- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.941
oooooooo super ınş ..............yok ben femara kullanmadım ek bısey almadım .........guzekl buyuyo hadı ınşşşşşşşşş rabbım ol der ....................3. gun de ıyı................yetrkı tutsun..............benım pazartesı kontrolum var
oooooooo super ınş ..............yok ben femara kullanmadım ek bısey almadım .........guzekl buyuyo hadı ınşşşşşşşşş rabbım ol der ....................3. gun de ıyı................yetrkı tutsun..............benım pazartesı kontrolum var
Denizcim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine, maşallah yumoşlarına.....
prş opu olduğuna göre, şimdi takvimden hesapladım. 23 veya 24 eylülde test yapcaksın... ayyy şimdiden heyecanlandım ben.... Hayırlısıyla güzel sonuçlancak herşey canım....
kendine iyi bak, ananas, ananas suyu, kivi filan eve stok yap opu ve transfer sonrası için, gerçi mevsimi mi, manavlarda varmı hiç bilmiyorum.... ben ananasın faydasına inanıyorum, biz elimizden geleni yapalım, Allah emeklerimizi boşa çıkarmayacak inşallah....
denız hıç olumsuz duçşunme..........zaten hersey olacagına varır...........ıyı duşunelım bız...............ya senın eşin nıye öle ...........bebış olursa sana yardım etmezse ışın zor canım ya....................tum işlerı esım yapıto arada kadın tutuyorum..........esım olmasa cok zor ...............ıns hevese gelır senınkı...........
İnşallah denizcim , bana senin ikizlerin olacak gibi geliyor...İnşallah allah yanıltmaz.Opuya da az kaldı , şimdi heyecanlandım.Ama sen bize ve kendine bence bir söz ver. (seni geçen sefer takip ettim genelde çok umutsuzdun.)Bu sefer kötü şeyler düşünmeyeceksin , aklına hep olacağını getireceksin.Zaten yaşın 40 olsa da bence pek çok tüp bebek deneyene göre çok da artıların var.Örneğin; daha önce hamile kalabilmişsin , bundan önce ki denemen kimyasal gebelik.Yani vücut hamileleiği biliyor , yadırgamıyor.O yüzden inanıyorum bu sefer nazlı bebişlerin gelecek.Ha burada koçişin bence seni transfer ve tedavi esnasında hiç üzmesin , sen bu kadar emek veriyorsun o da biraz daha anlayışlı olsun.Allahım inşallah emeklerini karşılıksız bırakmayacak...Bu arada el muallimcim ben 10 eylül perşembe günü dr. gidiyorum.Dr. bize cinsiyet konusunda meraktan çatlamayalım diye 15 gün sonraya randevu günü verdi.Cinsiyet konusunda dr. emin olmadığı için bir şey söylemek istemedi ama düşündükçe imalarından erkek olacağını ima etmeye çalıştığını anlıyorum.Aman sağlıkla gelsinde bebişim tek istediğim bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?