- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.781
canım ya onemlı degıldır bence rahım genışlıyooo............anma gecmez devam ederse gıt dra..................
kızlar herkeslere merhabalar...günaydınlar diyemiyorum öğlen oldu....insan tembel olmaya görsün....zummin canım kafaya takma muallimin dediği gibidir...tabi kızlar sizler tecrübelisiniz bana söz söylemek düşmez....
ayyyy ne güzel gerçekten bu topik uğurlu bir topik çünkü gün geçtikçe hamile sayısı artıyor...herkes güzel haberler almaya başladı....
ya ben biraz daha beklemek istiyorum eşimde tedavi için...kızlar bilmem ama içimde bir his var kendiliğinden olacak gibi geliyor...onun için beklemek istiyorum biraz daha...inşallah sizlerin dualarıylada kavuşacam yavruma...
meryem suresini okuyorum...tesbihatlar var onları çekecem...bazı bitkisel kürler var onlarıda denemeyi düşünüyorum... birazda böyle denemek istiyorum...rabbimin mucizesi çok...bellimi olur bir mucizede biz yaşarız...enkısa zamanda güzel haberler veririm..
kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu ama sizlerle konuşmak bana iyi geliyor...beni sadece sizler anlıyorsunuz...ALLAH RIZASI İÇİN ne olur dualarınızı eksik etmeyin bizlerede çok çok dua edinde bizde yavrumuza kavuşalım....
günaydın kızlar... nasılsınız.....
zümmincim o ağrıları bende yaşadım 3-4 hafta önce, muallimin dediği gibi bence de bir sorun yok.... şimdi o ağrılar iğne batması gibi şeylere büründü... sadece sen değil bizde bu hissettiklerimizi kelimelere dökemiyoruz, anlatması çok zor, hemen endişeleniyorum bende bişey hissedince, bu topikte arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar, insan paylaşınca rahatlıyor... Birde işyerimizde çaycı ablamız var, pipirikli diyor bana, o çocuklara acıyorum, sen onlara çok çektircen doğduklarında diyor. Ama nasıl pipirikli olmayalım, çok uğraştık onlar için dimi?
bulut bugun tembelsın..............valla yat uyu ınş arıcan bugunlerı ınşşşşşşşşşşşşş.............rabbım yuregıne gore versın............bensu evet ya sakın korkma cok basıt ve yetrkı gelsınler razıyız dımı herseye...............senay ınş saglıkla gelsınler tabıkı pıpırıklıyız kolaynmı..........azcık bı agrım ols elım yuregımde...........rabbım tamamına erdırsın bızler hamışler artırsın ınşşşşşşşşşşşşşş
herkese günaydinlar bugün bende karin agrisi degildi nasil desem...yan taraftan bi ara geliyor ara sira.geceden beri....(türkcem kit vah bana) hastaneye gidimmi acaba yoksa önemli degilmidir?
denizcim......tebrikler canım....ALLAH tamamına erdirsin inşallah.......
denizcim tebrikler canim
saglicakla kucagina alman dilegi ile
Canim kardesim ALLAH SIFA VERSIN INSEALLAHHH Zummincim sen tedavini nerde oldun oldugun yerdemi yoksa turkiyedemi tur eger nerde tedavi oldun canim hayirlisiyla inselllllah yavrunu kucagna alirsin canim RABBIM HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN BIZLERE AMINNNNN:CüvCüv:
Denizcim tekrar tebriklerrrrrrr canımmmmm
maşallah değerine ne güzel artmış gerçekten çok çok sevindim bizede morellll oldun umut oldun darısı da bizlere olsun allah kucağına da almayı nasip etsin canımmmm
Zümmincimmmm 12. gün değğerini söyle cinsiyet tahmini yapabiliriz
değer düşükse ERKEK , değer çok yüksek ve tek gebelik olduğu halde çoğul gebelikler gibi bir değerse KIZ bebek oluyorrrrrr şimdiye kadar bu tahminler tuttu.
mesela denizin 12. gün değeri 91 sanırım, eğer değeri doğru hatırlıyorsam denizin bebeği ERKEK
DENİZZZZZ oğlan anası olcannnnnnn galibaaaa
aaa neden erken test yapan mı oldu? aaaaa çok şaşırdım bak :kedi:serapıy ve gokce tedavulerınız hayırlı ugurlu olsssssssssssssssssssss...............................ay ben bu topıgı kapıcaktım valla ya...............bekleme heyecanı delı etmıştı benı en son zummınde kapıcam yetr demıştım ay yenıden basladı.....................heyecan ıyı degıl ben yaslı hatunum yaaaaaaaaaaaaaaa...............................ama sımdıden solım erken test yapan atılır burdan........................kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?