- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.821
merhaba arkadaşlar, nasılsınız...
muallimcim, işlemin saat kaçtaydı canım, gelmedin sanırım henüz... Allah kolaylıklar versin...
zümmincim iyi olmana sevindim ama bu noktaya kadar gelmişsin bence riske atma biraz daha dayan, başka bi sebepten aksilik olur, ilacı bıraktın diye vicdan azabı çekersin... ben devam et derim...
denizcim nasıl gidiyor, kontrolün ne zaman, aku'ya devam ediyormusun....
yarın kontrolum var bakalım ne kadar yumurta gelişmiş olacak. off bu işlemin başı bir stres sonu bir stres. bugün akum vardı iğnelerle yarım saat bekledim. ama bu hafta tek gidebileceğim sanırım. neyse herşey güzel olacak düşünmeyeceğim. yaaa senin bebekler ne kadar oldu cinsiyet belli değil daha değil mi?
ayy canım yaa ne güzel dua etmişsin saol rabbim hepimizin evlilğini daim etsin huzurlu ve mutlu geöirmek nasip etsin inş birgün bizde anne oluruz rabbim herzamaneşimiz ve çocuklarımızla geçirmeyi nasip eder sana bana ve isteyen tüm kadınlara inşşş sizinde şimdiden evlilik yıl dönm kutlu olsun canım hep mutlu olun inşş rabbim gönlündeki muradını versin inş canımözgülcüğüm bitanem evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. rabbim hergününüzü düğün gününüz gibi nasip etsin huzurlu ve mutlu. eşinle çoçuklarınla ve tüm sevdiklerinle bir ömür boyu güzel günler geçirirsin inşallah. birdahaki kutlamanda bebişinle beraber kutlamak nasip olsun canım. benimde 26 eylülde tam 5 sene olacak .inşallah birdahaki yıldönümlerimizde ve ömrümüzün her gününü bebişlerimizle eşimizle geçiririz....
özgülcüm, yıldönümünüz kutlu olsun, sağlıkla ve bebişlerinizle inşalllah uzun uzuuuuuun yıllar hep beraber olun.... Allah huzur ve mutluluğunuzu daim etsin... iyi akşamlar....
serenase ınş canım ınş ıyı olurda vaktınde gelırler.................sen nasılsın.........cok takma sekerı coğuy gebelıkte olıuyooooooooo unş azcık dıkkat et cok muhım dereceye uşmaz ınş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?