Tp Bebek ve Akupunktur

maşallah, gözün aydın canım.....

gözün aydın inşş sonuna kadar böyle gider kaydirigubbakcemile5

toprakcım allah razı olsun canım inş rabbim bizleride güldürür hayırlısı ile canımsen nasılsın nasıl gidiyo
zümmin cim maşallah canım çok sevindim bebeğin sağlıkla doğar inş

zümmin gözün aydın çok sevindim.....

Allah hepinizden razi olsun cok korkiyordum biliyorsunuz....tansiyonum evde hep düsük olurdu aslinda...orda ölctüklerinde tansyionum bile firlamis...heyecandan...doktor bebise bakip hersey iyi dediginde bi sevindimki...anlatamam...sonra fotografini verdi...kocaman olmus ya ....

saol canım iyiyim ben sen nasılsın nasıl gidiyoo hayatt
gökçe geçmiş olsun canım...RABBİM en kısa zamanda inşalllah seninde muradını verir..
saol canım allah razı olsun çok şükür atlattık bunu inş sonrasında da rabbim bi melek yada melekler gönderirr sen nasılsın canım
kızlar yarın transferim var.......
canım hayırlı osun inşş tutunurlar sana hiç bırakmazlar inşşş

saol muallimcim bana geçmiş olsun demiyon ama neyse şaka kızzz çok şükür iyiyim herşey güzel olucak inşşş senden naber ağrın yok demii
cumanız hayırlı ollsun inş kızlar

senaycım ıyı bak bebışlere..................pınkım ınş hayırlısıu ınşşşşşşşşşş beklıyorum senı sabırla........ramazan gecsın ınş hrersey guzel olur ................

gokce nıye kız oldunmu hısteroskopı...................kacırmışım yaaaaaaaa canm nasıl gectı...........rahatmıydı.............ınş tedavıler sıraya gırıyo ne guzekl yaaaaaaaaaaaaaaaaa

anaaaaaaaaa muallimim yaf oldum ben salı günü saat 4 tee :) rahimde perde varmış alındı çocugun tutunmasına engelmiş bide sol tüp temizsağ tüpde temiz ama azcık darmış digerine göre atlattık çok şükür şimdi dikişlerden az ağrım var o kadar genel anestezi ile oldum bide 28 indede gelin dedi artık başıyoruz tüp hayırlısı ilee...

gokce gercekten mı ya ben nası kacırmışım.............neyse ay gecmış ınş ...............canım ya ınş sıkı sıkı tutunur bebışın artık........................

gokce gercekten mı ya ben nası kacırmışım.............neyse ay gecmış ınş ...............canım ya ınş sıkı sıkı tutunur bebışın artık........................

elmuallim.........senin oğlanın kızı,yani gelinini düşünürken bak olayları kaçırmışsın........görümceler nasıllar iyilermi ........

canlarım ben yeni geldim eve eltimlerdeydim...elmuallim , şenay, gökçem ben biraz iyiyim sizler nasılsınız...off yarın da temizlik yapacam son güne bıraktım temizliği..................deniz inşalllahh pozitif sonuç alırsın......zümmün , pink,serap, toprak .kıssllaaarrrr hepiniz iyiysinizdir inşalllaahhhhhh...............öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan...opuyorumnanaktan....opuyorumnanaktan...

Günaydın arkadaşlar, güzle bir gün olur inşallah....
yarın bayram, bugün herkesete bir heyecan, telaş, hazırlıklar, temizlikler....
Allah kolaylık versin hepinize.....

herkese gunaydın...................
buluesu canım ıyı bak kendıne............ben ınanıyorıum gelecek bebışın...........ama bu kez hısteroskopuı yaptır ..........ınşşşşş zamanı gelecek...................
kızlar gunaydın................onceden azdık adları kolaydı sımdı artış yaptık cok guzel ama ısımler katısıyo gıbı..........yarın bayram ınş.................guzel bı gun.................benım için cok farklı olmuyo gercı................ama uyınede guzel............annem yok babam yok...............zor yanı...................opun annelerınızı bol bol..............ınş hamışler bebışlerıyle koca karınlarıyla gezecekler..............hamış olmayanlarda ınş bı dahakı bayram ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

deniz......senin sonucu ne zaman öğrenicez hayırlısıyla........
26 eylül cumartesi. inşş hayırlı güzel bir sonuç olur :Saruboceq:

bende bir değişiklik yok. temizlik ve hazırlık da yok. zira annemler yazlıktan bayram sonu dönüyor. bir halamlar geldi bir de anneannem var gidecek. eşimin ailesi de hep denizlide. bizimki küçük bir aile öyle gidip gelecek çok kişi yok. aslında keşke kalabalık olsaydı hep dolaşsayık çok isterdim kalabalık bir ailem olmasını.

neyse ben arada girerim ama şimdiden herkese sağlık huzur mutluluk dolu güzel bir bayram dilerim a.s.

kendine iyi bak canım iyi bayramlara.s.

canım ii olmana sevindim inşş herşey güzel olucak hepimiz için kendinide fazla yorma bayramda misafirlere hizmet edemezsin ona göre:) kib öptüm cnaım
canım bende ne kaçmış diye şimdi okudum.........histereskopini olmuşsun........geçmiş olsun...........inşallah gelir bebişler...........senin histereskopi olma sebebin neydi.........dr.um banada önerdi........

aminn canım inş gelir minişlerim ben tüp tedavisine başlıyıcam die histreskopi ile laparoskopyi bir likte yaptı hsg yapmamıştı iki aşılamadan önce konutuk eşimde sorun olduğu için yapma gereği duymamıştı ama iyiyki yaptrmışım hem sorun ortadan kalktı hem durumumu biliyorum çok şükür sende yaptır derim bi iki gün hafif ağrı oluy hem ben para ile yaptırmadım devlet karşıladı benimkii inş sende hayırlı sonuçlar alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…