Tp Bebek ve Akupunktur

Şenaycım o halsizlikten ben de de var , elim kolum tutmuyor.Sürekli dinlenmek istiyorum.Akşamları da zaten 9-10 da koltukta sızıyorum eşim götürüyor yatağa...

ahhhhhhhh ahhhhhhhhh ben napım ya.............allahtan calışmıyom rapor almam lazım................ınş bebışlerı severken unuturuz kızlar

Senin işin bize göre 3 kat zor el muallimcim allah yardımcın olsun.Ben aslında hiç şikayet etmiyorum , daha biz bebiş için ne zorluklara katlandık değil mi?Yeter ki bebişlerimiz sağlıkla doğsun...El muallim şimdi seni göbiş çıkmıştır değil mi?

evet gobegım çıktı ama asıl bundan sonra hızla buyuyolar.....................gecen gıttım kendıme kot pantoluon ust bluz aldum.............son aylarda hele hıçbısey olmıcak cuval gıycemmmmmmmmmm

evet muallimcim, severken onları bütün çektiklerimizi unutcaz inşallah...
toprakçım senden de halsizlik şikayetini geçen haftadan beri duyuyorum sanki, bu haftalara özel bir durum mu acaba.... yada çok sağlıklı yemek yemediğimiz için mi... açıkçası ben düzgün beslenemiyorum hala, tıka basa doymayı özledim ya.... yemek yemek istiyorum bencokacimcoook

toprak senin göbeğin çıkmadı mı henüz, benimki de çıktı bayağı...
pantalon tamam ama henüz üst hamile kıyafeti giymeye utanırım ben, daha çok erken, eldekilerle idare ediyorum. Bayrama hamile cicileri almayı planlıyorum ama:)

Şenaycım geçmiş olsun canımmmm vaktin olduğu sürece bol bol dinlen eeee tabiki kolay değil iki can taşıyorsun üç canlısın yaniiii çok dikkat et canımmmm

vay vayyy vayyy demekki ciciler alıcaksınız he alın alın canlarım hakettiniz çoktannnnnnnnn
ama bu hamileliğin tadını çıkarınnnnnnnnnnn sonra özlüyo insannnnn
sevgilerrrrrrrr

slm güzeller nabersiniz
ya hamiş hatunlar siz yiyin için nie böle aç kalıyonuz yaa hem bebişlere ii gelir hemde sizin gözünüzde kalmaz yemek yaa kendinize eziyet etmeyin ben hamiş olayım hele inş bi yiyecem canım ne isterse..

Bu sabah çok halsizdim kahvaltı hazırlıyamadım annemi çagırdım beklerkende yemyeşil kustum annemde korktu ama gece semizotu yemiştim

Şenaycım göbiş var ama çok da çıkmadı ama artık kaşınıyor sanırım genişliyor.Benim genişleme sanırım üsten oluyor.Göğüsler aldı başını gidiyor...Şenay valla bu halsizliği dr. sordum normal dedi ,e tabi halen canım doğrudürüst bir şey istemiyor.Sırf bebeğime gitsin diye yemek yiyorum bazen düşün artık.Ama inşallah bu sıkıntılarda geçecek yakında...Özgülcüm söylemesi kolay ilk 3-3,5 ay doğrudürüst bir şey yiyemiyorsun , kan da beta hcg iştahsızlık bulantı yapıyormuş.Yakında inşallah sen de hamile kalacaksın , bizde sana sen bize böyle demiştin diyeceğiz...Gülencim ne yiyorsan onu çıkartıyorsun ya ondandır yeşil çıkarman.Yoksa sen canavar mı oldun? Bu arada ben henüz hamile kıyafeti almadım safece tişörtleri, gömlekleri bir beden büyük alıyorum , pantolanlarında düğmesini açıyorum.Zaten daha takım giymiyorum.Bir de yelek aldım onu giyiyorum hem şık hem moda hem de göbişi göstermiyor...

ben hiç bişi almadım daha , nevin aslında çok azaldı kusmalaırm ama bazen tavan yapıyor yani ac karnına önce türkürük sonra safra kusuyorum bişi yok midede napımm .. benim göbeğim çıktı ama sabahları daha az akşamları bariz top şeklinde ben bayramda alacam inşallah

kız gulen yemıyon öle olur................zayıf kalıp bana hava atcan dımı.....................ye bıraz buluşmaya kural koycem.................yetmış kılonun altındakıler gelemıcek............ona gore...........delikafaduldenve tum kahve paralarını o vercek ve bebeklerın altını degışcek..............şimdi yemde gorımmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden

selam herkese nasilsiniz.....masallah hamilelerin haftalari baya ilerlemis....bende bisey yiyemiyorum ya...annem zavalli zorliyor napim istemiyor iste canim...gülencim oglun insallah hayirli saglikli gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…