Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar el muallim, toprak, zümmin ,senay ,bensu, blesu, deniz ,buttercim ,pink, serapcım ..isimler aklımda kalmıyo kusura bakmayın unutuklarım alınmasın hepinizi ayrı ayrı öpüyorum bugün köye gitcemhem babamın mezarına ziyarete hemde orda bayramı geçiricez inşallah bikaç gün gelemiyicem gelince görüşürüz o yüzden şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum hepiniziii öpüyrum alla a emanet olunn inşallah

canım sagol...................kartın cooooooooooooooook guzel................ınş gule gule gıt bol dua et...........bayramlaşl................herkese hayıurlı guzel sıkıntısız bayyamlar............................

kızlar selamlar... yarın bayram..şimdiden bayramınızı kutlarım hepinizin...benim için yine buruk bir bayram kızlar...yine bayram sabahı sesiz bir ev ....kızlar o kadar doluyumki anlatamam...hiç kimsenin olmadığı beni kimsenin duymayacağı bir yer bulsam orada doya doya ağlamak istiyorum...içimi boşaltmak istiyorum...rabbim rabbim gör bizleri dualarımızı kabul et ..kızlar yarını düşünmek istemiyorum yine üzerime gelecekler sorularla boğacaklar bayramı bana zehir edecekler....
kızlar yaaaaaaaa sizide sıktım ama böyle... RABBıM SEN BıZE TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI SALıH SALıHA EVLATLAR VER...

bulutcum zor anlıyorum senı..........bayram ve bebekler herkes bırarda.............zor evet hersey kısmet canım..........ınşşşşşşşş bı dahakı bayrama hamış olursun ınşşşşşşşş rabbım bekletmesın soranlara henııuz gencım ıstemıyoom de...................rabbım bebışlı guzel bayramlar versın ınş hepımıze.......................
toprak nerdesın aldınmı bayramlık...........gulen senay zummın................ıyı bakın gobuşlere............ınş tedavıler artıyo bı dahakı bayram hamışler artar ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım çok teşekkürler allah razı olsun evet sen beni anlıyorsun...ama başkası hayır...bende isterdim yavrumla eşimle beraber bayramda olmayı... allahım inanmazsın şuan göz yaşlarımı tutamıyorum artık..
dediğin gibi inşallah bidahaki bayramda bebeğime hamile olurum sadece ben değil tüm arkadaşlarım...çok zor çok...
hele o çoçukları giydirmek süslemek çok güzel..rabbim banada nasip eder inşallah...
inanmazsın yarın bayram gibi gelmiyor bana...

coooooooook haklısın cok ama care yok kı rahat olmaya calışcan canım ya yıpratma ıuzme kendını.....................bol dua hep dua.............yurek yangını bılırım zor............ama ınş cok bekletmez rabbım..................kendını susle bu bayyrammm......................

canım ası cok sagol ınş şimdılık ıyıyız.................sen nasılsın bayramda nerdesın..........ıyı bak kendıne

Canım kardeşlerim ben de sizlerin bayramını kutluyorum , rabbim bir daha ki ramazana hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun...Bulutcum canım arkadaşım bizi üzdün yine , seni hepimiz o kadar iyi anlıyoruz ki , o boyun büküklüğünü , kendini yanlız hissetmey o kadar iyi biliyoruz ki.Ama sen de şunu bil günün birin de inşallah çok yakında sen de anne olacaksın yeter ki sbarını ve rabbime güvenini yitirme...Elinden geleni yap , sabret dua et...ınşallah bir gün yuvamız bebek kahkahalarıyla dolacak...Umutsuzluğa yok...Hepiniiz çok öptüm...

