Tp Bebek ve Akupunktur

ayy canım bende seviyorum burdaki herkesi görmesem deopuyorumnanaktan canım içine ayan olmuştur belk i ya inşşş inşşş aminnn

kıslar malum sebebten dolayı gelmek istemiyorum artık yani şu herkezin bana kızdı mevzudan dolayı
16 hafta 3 günlük olduk.. bebeğimin hareketlerini hissediyorum pıt pıt diye ..
bi sorunumuz yok allaha şükür kıslar inşallah sizlerde iyişsindir.. buarada gülsüm senle alakalı değil canım konu genel manada bu kadar ön yargının içinde sorunlarıma care bulamayacağımı düşünüyorum.. bahsettmiştim 3-3.5 senedir girdiğim başka bi forum var oraya giriyorum arda bir geleceğim siz ayrısınız bana kötü davrananlar ap ayrı :)

yahu neden ayaklarının altına bi tabure al deniz ayaklarını uzatırsın masanın altında ama dikkatli ol
buarada hayırlıı olsun inşallahh güzell haberlerini alırız canım

canım özel mesaj göndereyim dedim ama kutun doluymuş.
gülencim ben devamlı aku ve tüp bebek kısmını takip ediyorum. tabii anneler kısmına bakmıyorum ama ne oldu sana anlamadım? kim ne dedi nerede dedi niye dedi? sen onları boşver buraya gir konuş özlüyoruz valla seniopuyorumnanaktan

gulencim senin bir baska topikte hipotiroid ile ilgili sorularini ookumustum. umarim karistirmiyorum. ne oldu son durum? TSH in nedir? ilac kullaniyor musun?

ne oalcak bir gün dr gitmiştim bebek hareket etmemişti kalbi atıyordu 3-4 gün sonra kyananamlara gidince yakında özel bi hastane var gidelim görelim hareketlerini dedim.. gece saat 23:30 idi dr afalladı bi sorun var sandı önce bebek yaşamıyor dedi hatta en önce bebek da hareket etmez bile dediki be 10 haftalık bebeğimin takla attını görmüş biriyim.. usgde.. sonra bebek yaşamıyor havası yarattı sonrda suyumun aza yakın oldunu söyledi.. sonraki güne diri çıktık.. konua ctım saolsunlar o saatte dr gittim için ne bencilliğim ne köpekliğim ne hayvanlığım kaldı.. acil dr acil durumda gidilirmiş.. allah onlarada evlat nasip etsin onlarda görsün nasıl tedirgin oluyor insan..sonraki gün başka dr gidip duruma baktırdım adamın söylediği gibi birşey yokmuş..
beni boşuna korkutmuş.. o adamda dr değil öğrenciymiş sonradan hastaneye eşim şikayet edecekti çünkü ömrümden ömür gitti.. helde kalp atışını bulamana akdar.. tövbe yarabbim..
o yüzden girmeme kararı aldım eşimde çok kızdı çünkü sayufalarca insanlar bana döşedi sayfalarca..ben canım burnumda gecenin yarısında konu acıyorum aglaya zırlaya insanlar çiğ süt emmiş sanki kendileir hiçmi hamile olmamış anlamadım..
neyse cuma günüde kendi dr gittim olayları anlattım bundan bmyle alman hastanesinde her daim ücretsiz usg girebileceğim başka hastanelere gitmiyeceğim..

mamba, tsh 4.23 idi 4 hafta ilac kullandım 2.78 düştü yarım kullanıyodum şimdi tam kullanıyorum hala yüksekmiş sendedemi böyle bi sorun vardı

e gülenim nelere takılıyorsun. o topiğe girme sende. hiç burada böyle birşey gördün mü arada buraya uğra bari. hani bir de belki anneler kısmında falan yokur böyle şeyler yazanlar. diğerlerini de allaha havale et olsun bitsin canım. bir de demesi kolay biliyorum ama mümkün olduğunca rahat olmaya çalış kendi doktorunu ara başka yerlere gitme canını sıkmasınlar. biliyorum zor elde edilen bebek bunlar çok kıymetliler ama napıcaksın opuyorumnanaktan

mamba, tsh 4.23 idi 4 hafta ilac kullandım 2.78 düştü yarım kullanıyodum şimdi tam kullanıyorum hala yüksekmiş sendedemi böyle bi sorun vardı

evet ben hamile kalmadan da hipotiroid'im. hamilelikten sonra daha ciddilesti tabii ki. zaten ilac kullaniyordum, her 2 ayda bir dozu arttiliyor ilacin. cok dikkatli olmak lazim TSH konusunda. sen de ogrenmissindir bebek kendisi tiroid uretemiyor, annesinden aliyor, annesinde yeterli olmazsa eger bebekte sorun olabiliyor. ama kontrol altinda oldugu muddetce sorun yok tabii.

benim hamile kalmadan once degerim 1 civariydi, hamilelikten sonra 2'ye cikti. doktorum biraz daha artmasina firsat vermeden ilacin dozunu arttiriyor. sana da boyle yapmani tavsiye ederim. 2.5'un uzerine cikmamaya calis. ilaci hergun kalkar kalmaz, ayni saatte al. 1 saat bir sey yeme.

oooooooooooo kımler gelmış...............gulen kız öle her yere gırme ışte abla sozu dınle gez rahat yeelerı nıoye uzuyon bebışı bakım..............takma bu kadar............hıssedıyosun demek aslında erken 18 19 gel tam olucak barsak hareketrlerı oluyo genelde..............eeeeeeeee erkek bıude.........kızlar tembel oluyo valla nazlı nazlı vuruyolar.................ıyı bak damadıma...............

mamba sana kutum ben kac ay oldu nersesın kız.............kac aylık oldun az kalmış olmalı.................kızın gelecek yakında odası hazırmı resmını yolla

mamba sana kutum ben kac ay oldu nersesın kız.............kac aylık oldun az kalmış olmalı.................kızın gelecek yakında odası hazırmı resmını yolla

canim kusme. gozum ustunuzde, yalniz sikca yazamiyorum.

