Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar sizler yumurta takibinde kaç dozla hangi ilaçla başladınız?uzun mu kısa mı protokol uygulandı? yaşlarınızı da yazarak bana bilgi verir misiniz?

kızlar sizler yumurta takibinde kaç dozla hangi ilaçla başladınız?uzun mu kısa mı protokol uygulandı? yaşlarınızı da yazarak bana bilgi verir misiniz?

selam.................ben kısa protokol yas kırk.................sanırım 475 ıle basladım yuksek ama sonra cok ıyı cevap verınce yum 300 e ındı...............adı aklıma gelmıyo ama genelkde kullanılan.....bvı iğne..............

arkadaşım benim yaşım26 eşim 28 . bizimki sebepsiz infertilite diyorlar 3 defa aşılama negatif . birdefa tüp bebk negatif 2. iptal oldu. ilk tüp tedavimde ilaca lukrinle başladım adetin 3. günü gonal f le 125 başladık en son 175 olmuştu ama sonunda rabbim nasip etmedi. ha birde ilk tedavide o dozla 12 yumurtam olmuştu. 2. ise 175 başladı 225 e çıkardı ama sadece 2 yumoş oluştu oda tam büyümedi istedikleri kadar olmadı ....

yaniii sana diyeceğim herkesin dozu farklı oluyor ...hastaya göre ayarlıyorlar.bak bana 1. de doz düşüktü 12 yumoş oluştu 2. de yüksekti 2 tane . yani o kişinin kendinde dahi değişiyor....

sen bunları boş ver rabbime sığın doktorlarına güven ve en önemlisi rahat olmaya çalış stresten uzak dur becerebilirsen tabiiiiiiiiii

bulut83 sağol canım sadece anlamaya çalışyom çünkü benim yaşım 36 ve doktor 75 puregonla başladı ve cevap alamadık bir haftadan sonra 100 e çıkardı ve yine yumoşlar büyümedi yani kısacası ben 17 gün iğne kullandım.10 yumoşum oluştu 7 si iyiydi.neden bu kadar uzun olduğu hep kafama takıldı.ve tüpbebek denemem olumsuz sonuçlandı.bir daha aynı hatayı yapmak istemiyorum.

canım yum ıyı cevap vermedı demekkı................ama merkez cok onemlı..........ınş ıyı bır bulur bebışıne kavusursun akuyu tavsıye edrım..................

öğrendiğim kadarıyla her zaman tüp bebek tedavilerinde önce düşük dozla başlıyorlarmış sonraki denemelerde yükseltiyorlarmış.sende benim gibi olmuşsun bende 2. tedavide öyle oldu ilk zamanlarda cevap vermezse iğnelere vücut sonra iyi kaliteli olmuyor yada hiç oluşmuyor....işte herşey bahane rabbim OL DESıNKı OLSUN . ıNŞALLAH BıZıM GıBı UĞRAŞANLAR EN KISA ZAMANDA KAVUŞUR YAVRULARINA....
sen türkiyedemi tedavi görüyorsun...

el muallim ablacığım bende akupunkturu anlayamadım nasıl bir tedavi yapıyorlar sen o yollamı hamile kaldın sorunun neydiki senin....

ben bu kadar düşük doz ile başlayan bir tedavi duymadım hiç özellkile 36 yaşında kafamçokkarıştıyoksa sen de umut tüp bebeğim mağdurlarından mısın? :1shok: eğer öyleyse lütfen ama lütfen 2. de düzgün bir merkeze git. anadolu yakası el nullim in merkezi çamlıca medicana yı kadıköy şifayı ve avrupa yakasında memorial ı özellikle tavsiye ederim

denizcim bende ilk defa denediğim için acemilik ne olduğunu bilemedim ama 2. sefere inşallah böyle hatalar yapmak istemiyorum.canım bende 36 yaşında biri için bu kadar az dozla başlayanını görmedim şimdiye kadar okuduklarımdan.canım ben izmirde tedavi görmüştüm ama bu sefer oraya gitmeyi düşünmüyom.benim doktorum biraz korkaktı ve bişey olacak diye dozu böyle başladı.bencede merkez çok önemli.inşallah rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin(aminnnnn)
el-muallimcim akupunktura nasıl karar verdin neler yaşadın?sence sana ne gibi faydaları oldu seni yönlendiren birileri var mıydı?hangi merkeze gittin?zaten şimdi gidemem ama en azından bilgim olsun.

