- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.681
kızlar sizler yumurta takibinde kaç dozla hangi ilaçla başladınız?uzun mu kısa mı protokol uygulandı? yaşlarınızı da yazarak bana bilgi verir misiniz?
bulut83 sağol canım sadece anlamaya çalışyom çünkü benim yaşım 36 ve doktor 75 puregonla başladı ve cevap alamadık bir haftadan sonra 100 e çıkardı ve yine yumoşlar büyümedi yani kısacası ben 17 gün iğne kullandım.10 yumoşum oluştu 7 si iyiydi.neden bu kadar uzun olduğu hep kafama takıldı.ve tüpbebek denemem olumsuz sonuçlandı.bir daha aynı hatayı yapmak istemiyorum.
denizcim bende ilk defa denediğim için acemilik ne olduğunu bilemedim ama 2. sefere inşallah böyle hatalar yapmak istemiyorum.canım bende 36 yaşında biri için bu kadar az dozla başlayanını görmedim şimdiye kadar okuduklarımdan.canım ben izmirde tedavi görmüştüm ama bu sefer oraya gitmeyi düşünmüyom.benim doktorum biraz korkaktı ve bişey olacak diye dozu böyle başladı.bencede merkez çok önemli.inşallah rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin(aminnnnn)
el-muallimcim akupunktura nasıl karar verdin neler yaşadın?sence sana ne gibi faydaları oldu seni yönlendiren birileri var mıydı?hangi merkeze gittin?zaten şimdi gidemem ama en azından bilgim olsun.
denizcim bende ilk defa denediğim için acemilik ne olduğunu bilemedim ama 2. sefere inşallah böyle hatalar yapmak istemiyorum.canım bende 36 yaşında biri için bu kadar az dozla başlayanını görmedim şimdiye kadar okuduklarımdan.canım ben izmirde tedavi görmüştüm ama bu sefer oraya gitmeyi düşünmüyom.benim doktorum biraz korkaktı ve bişey olacak diye dozu böyle başladı.bencede merkez çok önemli.inşallah rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin(aminnnnn)
el-muallimcim akupunktura nasıl karar verdin neler yaşadın?sence sana ne gibi faydaları oldu seni yönlendiren birileri var mıydı?hangi merkeze gittin?zaten şimdi gidemem ama en azından bilgim olsun.
el-muallim bebişlerinin cinsiyetleri belli oldu mu?çok şeker gözüküyolar üçü bir arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?