Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar.....merhabalar......nasıl gidiyor bakalım........hamileler.........sayfaları tam okumadım ama cinsiyetlermi belli oldu ne.........muallim ......ikisi kızmı.......ben sana biryerde demiştim ama ya..........cinsiyeti başka belli olan varmı.......

İNŞALLLAAAH EL-MUAALİM İŞLEMİN KOLAY GEÇER DUALARIM SENLE.opuyorumnanaktan.AMİN CANIM İNŞALLLAH BU YIL ..BU TOPİK BEREKETLİ OLUR.. BİZLERDE SIRASIYLA HAMİŞ KALIRIZ..

SENAY CANIM SANA DA ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN..BİRAN ÖNCE RABBİM ŞİFASINI VERİR..

NAZCIM HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ..RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAKLARINIZA ALMAYI NASİP ETSİN..

buluesu canım yaaaaaaaa nerdesın ozletıyosun.............gır arasıra....................bensunaz duaların için cokkkkkkkkkk sagol canım......................senaycım gecnmış ols kas gevsetıvı pomatlardan sur rahatlatıtr azcık.................

kızlar bir şey sormak istiyorum ne zaman mide bulantılarınız başladı ;bide gebelik süresi son adet başlangıç tarihinden mi hesaplanıyor?

canım sagol. arısüü bal polen ve çörekotuna devam ediyorum. selenyum va seven seasl plus tabii folbiol vitaminlerine de devam. inşş kaliteli muhteşem 6-7 tane yumurta toplanır ve doğru sperm ile muhteşem bir şekilde dölenirler. hihoyyytay ben bu yaşıma kadar üreme konusunda bu kadar çok şey bilmiyordum uzman oldum yahu alkisalkisalkis

bakalım ama ınş
reyhan ela
elvan hüma............................senın ne olcak

isimleriye uzun mutlu sağlıklı yaşasınlar.reyhan ela güzel elvan da iyi. bir ben hüma yı sevmem ama siz sevdikten sonra opuyorumnanaktan3. isim cinsiyet kesinleşince gelecek herhalde. inşşallah o da erkektir. tabii sağlıkla gelsinler de hepsi de :lepi: eşim bugün tüpte milletin ikiz üçüz oluyor bizim neden olmuyo dedi dedim e haliyle yaş geçti artıkın 1 tane de zor. ama seni dedim 40 yaşında üçüz bekliyor diye. allahın taktiri verdimi veriyor. inşallah sonuna kadar iyi gider.:Saruboceq:

bu ramazan günü hamile duası bu topiğin uğuru ay inşallah ya opuyorumnanaktan

allah kolaylıklar versin. işlem zor değildir inşş hemenik biter. eee belli olacak tabi kolaymı 3 tane taşıyorsun. hele bir de tekme atmaya başlasınlar gör :roflol:

geçmiş olsun canım. inşallah birşey kalmamıştır

el-muallimcim öncelikle oğluşunun doğumgünü kutlu olsun Allah sağlıklı ömürler versin tüm

bebişlerine.yarın serklajın varmış Allah yardımcın olsun.inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın canım.

denizbulutcum seninde tedavin hayırlı olsun canım.senin yaş kaç ki?

inşallah rabbim tüm bebiş isteyenlere sağlıklı bebişler verir.....

kızlar herkeslere günaydınlar... gönlünüzdeki güzellikler hep sizinle olsun.... muaallimciğim bugünkü işlemini inşallah hayırlısıyla atlatırsın ..geçmiş olsun canım... diyorsun sen oğlun küçük olur boş ver kız büyük oldummu zenginlik getirirmiş...( ayyy oğlummu olacak acaba hep içimden öyle geçiyor rabbim hayırlısını versin)...NAZ canım senin ve bizler için dua eden arkadaşlardan allah razı olsun müminin mümine geçermiş duası bizimde inşallah bir birimize duamız kabul olur....

benim yaş 42 canım. yani olabilmesi için son senem

Deniz tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer olur canımm ınşallah ama bence olacaktır ilkinde bile kimyasal olmuş biliyosundur kimyasal yaşayanlar denemelerde hiç hamile kalamayanlara göre daha şansları yüksek oluyomuş..
Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah kimsenin içini yakmasın evlatla sınamasın inşallah

benim de umudum o gulencim doktorların da. daha onceden de 2 kürtajım var. normal yolla hamile kalanlar daha şanslı oluyormuş. artık rabbimin taktiri

selam herkese....bisey dicem ama kizmayin sakin...
benim kizim 10 kilo...yani kaldir yatir..bezini al...yani esim gelene kadar herseyi yapmam lazim...ama cok cok dikkat ediyorum...
herneyse hafta sonu benim progestan hapim bitti...ve eczanelerde satilmiyor...doktorumda hafta sonu kapali...herneyse ben o hapi almadim ya...hafta sonu ne mideme bisey oldu ne bas dönmesi nede istahsizlik...bi tane pizzayi gece 11.de bitirdim...tek basina o kadar acikmisim yani...herneyse ben hamd olsun iyim...simdi sorum bu...benim hamile kalamama diye bi durum yok...tek tüp bebegi saglikli embryo bulunsun diye yaptirmak zorunda kaldik....kizimdada düsük tehlikesi yoktu...ben bu hapi almasam olmazmi...doktorum 2 hafta daha al sonra birakabilirsin demisti...

merhaba arkadaşlar, nasılsınız...
muallimcim, işlemin saat kaçtaydı canım, gelmedin sanırım henüz... Allah kolaylıklar versin...
zümmincim iyi olmana sevindim ama bu noktaya kadar gelmişsin bence riske atma biraz daha dayan, başka bi sebepten aksilik olur, ilacı bıraktın diye vicdan azabı çekersin... ben devam et derim...
denizcim nasıl gidiyor, kontrolün ne zaman, aku'ya devam ediyormusun....

esimde aynisini dedi senayk....dedigi sey....istahsizlik olmamasi ne güzel yiyiyorsun ama sonunda bisey olursa..dedi....sonra doktoru ara sor dedi

esimde aynisini dedi senayk....dedigi sey....istahsizlik olmamasi ne güzel yiyiyorsun ama sonunda bisey olursa..dedi....sonra doktoru ara sor dedi

valla ben 2 embriyo transfer edildi diye moralim bozuldu fazla dikkat etmemiştim kimyasal olmuştu ama ben kendimi suçladım benim yüzünden mi diye ki sanırım ilgisi yoktu ama hala içimde bir acaba mı var.
sana da öyle olmasın canım başka birşey olur kanaman olur acaba dersin dr ne diyorsa onu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…