- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.761
sağol canım darısı senin ve tüm isteynlerin başınadaniz bulut
sonucun icin hep takip etmistim cok sevindim Allah tamamina erdirsin
darisi bizim basimiza
amin canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım darısı tüm isteyenlere :Saruboceq:Denizciğim tebrik ederim
uzun zamandır bu siteye girmrmiştim.
açar açmaz görünce sevindim. Bu topik çok uğurlu sanırım..3-4 ay önceki tüp bebek denemem sırasında bu topiğe sık sık bakardım.. Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin
ay evet kalp atışını duyana kadr inanmaycağım zaten. bana heran gidecek bitecek gibi geliyor :umursamaz:şu kalp atışını duyup rahatlayım bir sonra buluşur senin kızları severiz inşşşa.sınş kızlar rabbım hamışlerı tamamına erdırsın.................tedavıye gıreceklerede guzel sonuçlar versın ınş.............denız sımdı heyecan daha baska dımı ...........kalp atışı kese gorme heyecanı onbesgun sonra gıdersın ınş..........belkı bı gun rastlaşırız...................
allah korusun ve tabiiki rabbim hayırlısını versin. şu kalp atışını duyayım da bir gerisini sonra göreeğiz bakalım :Saruboceq:denizcim inanki çooook sevindim canım... tebrik ederim...RABBİM hayırlı rahat hamilelikler nasip eylesin..... inşallaahhhh darısıda bizim başımıza ...deniz eminimki seninki çogul gebelik.....
tek olmalı. değer düşük başladı. doktor dedi ki (benimki kongredeydi başkası) bazen oluyor böyle bebekler hepsi aynı anda gelişmiyor bazen geç gelişebiliyorlar ve değer aniden artabiliyor 2 hafta sonra gelin kaç kese var görürüz. ay ödğm koptu. bnimki tektir amaDenizcim tabi ki yardımcı oluruz , bana tek hamilelik gibi geliyor denizin ki..Bu topik cidden de çok uğurlu allah nazardan saklasın...
amin canım hepimize allah sağlıkla sıhhatle ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:Denizz tebrik ederim gercekten çok sevindim Allah kucağına almayida nasip etsin sanada bizleredee ve darısı diğer arkadaşların basına
gecende figene mail attım yakında toparlanip gelecmis selam söyle dedi söylemiştim sanırım ama tekrar solimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?