- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.801
canım hadi hayırlısı, inşallah güzel güzel döllenirler, bence de artar yum. sayısı, benim kontrollerde saydıklarından bile hep fazla yum toplanıyordu... ama arkadaşların dediği gibi önemli olan kaliteli olmaları....
Ben hayıt-civanperçemi içiyordum, bıraktım iğnelere başlayınca, saf arı sütü almaya devam ettim.... doktoruma sormuştum arı sütünü de, sakıncası yok demişti... yediğin içtiğin herşey şifa olsun inşallah......
bakalım ama ınş
reyhan ela
elvan hüma............................senın ne olcak
ınş kızlar denız............serapy..........bensu..............ozgul.............pınk...............ınş hamış olursunuz gelırsınız ardarda.............bu yıl bıtmeden ınşşşşşşşşşşşşşşş
Ege ,Doruk , Deniz Olabilir ama göbek adı Muhammed olacak
bi tane daha erkekse tamam seninkiler gitti
bensu ıyıyım canım yarın serkaj ışlemı ıçın gıdıcem ınş ıyı gecer dua edın.............rabbım ınş hep dua edıyorum bu yılı bereketlı eylesın dıye..................bak kac kışı oldu hamışler arttı bundan ıkı üç ay once gulende bende toprakta senayda acaba hamıle ıolurmuyuz dıyoduk..........ınş sızde hamış olursunuz................pınkcım sende hep dualarımdasın nasıl gıdıyooooooooo ................ınş zamanı gelırde bebışın naz yapmaktan yorulur...............bı ıkı saplak atarız poposuna................nazcım cok şukur ıyıyım sen nasılsın mınıcıktır senınkı sımdı..................benım karnım bu hafta belırgın olçude buyudu ben de öle................ınş rabbım kolaylık versın bıze...........tedavı olanlara ve olacaklara.................
merhaba arkadaşlar, nasılsınız,
ben köyden yeni geldim, bu sabah ters bi hareket yaptım boynum tutuldu, yolda rüzgar mı çarptı, gece mi üşüdüm anlamadım, başımı çeviremiyorum. şu ağrı kesici ve romatizmal pomatlar var ya, onları araştırcam şimdi google'den zararı varmıdır hamilelere diye, evde birkaçtane var ama prospektüslerini atmışım... onlarla biraz masaj yaparsak düzelir belki, kas gevşetici filan içemem şimdi...
el-muallimcim öncelikle oğluşunun doğumgünü kutlu olsun Allah sağlıklı ömürler versin tüm
bebişlerine.yarın serklajın varmış Allah yardımcın olsun.inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın canım.
denizbulutcum seninde tedavin hayırlı olsun canım.senin yaş kaç ki?
inşallah rabbim tüm bebiş isteyenlere sağlıklı bebişler verir.....
Deniz tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer olur canımm İnşallah ama bence olacaktır ilkinde bile kimyasal olmuş biliyosundur kimyasal yaşayanlar denemelerde hiç hamile kalamayanlara göre daha şansları yüksek oluyomuş..
Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah kimsenin içini yakmasın evlatla sınamasın inşallah
esimde aynisini dedi senayk....dedigi sey....istahsizlik olmamasi ne güzel yiyiyorsun ama sonunda bisey olursa..dedi....sonra doktoru ara sor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?