- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.301
canım senin gibi cesur bir arkadaşım var benim de. acı eşiği de çok yüksektir dayanıklı kızdır. doğumu normal yapıcam diye tutturdu. sancıları başladığında hastaneye gitmiş dr epidural takalım mı demiş o da yok dayanıyorum istemem demiş. sonrasını anlatıyor sancılar bir artmış bizimki ilaç verin diye ağlıyormuş doktorlar da olmaz rahim açıldı geçti zamanı demişler. hayatımın hatasıydı dediydi. sonradan anlatırken çok eğlenmiştik ama yaşarken öyle olduğunu sanmıyorum, yani diyeceğim iyi düşün sonra son pişmanlık fayda etmiyor yerimseniben inşallah istediğin gibi çok kolay doğurursun ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın a.s.
mamba normal doğum zor ama olmaz degıl canım kafanda yapıcanm dıyosan ınş kolaylık olucak oğlumu normal doğurdum gercekten zor.............o acılardan sonra kucagına almak harıka bısey..............bazu arkadaslar cok daha rahat doguruyo ..........ınş rahat doğurursun canım................ama sımdı eputrakl guzel bısey bence..............gercı onuda ehıl eller yapmalı sonrası sıkıntı olabolıyo................bazen gunlerce sancı ceken oluyo bılemıyosun............ama ınş rahat gecer ve alırsın kucaguına koklarsın.................
yaaaaaaaaaa o bendım ıste denız bulutmu dedım ..........esın ayaktaydı bı kadın vardı yanında..............rahatsız etmım dıye denız bulut dedım .................ya ben yasımı gostermıyorum kırkım ama kımse ınanmıyoooooo.................neyseÇok üzgünüm çoook ınşşşşşşşş bı gun buluşuruz sende cok tatlıydın kısmet ınş baska guneeeeeeeeeee
Günaydın güzeller...Kandiliniz mübarek olsun...Denizcim bebişlerin hayırlı olsun, senden ikiz bekliyorum, hadi hayırlısı artık.Bu arada ben de Denizliliyim , denizli erkekleri biraz her şeyi ben biliyorum havalarında olur , gıcık huyları vardır ama genel olarak iyiniyetlidir.Benim eşimde denizlili o yüzden de gayet iyi biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?