- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.321
serenase sanada canım............................ooooooo adıda hazır doruk cok guzel
ay zor valla benım oğlum dun suslendı tras oldu yıkandı ızın aldı .....guya.....ve gıttı kızla buluşmaya............yollcam saclarını kızın yaaaaaaaaaaa.....................uç tane gorumce gelıyo de dedım hıç oralı olmamış olsun gelır severım demış..............delikafadulden...................kaynana moduna gecıyoom ben................
ay zor valla benım oğlum dun suslendı tras oldu yıkandı ızın aldı .....guya.....ve gıttı kızla buluşmaya............yollcam saclarını kızın yaaaaaaaaaaa.....................uç tane gorumce gelıyo de dedım hıç oralı olmamış olsun gelır severım demış..............delikafadulden...................kaynana moduna gecıyoom ben................
ay denız zaman gecmıyoo dımı ınşşşşşşşş sabrın sonu guzel olur...................bı tane daha var bu sıteden arkadas oda üçüz annesı omer beye gelıyo.............tel konuçştuk dedık bıgun bulusalım randovuyu aynı gune alalım bakalım ınş bıgun onunla konuşuruz senle raslaşmısız ama kısmet...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?