26. haftanin icindeyiz, 14 hafta kaldi:) normal dogum yapicam insallah, ilacsiz nosnormal.

bu hafta tekmelerini epey hissetmeye basladim. sanirim basi sol, bacaklari sag tarafimda cumku surekli sag taraftan geliyor gumburtuler:)

odasini hazirlamadim valla. hicbirseyini hazirlamadim desem yeridir. tasinmayi dusunuyoruz, bosu bosuna oda hazirlamayayim dedim. tasininca yapicam insallah.

senin ucuzlerin nasillar? 3. nun de cinsiyeti belli oldu mu?

mambacım saka tabı kusermıyım cıcı anneye................az kalmış ınş ya..............normal ha hadı cesur hatun senı ınş..................eputral varmı orda...............benımkıler üçü kız dıyo doktor herkes ay bırı erkek olsaydı deyo aman ben doğurmanın pesındeyım mıllert ne derdınde.............hayırlısı ınş...........zaten bı oluşum var rabbım hepsını hayırlı etsın............ıyı bak kendıne ...........evet tasın o zaman yaparsın ınş odasını..............

kızlar hayırlı geceler hepinize tatlı rüyalar
gülencim sen hiç üzülme derdini paylaşmısın ama anlayan olmamış hata onlarda demeki duygusuzlar canım üzülme sen

ayyyyy ne guzel ucu de kiz. insallah saglik ve mutlulukla gelir prenseslerin. bosver biri oglan olsaydi diyenleri sen. ben cok sinirleniyorum oyle insanlara. sanki bir cocuk icin en onemlisi cinsiyetiymis gibi... benimkinin cinsiyeti belli olmadan ay oglan olsun ay kiz olsun diye cinsiyet dilerlerdi agizlarinin payini verirdim. saglik dileyin, mutluluk dileyin, huzur dileyin yau. ne yapayim ben kizmis oglanmis, ne farkeder...

epidural var tabii ama ben almayacagim. doktorum simdiden soylemesi kolay diyor ama ben dayanabilecegimi dusunuyorum... hayirlisi bakalim...

canım senin gibi cesur bir arkadaşım var benim de. acı eşiği de çok yüksektir dayanıklı kızdır. doğumu normal yapıcam diye tutturdu. sancıları başladığında hastaneye gitmiş dr epidural takalım mı demiş o da yok dayanıyorum istemem demiş. sonrasını anlatıyor sancılar bir artmış bizimki ilaç verin diye ağlıyormuş doktorlar da olmaz rahim açıldı geçti zamanı demişler. hayatımın hatasıydı dediydi. sonradan anlatırken çok eğlenmiştik ama yaşarken öyle olduğunu sanmıyorum, yani diyeceğim iyi düşün sonra son pişmanlık fayda etmiyor yerimseniben inşallah istediğin gibi çok kolay doğurursun ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın a.s.

el muallim dün akşam yatarken aklıma geldi. transfer sonrası yatarken kapı açıldı ve bir bayan deniz hn ı sordu. eşim de o sıra odadaydı ve hatta hemşire de vardı ve sanırım telefonla konuşuyordum. deniz bulut demiş olabilirsin ama bulut u duymadım. o kadar ses içinde kesin benimle opusu ve transferi olan bayanı soruyorlardı diye yok dedim :a015: meğer senmişsin karşılaşmışız anlamamışım :gitme:keşke kadınlar kulübünden deniz hn ı arıyordum diye sorsaydın başkasına bir anlam ifade etmezdi ama ben anlardım :1no2: ondan sonra da 3 saat odada bekim boş boş. ne güzel gelip otururdun sohbet ederdik ben kızlarını severdim :çok üzgünüm: ne diyeyim inşş ben de hamile kalırsam ilerleyen zamanlarda karşılaşırız. muayene günümüzü aynı güne getirmeye çalışır oturur sohbet ederiz. inşşş sen sağ salim doğurduğunda hastaneye görmeye gelirim. hayal meyel hatırlıyorum ama sen de hiç 40 göstermiyorun. gayet genç ve cıvıl cıvıl duruyordun aynı benim gibi :smiley-cool:

Son düzenleme:
günaydın hanımlar gününüz aydın olsun inşallah
bugün erkenciyim malum ameliyat günü akşam görüşemeyiz ben şimdiden kadir gecenizi kutluyorum rabbim hayırlara vesile etsin inşallah huzuru mutluluğu bereketi evimizden eksik etmesin hayırlı nesilller yetiştirmek nasip etsin cümlemize inşallah gecemiz mubarek olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…