inşallah 2. de daha düzgün bir merkez ile iyi sonuç alırsın. yaşın dha ileri değil. çok vakit var önünde opuyorumnanaktan

Günaydınnnnnnn arkadaşlar

ınşallah bu hayırlı cuma da bütün dualarımız kabul olsunnnnn
Bende dün aku seansım vardı iğneler takıldı çok az bir acı oluyor topluiğne batar gibi felan 45 dk iğneler kalıyor uzanıyorsun ben hatta uyumuşum çok hoşuma gitti güzeldi . ben aslında korkuyordum gülen öyle bir anlatmıştıki ilk seansını korkunçtu öyle olacak sanmıştım pazartesi yine randevum var.

el-muallim bebişlerinin cinsiyetleri belli oldu mu?çok şeker gözüküyolar üçü bir arada

canım onucelıkle cok sagol....................ınş rabbım bu cuma gunu hurmetıne sızede cıfter versın...................ben 3. denememı gecen sene bu gunlerde yapmılş olumsuz sonuç almıştım...............benım hıç bır sorunum yok.........esımın sorunuda son ıkı yıldır noırmal duzeyde gıbı..............ama kendılığınden hamış hıç olamadım............doktorum yasın gecmeden bı kere daha gel dedı ama bu kez hısteroskopı yapıcam dedı..........ışimden fırsat bulamadım yasımı gectım kırka gırdım dokt gıttım olsun dedı baktı hersey cok ıyı baslayalım dedı..................475 gonalf basladık...........bu surada akuyu taktım kafana bırden nette gezerken ya neden olmasın dedım son denemem bunada gıdım ıçımden gelen sestı sonra bu sayfayı actım baktım gıdenlerde var...............yanı hersey elbette kısmet taktır.................ama doktorumdan ılgısınden memnunum....................rabbım sızlerıde bekletmesın ın.ş...........................canım ıkısı kız bırı bellı degıl.................ınş rabbım kucağıma nasıpğ eder...................ben onsekız yıllık evlıyım..............evlenndıkten uç sene sonra tedavıyle oğlum var............çok sukur...................çok kardes ısteyıp durdu son denememı sırf onun ıçın yaptım sayılır.................anne nolur son kez dene dedı...................tek cocuk cok zor ama hıç olmamasındansa ınşşşşşşşşşş sızınde bı tanecuık olsun ısterım..................ama yınede cıft ıolsunkı aramayın ......................esım varıkosel amelıyatı ols sonra oğluma kavuştum ......................
bugun oğlumun doğum gunu kızlar...............................15.ine gırdı ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..................................o annesının ılk gozağrısı bı tanesı dunya bı yana o bı yana.......................rabbım ona hayırlı omur guzel kader versın ve tatlı kardeslerını ınş..........................bana soruyıo anne benımdemı çocuğum olmaz ............artık çoğu seyı algılıyo.............ınş rabbım ne senı ne kımseyı evlatla ınmtıhan etmesın dıyorum bu cok zort bıu ımtıhan..............rabbım emeklerınızı zayı etmesın..................bu yılı bereketlı eylesın ınşşşşşşşşşşşşşş hamışlerın sayısı artsın ınşşşşşşşşşşşşşşş..............
herkese gunaydın...................hayırlı cumalar.....................dualar makbul ols ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

erken adet oldum. bu ilaçları kullanırken adet olursan yine 2. 3. günü gibi gel demişlerdi. yarın faruk vanlıoğluna gidiyorum. inşş hayırlı olacaksa inşş yumurtaları beğenir ve başlarım. bu yaştan sonra bir yandan zamanım kalmadı diye düşünüp bir de bu tedavilerle uğraşmak çok zor ama ne yapayım daha gençken adam vardı da ben mi yapmadım :1no2:

ınlşşşşşşşşşşşşşşş ıyı olacak denız.............haklısınya adam olsa denerdın ...........ınş gelecek ınşşşşşşşşşşşşşş

denizcim hayırlısı olsun, inşallah herşey yolundadır, ve yarın kesin başlarsın canım.. Allah bu mübarek günlerde yardımcın olsun ve bebişini versin inşallah....

bu arada bugün cumaymış herkese hayırlı cumalar takmıyorum ya nerdeyse adımı unutacagım delikafadulden herkesin duaları kabul olsun hamileler sağlıkla kucaklarına alsınlar tedavide olanlar hamile kalsınlar.
el muallim oğlunun doğum günü mü? nice yaşlara inşallah kardeşleriyle beraber sağlıkla sıhhatle afiyetle kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…