Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar herkeslere merhabalar...günaydınlar diyemiyorum öğlen oldu....insan tembel olmaya görsün....zummin canım kafaya takma muallimin dediği gibidir...tabi kızlar sizler tecrübelisiniz bana söz söylemek düşmez....

ayyyy ne güzel gerçekten bu topik uğurlu bir topik çünkü gün geçtikçe hamile sayısı artıyor...herkes güzel haberler almaya başladı....

ya ben biraz daha beklemek istiyorum eşimde tedavi için...kızlar bilmem ama içimde bir his var kendiliğinden olacak gibi geliyor...onun için beklemek istiyorum biraz daha...inşallah sizlerin dualarıylada kavuşacam yavruma...

meryem suresini okuyorum...tesbihatlar var onları çekecem...bazı bitkisel kürler var onlarıda denemeyi düşünüyorum... birazda böyle denemek istiyorum...rabbimin mucizesi çok...bellimi olur bir mucizede biz yaşarız...enkısa zamanda güzel haberler veririm..

kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu ama sizlerle konuşmak bana iyi geliyor...beni sadece sizler anlıyorsunuz...ALLAH RIZASI ıÇıN ne olur dualarınızı eksik etmeyin bizlerede çok çok dua edinde bizde yavrumuza kavuşalım....

günaydın kızlar... nasılsınız.....
zümmincim o ağrıları bende yaşadım 3-4 hafta önce, muallimin dediği gibi bence de bir sorun yok.... şimdi o ağrılar iğne batması gibi şeylere büründü... sadece sen değil bizde bu hissettiklerimizi kelimelere dökemiyoruz, anlatması çok zor, hemen endişeleniyorum bende bişey hissedince, bu topikte arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar, insan paylaşınca rahatlıyor... Birde işyerimizde çaycı ablamız var, pipirikli diyor bana, o çocuklara acıyorum, sen onlara çok çektircen doğduklarında diyor. Ama nasıl pipirikli olmayalım, çok uğraştık onlar için dimi?

Canım bulutçum, hislerine güven ve bekle bence de... ne çok mucize gördük burda dimi... o bitkisel kürlere bende inanıyorum, inşallah sana da çok faydası olur... ama en önemlisi rahat ve stressiz olman, biraz unut tedaviyi, ama illaki hamile kalcam diye de şartlandırıp kendini strese sokma. relax..... ınşallah en yakın zamanda mucize haberini alırız canım...

el muallim canım ben önceki dediğim gibi yine kasım gibi düşünüyorum...ama onlardan önce histereskopi ve akupuntur yaptıracam ..elmuallim çok sevindim cidden agrısız basit bir işlem olduğuna..artık gönül rahatlığıyla yaptırabilirim...

bulut bugun tembelsın..............valla yat uyu ınş arıcan bugunlerı ınşşşşşşşşşşşşş.............rabbım yuregıne gore versın............bensu evet ya sakın korkma cok basıt ve yetrkı gelsınler razıyız dımı herseye...............senay ınş saglıkla gelsınler tabıkı pıpırıklıyız kolaynmı..........azcık bı agrım ols elım yuregımde...........rabbım tamamına erdırsın bızler hamışler artırsın ınşşşşşşşşşşşşşş

canım ya onemlı degıldır bence rahım genışlıyooo............anma gecmez devam ederse gıt dra..................

insallah elmuallim....insan biran ne yapcagini sasiriyor...sanki ilk hamileligimden yillar gecmis gibi...yada bu daha hassas bi hamilelik oldugu icinmi bu kadar endiseleniyorum...gerci yattigim zaman daha cok agrim oliyor...demekki yatmamam gerekiyor :1shok:

saol canim Allah razi olsun...Allah insallah icindeki hissi bos cevirmez..kendiliginden gelir bebis.......Rabbim yardimcin olsun canim...

saol...senayk....evet kime sorimki bu agri ne oldugunu...hemen onun icin buraya kostum...dahalik bilmesinler...hamis oldugumu...gerci gözükmiyor degil...masallah :CüvCüv: böyle göbek var bende...Allah hepinizden razi olsun

muallim canım razıyım uykusuz gecelere ...rabbim bana o günleri hayırlısıyla bir nasip etsin...sabahlara kadar uykusuzluğa razıyım...eşim yanımda olsun yavrularım benimle olsun... gece gündüz uyumamaya onlar için koşturmaya rağzıyım...yetrki rabbim sağlık huzur mutluluk versin...ben onlar için herşey yaparım...
görürmüyüm acaba bende o günleri?:Saruboceq::Saruboceq:

ne demek gorur muyum...........ınşşşşşşşşşşşş ınş cok yakın bence rabbım nasıp etsın...........umutsuzluk yok...............ınş zamanı gelecek ..............

Kizlar selamlar hayirli hafta sonlari umarim bebe
islerle beraber guzel hafta sonu gecirirsiniz bende hazirlandim dugune gidecem hepinizi optum süprizzzzz

herkese günaydinlar bugün bende karin agrisi degildi nasil desem...yan taraftan bi ara geliyor ara sira.geceden beri....(türkcem kit vah bana) hastaneye gidimmi acaba yoksa önemli degilmidir?