Bu arada kızlar ben de şeker çıktı ,zaten aileden gelen bir şeker hikayemiz var ve maalesef ki hamileleik şekeri tetikledi.Şimdiş dr. kontrolündeyim.Yediğime dikkat ediyorum.Bir ihtimal hamilelik sonrası geçmeme ihtimali de var.O yüzden biraz moralim bozuk.Düşünüyorum da bebişe ulaşmak için ne kadar mücadele verdim.OHSS oldum ölümün eşiğinden döndüm , iğneden korkan ben yüzlerde iğne yedim , 1 aşılama , 2 yumurta takibi , 3 tüp bebek denedim.1 histereskopi oldum , acılı nöralterapi ve akupunktur tedavisi gördüm , yüzlerce test yapıldı.Toksoplazma tehdidi atlattım ve şimdidde şeker...Ne çok acılar çektim , allah daha beterinden korusun...Bazen kendimi çok yorgun hissediyorum , bebeğimi kucağıma alabilecekmiyim diye endişeleniyorum...Diğer taraftan da nasibimde ne varsa onu yaşayacağım , rabbim hayırlısını versin diyorum...Bu bayram kocam da ailesinin yanına gitti , ben ailemin yanındayım ama yine de kendimi kötü hissediyorum...

kıslarr hepinize hayırlı bayramlaaarrrrr...a.s..................gökçecim inşalllaaaahhhh hayırlı gider gelirsin......bulutcum al benden de o kadar canım..ama naparsın ki elden ne gelir...ben artık kafama bile takmıyorum..RABBBıM nasip etmisse o mutlaka olacaktır..canım bizleerin yapacagı tek şey bol bol dua etmek ..bebeiş için çabalamak vee gerisini RABBıME bırakmak..inşaaaallllaahhhhh ALLAHIM bizimde verecek muradımızı..buna inan................toprakcım canım çook geçmiş olsun..:teselli:........inşalllah bunlarda geçecek ..bebişini sag salim inşallaaaahh kucagına alırsın...

Arkadaslar hepinizin Ramazan bayrami kutlu olsun simdiden:) ben bayrama bebisimle girip cifte bayram yapmayi umuyordum ama kismet olmadi((simdi toparlanmaya calisip 2. de ne yapsam diye dusunmeye basladim...akupunturun acaba faydasi oluyor mu?ben en azindan transfer oncesi ve sonrasi bu defa deneyeyim diyorum yeter mi acaba, bir de corek otlu karisimi denemek istiyorum..7 yumurtadan 4u dollendi 3u transfer oldu 1de blast olsaydi dondurulacakti olmamis, sonuc negatif...tavsiyelerinize cokkk ihtiyacim var..oncelikle rabbim kismet etmeli tabi, ben de yapabilecegim bir seyler varsa yapmak istiyorum...2. denemede sans artar mi duser mi bilginiz var mi?kusura bakmayin cok sordum...simdiden cok sagolun:)

günaydın arkadaşlar...........
HERKESE ıYı BAYRAMLAR...........
bende birazdan kayınvalideme ordan da köye annemlere gitcem, Herkesin bayramı kutlu olsun..............
Hamişlere kucağına almayı, tedavide ve tedavi bekleyenlere de tez zamanda hayırlı sonuçlar görmeyi nasip etsin YARABBıM.....
HEPıNıZı ÖPTÜM

toprakcığım canım çok sağolasın.. temenlilerin için..inşallah...
kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun....
arkadaşlar bugün dikkatimi birşey çekti şu son 3 ayda okadar hamile duydumki anlatamam hiç bu kadar peşpeşe duymamıştım...ramazan ayı bereketiyle geldi rabbim bizleride o bereketlerden almayı nasip etsin...duyduklarımda çoğu hamile kalmaya çalışan kişiler....inşallah bizlerde tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz....rahmet ayından şifa buluruz....

herkesın bayramı mubarek ols...............
toprakcım uzme kendını mutlu ol canım seker genelde herkeste cıkıyo hamılelıkte hıç bozma moralını................mutlu ol bu bayram bebegınlesın............... senaycım gulencım sızde.................
ınş hersey guzel olucak bensunaz buluesu serapy denız bulut ozge bu bayram kafanızı hıç bebıse takmayın mutlu hızzedın kendınızı ınş ınanın ınş guzel gunler yakın sende asıcım ınşşşşşşşşş gelecek meleklerınız..................

dragonlıyyyyy hoşgeldın canım............ıyı bayramlar uzme yuregını bılınkı sız cok degerlısınız ve ınanın gelecek bebışlerınız..................sayfaları okursan canım akunun faydasını bulursun ınş sanada vesıle olur canım ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…