- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.661
ah serapçım dinlen diyorsun ama gündüz ne mümkün, biraz daha çalışmam lazım, şu aşamada işten ayrılamam, gerçi tek bebek olsaydı doğuman sonra da çalışırdım ama 2 bebekle bu imkansız sanırım,
Özgülcüm Allah nasip etsin ve en kısa zamanda hamiş kal canım, o zaman bizi anlarsın, inanaki yememek bizim tercihimiz değil,şu göbüşerimizin içindeki bıdıklar var ya, bizi ne hale koydular bak...
Gülencim benimde çıkartma işlemi bayağı azaldı eskiye göre, ama bu dönemde annenin yakınlarında olması çok güzel bişey, ramazan olmasa bende annemi eve göndermezdim, ama babam var, kadının mukabelesi-teravih namazları var, onları kaçırmak istemediği için evde....durumum düzelmezse bayramdan dönerken annemi kesin geri getiririm....
Toprak, seni kocaman bi göbekle mahkeme salanunda hayal ettim şimdi.... çok komik, sen savunma yaparken, içerden seninki basacak tekmeyi:)
Şenaycım göbiş var ama çok da çıkmadı ama artık kaşınıyor sanırım genişliyor.Benim genişleme sanırım üsten oluyor.Göğüsler aldı başını gidiyor...Şenay valla bu halsizliği dr. sordum normal dedi ,e tabi halen canım doğrudürüst bir şey istemiyor.Sırf bebeğime gitsin diye yemek yiyorum bazen düşün artık.Ama inşallah bu sıkıntılarda geçecek yakında...Özgülcüm söylemesi kolay ilk 3-3,5 ay doğrudürüst bir şey yiyemiyorsun , kan da beta hcg iştahsızlık bulantı yapıyormuş.Yakında inşallah sen de hamile kalacaksın , bizde sana sen bize böyle demiştin diyeceğiz...Gülencim ne yiyorsan onu çıkartıyorsun ya ondandır yeşil çıkarman.Yoksa sen canavar mı oldun?Bu arada ben henüz hamile kıyafeti almadım safece tişörtleri, gömlekleri bir beden büyük alıyorum , pantolanlarında düğmesini açıyorum.Zaten daha takım giymiyorum.Bir de yelek aldım onu giyiyorum hem şık hem moda hem de göbişi göstermiyor...
serapy ve ozgul haklısınız..............ınş hamış olun ve yıyınnnnnnnnnnnnnnnn
ah serapçım dinlen diyorsun ama gündüz ne mümkün, biraz daha çalışmam lazım, şu aşamada işten ayrılamam, gerçi tek bebek olsaydı doğuman sonra da çalışırdım ama 2 bebekle bu imkansız sanırım,
Özgülcüm Allah nasip etsin ve en kısa zamanda hamiş kal canım, o zaman bizi anlarsın, inanaki yememek bizim tercihimiz değil,şu göbüşerimizin içindeki bıdıklar var ya, bizi ne hale koydular bak...
Gülencim benimde çıkartma işlemi bayağı azaldı eskiye göre, ama bu dönemde annenin yakınlarında olması çok güzel bişey, ramazan olmasa bende annemi eve göndermezdim, ama babam var, kadının mukabelesi-teravih namazları var, onları kaçırmak istemediği için evde....durumum düzelmezse bayramdan dönerken annemi kesin geri getiririm....
Toprak, seni kocaman bi göbekle mahkeme salanunda hayal ettim şimdi.... çok komik, sen savunma yaparken, içerden seninki basacak tekmeyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?