insanım sonocta tavuk gögsünü künefeyi hayal ederek yiyebilirim kanımca

toprakcım gıttık gezdık yuvacık barajının oraları dolaştık çok guzeldı..............yenı geldık.........herkese guzel gezmeler................yarın doktora gıdıcem

muallimeeeeeeee
yarın doktordan hayırlı haberlerle dönmen dileğiyleeeee
allah yardımcın olsunnn inşallah

ablacım işini bitirdi yahuu maşallahh yumoşlarına

hava çok esiyor yaa.. sabahtan hocaya gittik kıslar sübyan muskası yaptırmak için sonrada eve geldik ben mutfak dolabının içini dışını sildim kocamda mutfak dantellerini ütüledi serdik yemek yedik şimdide agırlık bastı tavuk gögüsü tarifi almaya geldim bi ugruyayım dedim :)
toprakcım seni beklicem canım sende 15 dk önce gel :D
buarada tatile gitmeme az kaldı 2 haziranda mevlüt okutacağım da ondan bu temizlik halim tatil arifesi

Gülencim gelmeye çalışırım ama nasıl yaparım bende bilmiyorum.Duruşmadan çıkıp koştur koştur gelecem bakalım nasıl olcak...kaydirigubbakcemile4

gulenım dur bakalım canım bugun gıdıcem bakalım ne alaemdeler bellı olacak ........yazarım.........canım toprak senın adetın ne zaman ya ...........başlasaydın ne ıyı olırdu canım hayırlısı bakalım...........ben onden gıdıyorum arkamdan sen sonra sırayla..............kendıne ıyı bak.......işlerınde klaylıklar.................
senayk nerdesın camnımmmmmmmm.........

ablacım inşallah güzel haberlerle dönersin hadi bakalımmm ayy ne heycanlısındır ya kuyruğuna gelmek üzresin işinn maşallahhh

toprak tamam canım sorun değil beklerim ben seni :D

gulenım dur bakalım canım bugun gıdıcem bakalım ne alaemdeler bellı olacak ........yazarım.........canım toprak senın adetın ne zaman ya ...........başlasaydın ne ıyı olırdu canım hayırlısı bakalım...........ben onden gıdıyorum arkamdan sen sonra sırayla..............kendıne ıyı bak.......işlerınde klaylıklar.................
senayk nerdesın camnımmmmmmmm.........

Merhaba canım, buralardayım ama yazamadım dün.... Bizim tekstil piyasası bayağı kötü aslında ama dün biraz kıpırdanma vardı, birazcık yoğunluk yaşadım. O yüzden yazamadım. Ama girip hızlıca okuyorum yazdıklarınızı....
Ben Bende 15-20 gün bi kıpırtı olmayacak biliyorsun. Sonra bol bol yazcam gelişmeleri... Ama şimdi senin için heyecanlanıyorum, sonuca en yakın sensin çünkü.
Allah yardımcın olsun, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

senayk sen ne zaman tedaviye başlıyosun akupunkturda kacıncı seansn?

senayk sen ne zaman tedaviye başlıyosun akupunkturda kacıncı seansn?

Canım, akupunkturda 5. seansım olcak yarın, haftada 2 defa gidiyorum. Ama benimki sadece akupunktur, el-mualliminki gibi. Sizinkiler çok fena....Allah kolaylıklar versin.
Haziran 9-10 gibi adet görürüm ve o günlerde başlamış olurum sanırım canım.
Prof Faruk Buyru'nun özel mua. gidiyorum ben, işlemler de istanbul cerrahi hst.de oluyor. Bu doktorda 1 aşılama 1 tüpbebek başarısız oldu. Ama güveniyorum kendisine, inşallah bu sefer olumlu olcak.... Allahın yardımı ve sizlerin duasıyla....

selam kızlar gunen senay...........toprak..............cuma toplanıyo yumoşlar hayırlısı ols.............şu an herşey ıyı ..........kendınıze ıyı bakın..........

gulencım evet ben yakınım ve yavaş yavaş heyecan sankı başlıyo...............senaycım senın akupunturun guzel gıdıyo dımı...........toprakcım kendını çok yorma ...........şimdi evı temızlım..........işim çokkkkkkkk bugun tatıl ya evde iş yapım.........

Back
X