- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.421
dragonlıyyyyy hoşgeldın canım............ıyı bayramlar uzme yuregını bılınkı sız cok degerlısınız ve ınanın gelecek bebışlerınız..................sayfaları okursan canım akunun faydasını bulursun ınş sanada vesıle olur canım ...........
Bu arada kızlar ben de şeker çıktı ,zaten aileden gelen bir şeker hikayemiz var ve maalesef ki hamileleik şekeri tetikledi.Şimdiş dr. kontrolündeyim.Yediğime dikkat ediyorum.Bir ihtimal hamilelik sonrası geçmeme ihtimali de var.O yüzden biraz moralim bozuk.Düşünüyorum da bebişe ulaşmak için ne kadar mücadele verdim.OHSS oldum ölümün eşiğinden döndüm , iğneden korkan ben yüzlerde iğne yedim , 1 aşılama , 2 yumurta takibi , 3 tüp bebek denedim.1 histereskopi oldum , acılı nöralterapi ve akupunktur tedavisi gördüm , yüzlerce test yapıldı.Toksoplazma tehdidi atlattım ve şimdidde şeker...Ne çok acılar çektim , allah daha beterinden korusun...Bazen kendimi çok yorgun hissediyorum , bebeğimi kucağıma alabilecekmiyim diye endişeleniyorum...Diğer taraftan da nasibimde ne varsa onu yaşayacağım , rabbim hayırlısını versin diyorum...Bu bayram kocam da ailesinin yanına gitti , ben ailemin yanındayım ama yine de kendimi kötü hissediyorum...
serapyy nasılsın buluesu................tıoprak hıç takma canım stres bıle etkı eder uzme benım bebışımı........................senay koyde kız ordan tereyağ peynır geytyttır.................gulen neredesın bayramı kutlamak yokmu......................opun bakımmmmmmmmmmm elımı ben sızın ablanızım ben ne dersem o olur..................tabı denız onumde ...............kuçukler dızıulsın sıraya.................
serapyy nasılsın buluesu................tıoprak hıç takma canım stres bıle etkı eder uzme benım bebışımı........................senay koyde kız ordan tereyağ peynır geytyttır.................gulen neredesın bayramı kutlamak yokmu......................opun bakımmmmmmmmmmm elımı ben sızın ablanızım ben ne dersem o olur..................tabı denız onumde ...............kuçukler dızıulsın sıraya.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?