- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.281
yok be şekerim niye kızıyım ki..seni burda görmeden sevdiğim için saçını bilem yolluşum..:dance...ay ne güzel olmuş yaaa!!!..özgülcüm pardon kıss eski ismine alıştıgım için gökçe gelmiyo içimden..neyse gökçecim şuna inanıyorumki bu sayfada herkez hamiş olacak gör bak.. içimden geliyor.takdir RABBİMİN tabiki...
kıslar malum sebebten dolayı gelmek istemiyorum artık yani şu herkezin bana kızdı mevzudan dolayı
16 hafta 3 günlük olduk.. bebeğimin hareketlerini hissediyorum pıt pıt diye ..
bi sorunumuz yok allaha şükür kıslar inşallah sizlerde iyişsindir.. buarada gülsüm senle alakalı değil canım konu genel manada bu kadar ön yargının içinde sorunlarıma care bulamayacağımı düşünüyorum.. bahsettmiştim 3-3.5 senedir girdiğim başka bi forum var oraya giriyorum arda bir geleceğim siz ayrısınız bana kötü davrananlar ap ayrı :)
mamba, tsh 4.23 idi 4 hafta ilac kullandım 2.78 düştü yarım kullanıyodum şimdi tam kullanıyorum hala yüksekmiş sendedemi böyle bi sorun vardı
mamba sana kutum ben kac ay oldu nersesın kız.............kac aylık oldun az kalmış olmalı.................kızın gelecek yakında odası hazırmı resmını yolla
mambacım saka tabı kusermıyım cıcı anneye................az kalmış ınş ya..............normal ha hadı cesur hatun senı ınş..................eputral varmı orda...............benımkıler üçü kız dıyo doktor herkes ay bırı erkek olsaydı deyo aman ben doğurmanın pesındeyım mıllert ne derdınde.............hayırlısı ınş...........zaten bı oluşum var rabbım hepsını hayırlı etsın............ıyı bak kendıne ...........evet tasın o zaman yaparsın ınş odasını..............
ayyyyy ne guzel ucu de kiz. insallah saglik ve mutlulukla gelir prenseslerin. bosver biri oglan olsaydi diyenleri sen. ben cok sinirleniyorum oyle insanlara. sanki bir cocuk icin en onemlisi cinsiyetiymis gibi... benimkinin cinsiyeti belli olmadan ay oglan olsun ay kiz olsun diye cinsiyet dilerlerdi agizlarinin payini verirdim. saglik dileyin, mutluluk dileyin, huzur dileyin yau. ne yapayim ben kizmis oglanmis, ne farkeder...
epidural var tabii ama ben almayacagim. doktorum simdiden soylemesi kolay diyor ama ben dayanabilecegimi dusunuyorum... hayirlisi bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?