Canim kardesim ALLAH SIFA VERSIN INSEALLAHHH Zummincim sen tedavini nerde oldun oldugun yerdemi yoksa turkiyedemi tur eger nerde tedavi oldun canim hayirlisiyla inselllllah yavrunu kucagna alirsin canim RABBIM HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN BIZLERE AMINNNNN:CüvCüv:

ben tedaviyi türkiyede istanbulda oldum...fertijinde oldum..belki duymusundur...alman gazetelerde cikti...bi abla vardi...10 senedir cocuklari olmiyor...oliyor ama ya anne karninda öliyor yada dogduktan sonra...almanyada denemisler bi kac defa...sonra türkiyede denemeye karar vermisler....ve simdi dördüzleri var...3 oglan 1 kiz...cok tatlilar...onlari arayip sormustum nerde yaptirdiklarini...ona göre bende fertijinde yaptirdim...gerci bendki sorun farkli...kromozom bozuklugu oludugu icin masrafli oldu...pgt yapilmasi gerkiyordu...ama Rabbime sükürler olsun....gect hepsi..3-4 sene sonra bidaha denicem...elmuallime ablacima yetismem lazim daha cok isim var benim :hulya:
Rabbim hayirlisini nasip etsin...herkes icin...insallah tedavin hayirli olur canim benim

bulutcum düşüncen güzel umarım bu bekleyişin ardından gelir melegin sana rabbim gönlüne göre verir
bensucum eger tedavileri tamamlamak senin psikolojin içinde daha olmulu şeyler getiricek bence sende inanıyosan zaten rabbim nasip eder inşş canım daha öncede lap yapmışsın zaten hist ise yaparsan inş bişey çıkmaz canım inşş
zümmincim agrın olmuş galiba bilgim yok ama inşş kızların dediği gibi mühim bişey degildir canım

muallimim sagol canım yaa adetim 5 ekimde muhtemel olan ama igne uzatırda artık ne zaman olurum bilmiyom şuan bi boşlukta gibiyim sanki tedavideki ben degilim sanki ben hiç annelik için ugraşmıyorum ya anlamsız duygularım var ama rabbim büyük hep ollmaz ı gördük ama inşş oldu demek de nasip olur inşş

Denizcim tekrar tebriklerrrrrrr canımmmmm
maşallah değerine ne güzel artmış gerçekten çok çok sevindim bizede morellll oldun umut oldun darısı da bizlere olsun allah kucağına da almayı nasip etsin canımmmm

Kızlarrrr geçmişi okuyamadım tam olarak ama umarım herkes iyidirrr
bende bu gün ilk iğnemi oldum kısa protokol akumunda 4 seansı kaldı
ayyyyyyy yyakında o 12 gün heyecanım başlıyacakkkk
kızlar neler yapmıştınız o 12 günde hepsi uçtu gitti sorduğumda bana hatırlatın lütfennnn
sevgilerrrrrrrr

Zümmincimmmm 12. gün değğerini söyle cinsiyet tahmini yapabiliriz
değer düşükse ERKEK , değer çok yüksek ve tek gebelik olduğu halde çoğul gebelikler gibi bir değerse KIZ bebek oluyorrrrrr şimdiye kadar bu tahminler tuttu.

mesela denizin 12. gün değeri 91 sanırım, eğer değeri doğru hatırlıyorsam denizin bebeği ERKEK
DENıZZZZZ oğlan anası olcannnnnnn galibaaaa

serapıy ve gokce tedavulerınız hayırlı ugurlu olsssssssssssssssssssss...............................ay ben bu topıgı kapıcaktım valla ya...............bekleme heyecanı delı etmıştı benı en son zummınde kapıcam yetr demıştım ay yenıden basladı.....................heyecan ıyı degıl ben yaslı hatunum yaaaaaaaaaaaaaaa...............................ama sımdıden solım erken test yapan atılır burdan........................kaydirigubbakcemile3

Serapçım bende de tutmuştu benim 12. gün değerim çok yüksekti ve kız bekliyorum.Bu arada tedavin hayırlı olsun, inşallah senden de güzel haberler alıcaz burada sevineceğiz...Biz de bugün bebiş alışverişine çıktık allaha şükür pembiş pembiş cicileri aldık , allahım tüm kardeşlerimize de bu günleri göstersin , bize de o cicileri bebişlerimize giydirmeyi nasip etsin...

Denizcim tekrar tebriklerrrrrrr canımmmmm
maşallah değerine ne güzel artmış gerçekten çok çok sevindim bizede morellll oldun umut oldun darısı da bizlere olsun allah kucağına da almayı nasip etsin canımmmm

sağol canım. şimdi sırada kalp atışı var. ben ancak o zaman hamileyim diyebilceğim ama şimdiden darısı başınıza inşş diyeyim kaydirigubbakcemile3benim 12. gün 54,5 du hayatım 14. gün 91, 18 gün 665 oldu ancak rahatladık. senin dediğin doğru çıkarsa garanti erkek demektir. güldende de çıkmıştı 10. gün 35 12. gün 90 dı galiba. ben kızı az daha tercih ederim ama sağlıkla gelsin de kız erkek önemli değil. :dance:

aaa neden erken test yapan mı oldu? aaaaa çok şaşırdım bak :kedi:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…