Tp Bebek ve Akupunktur

kıslarr hayırlı pazarlar....canım uyku tutmadımı ay ne güzel el-muallim ..ben uykucunun teki oldum vallaaa...el-muallim canım bence bebişleri için uykun gelmese dahi gözlerini dinlendir..sen dinç olki bebişlerde olsunopuyorumnanaktan...el-muallimcim bende bayram sonu senin gittiğin hastanede aku yaptıracam..inşalllah iyiy olur ...artık karşımlarada şimdiden başladım yiyorum... afiyet şeker olsun.. hihoyyytyarasın inşşşşşşşş..RABBİM nasip ederse kasım gibi memorilde başlıyoruz el -muallim....

tmm canım hatırladım nazzz..inşalllah bu nikine alışırım a.s...güzelmiş....

melisesra canım gebelik çizelgesini nasıl öyle büyükçe yapıyorsun değişik biçimde..

ya nıye ısımler degışıyo...........anma solım ben yenıye alışamam sıze eskı adlarla yazarım..........naz ıyısın kızzzzzz...............bebış buyuyo...................

ya nıye ısımler degışıyo...........anma solım ben yenıye alışamam sıze eskı adlarla yazarım..........naz ıyısın kızzzzzz...............bebış buyuyo...................

kendı adımı koymak ıcın degıstırdım canım opuyorumnanaktan
evet cok sukur buyuyor teyzesı masallah yavrularımıza

ınşşşşşşşşş buyucek annesı ve bakalım neymış oğrencez...........kendı adınmı bu..............
pınkım cok guzel ya...................

cok sagol canım cok guzel............rabbımmmmmmmm ınşşşşşşşşşş sanada cıfter verır bende sana yollarım...............opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…