Tp Bebek ve Akupunktur

canım eşin biraz yolda yıpranacak ama napacaksın. çorludan avcılar 1 saat falan herhalde. bebişler 2,5 yaşına falan gelince hem konuşmayı hem tuvaleti öğreniyorlar o zaman bir kreşe bırakırsınız sen de yine çalışmaya başlarsın. imkanın varsa böyle yaparsın. ne yapalım çocuklar için düzen değişiyor tabii

yok yok zaten 3. gün daha ne testi de nasıl geçecek kalan 9 gün? keşke tutunduğu anı ve sonra gelişmesini gösteren bir yöntem olsa of yani benim transfer günü işten arkadaşlar akşam çocuklarıyla yemek yemişlerdi. ne güzel hepsi büyümüş. tam olmasa da olur diyordum resimlerini görünce üzüldüm yine benim olmayacak mı diyemafoldumben

Selammmmmmmm güzel anneler ve anne adayları
nasılsınızzzzzzzz

Gökçecim geçmişolsun canım atlatmışsın sevindimmm
canım senin problemi dr önceden bildiği için mi laparoskopi yaptı yani daha önce ofis histeroskopi yapılmışmıydı bak problemi ortadan kaldırmışlar tam bir bebek için uygun ortam hazırlandı inşallah bebeklerimiz bu sefer bizi bırakmazlar
benimde ekimdeki adetle başlanacak tedaviye sanırım 3 veya 4 ekimde adet olacak çünkü bu ay 3 gün erken adet oldum hep 25 gün arayla oluyordum eylülde 22. gün adet oldum bakalım hayırlısı
Ekimin sonuna doğru güzel haberler veririz inşallah
Amaaaa ilk güzel haber denizcimden gelecekkkk çünkü ben çok umutluyum

Ha kızlar unutuyordum bu gün drum aradı hormon tahlilleri çıkmış hepside mükemmel dedi tam olarak hazırsın dedi 15 olan FSH 7 ye düşmüş prolaktin 12 idi oda 2,9 bunun gibi bütün sonuçlarım mükemmel çıkmış kızlar şu hayıt+civanperçemi çok işe yarıyor birde bal+çörekotu+tarçın herkese tavsiye ediyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh

Fıstıklar nasılsınız bakim?Serapçım gökçecim çok geçmiş olsun kardeşlerim...Tüm bu acılarınız bebişlerinize kavuşmak için bir adım unutmayın...Çok yakında önce Denizden sonrada sırayla sizden güzel haberler alacağız inşallah...

toprakcım allah razı olsun canım inş rabbim bizleride güldürür hayırlısı ile canımsen nasılsın nasıl gidiyo
zümmin cim maşallah canım çok sevindim bebeğin sağlıkla doğar inş

gökçe geçmiş olsun canım...RABBıM en kısa zamanda inşalllah seninde muradını verir..

gunaydın herkese...............hayırlı cumalar ınşşşşşşşşşşşşş....................denızcım ınş onde sensın senınle baslasın senınle...................serapıy ne guzel ınş sen ve tum tedavuye gırecekler sevınır...............zummın canım cok sevındım harıka.........................buttery canım hayırlı ols ınş cıok guzel olyur ...............rahat ol.......................bensu ..................gokkce.........ıyı bakın kendınıze...................toprak sena gulen herkes ıyı ols ınş..........

günaydin. sağol el muallim. inşş önce ben sonra butterfly sonra da gökçe seraptyy ve diğer arkadaşlar

tedaviye başlamadımki canım ya ekimdeki adette gidicem dr a ramazan diye gitmek zor geldi dr da çok meşgul zaten ısrar etmedi bidahaki aa bakalım nasipse bir engel kist çıkmazsa başlarız inş

Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar herkese...
Butterfly canım hayırlı olsun, inşallah önce denizden sonra senden güzel haberler alacağız....
Denizcim sen nasılsın, değişken ruh halin devam ediyor mu, canım sadece 1 hafta kaldı sonuç göremeye, kocaman 7-8 gün diye düşünme sakın, sadece 1 hafta kaldı yaşasıııınnnnnn......
muallim, toprak,gülen, zümmin, gökçe, pink, bensunaz herkes iyi sanırım... Öptüm hepinizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…