Tp Bebek ve Akupunktur

sagol elmuallimcim,, sayfalarin cogunu okumustum onceden...esim akupunktur gibi seylere pek inanmiyor, para tuzagi olarak goruyor...insan bir seyi cok isteyince yapabilicegi ne varsa umut edip denemek istiyor...ben de en azindan transfer oncesi ve sonrasi da olsa akupuntur denemek istiyorum..gerci negatifi daha yeni aldik yeni tedaviye 1-2 ay sonra ancak baslariz...sana ve hamile olan diger arkadaslara kolay ve rahat dogum diliyorum insallah bize de o gunler nasip olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım asla öle duşunme cok faydası var dene derım bak kac kışı olumlu oldu..............faydasuı mutlaka var enazından etkılıyo.............ınş yuregıne gore olur bıraz dınlen..............

AMİİİİİİNNN :Saruboceq:............el-muallim inşaaaalllllllllahhhh....ben zaten eskisi gibi artık kafama takmıyorum..RABBİMDEN herşeyin hayırlısını istiyorum...bayram sonu artık akuyada başlıyorum.............

kızlar el muallim, toprak, zümmin ,senay ,gökçerana, bluesu, pink, serap ve diğerleri herkese hayırlı bayramlar. inşş seneye ramazan bayramında herkesin evleri bebek sesiyle dolmuş olacak :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olun şeker çok sevimsiz ve zor bir hastalık ama allah çözümsüz dert vermesin. inşallah sonradan geçer ama geçmese de artık eskisi kadar korkunç bir hastalık değil. benim eşimin de 2 senelik ısrarlarım sonucu benle hastaneye gelip giderken yaptırdığı testlerde hem şeker hastası hem de kolestrol ve triglisemik hastası olduğu ortaya çıktı. şeker ayrı zor diğeri ayrı. 3 haftadır hergün ikisi için de ilaç alıyor. şekerli beyaz unlu ve yağlı kızartma türü gıdaları kesti. spor da yapması lazım yapmıyor buna rağmen 3-4 kilo verdi daha da kilosu var. deviasyon ameliyatı olmak için yaptırdığı testte 2 haftada kullandığı ilaçlar ve diet ile şekeri normala dönmüştü diğerleri daha zor döner herhalde. bir ömür boyu ilaç içip diet yapacak. ama günümüzde hiç de zor değil. yer yerde kepek ekmeği, tahıllı ekmek vs bulunuyor, şekersiz reçel, çukulata, bisküvi, dondurma var. yani az uğraşınca alternatif bol. biraz pilav, makrna, börek gibi şeylerden uzak durmak lazım. onun için de sağlıklı besleniyorum diyeceksin. zor ama tekrar ediyorum allah çözümsüz dert vermesin :Saruboceq:

merhaba kızlar,,,
hepinizin bayramı mübarek olsun...hamileler bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah, tedavideki arkadaşlarımız ve tüm bebek isteyenler en kısa zamanda hayırlı evlat sahibi olsunlar inşallah....

gunaydın guzel hatunlar azmlı yurekler.........................bayramın ıkıncı gunu ..............az kaldı denız ınş guzel olucak......................burge neredesın kız merak ettım...........ıyı olman guzel.............herkes ıyı baksın kendıne bız onemlıyız........................hım buu arada bayramda ne tatlıları yaptınız pınk ozge zummın bensu ..........................hadı bızler bu yıl hazırcıyız ınşşşşşşş sızde onumuzdekı bayram ınşşşşşşşşşşşşş gobek buyutmreye baslarsınız....................

serapyy nasılsın buluesu................tıoprak hıç takma canım stres bıle etkı eder uzme benım bebışımı........................senay koyde kız ordan tereyağ peynır geytyttır.................gulen neredesın bayramı kutlamak yokmu......................opun bakımmmmmmmmmmm elımı ben sızın ablanızım ben ne dersem o olur..................tabı denız onumde ...............kuçukler dızıulsın sıraya.................

yokmu......................opun bakımmmmmmmmmmm elımı ben sızın ablanızım ben ne dersem o olur..................tabı denız onumde ...............kuçukler dızıulsın sıraya.................[/QUOTE]

cok tatlisin canim yaa:lepi:

ben öpem canım iyi bayramlar hemen arkana geçem yaş oldu yolun yarısı bendede:roflol:

evet tewsekkurler ..........sanal el opme merasımı basladı..................sagol dragonlıy..................pınkım op canım sonra zaten sıra senın kaptırma...................
ınşşşşşşş elınızı open tatlı kızlarınız oğullarınız olur ............ınş bundan sonra her bayram cıvıl cıvıl oluruz.................ınşşşşşşşşşşşşş kızlar.........................oolara kekler pastalar tatlılar sarmalar yaparsınız..............ınşşşşşşşşş guzel gunlerımız olur veeeeeeeeeeeeee bayramlların üçüncü gunu buluşuruz........................

aaaa en büyük benim değil mi hatırlatmasaydın ne olurdu ki:jeyyar: madem öyle bekliyorum öp bakayım elimi kaydirigubbakcemile3
yaaa el muallim canım bugün çok sıkılıyor. bugün 7. gün. arada az kasık sancısı ve hafif gögüs ağrısı dışında bişi yok. göğüs ağrısı zaten opudan beri var. herhalde ilaçlardandır ama geçen sefer teste 2 gün kala göğüs ağrısı geçmişti ve kimysal olmuştu şimdi de öyle olacak diye çok korkuyorum. offff:1no2:

canım once opuuummmm mucukssssssssssssss..............
bak hıç takma canım belıtrı arama...............ınş ıyı olucak ınş ............beklemek cook zor ...........ama ınş senınledır bebışler

denız bı kerem yasımız buyuk ama gorseler tas cıkarırız valla ..........benı goren sasıp kalıyo zaten hıç gostermem o yuzden uzulme fıstuık gıbıyızzzz............şimcık tabı bende koca gobek basladı ınş dogum sonrası toparlayıp guzellık yarsmasına katılcaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

eh sen üçünü bir kucağına al sonra zaten koşturmaktan birkaç aya yine fıstık gibi olursun yerimseniben

ben ağlayıp depresyona girip kendimi biryerlerden atmak için cumartesiyi bekliyorum. bir yandan dua ediyorum ya şükrünü ver ya sabrını diye. şükrünü çok kolay göstereceğim ama kötü sonuçta sabıra çok ihtiyacım olacak bu sefer:gitme:

kızlar bugün evde yalnızdım gidebileceğim yerler vardı gitmedim. düşün düşün kafayı yedim sonunda idrar testi yaptım negatif çıktı tabii. ağla ağla bir hal oldum. neyse sakinledim. yarın 8. gün kan testi yaptıracağım. eğer 10 ve üstü çıkarsa bir ümit var demektir. 0 çıkarsa laf olsun diye 4 gün daha iğnelerimi olup 12. gün testi tekrar edeeğim bilmiyorum ama bu işleri tamamen bırakırım herhalde. madi gücü geçtim manevi gücüm de kalmadı mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…