Tp Bebek ve Akupunktur

El muallim işe ne zaman başlayacaksın?Bulutçum sen ne zaman tedaviye başlıyorsun?Hadi artık başlayın tedaviye sizin güzel haberlerinizi de almak istiyoruz bir an önce...

zümmüm googden kendinde bakabilirsin aslında..bende fazla bilmiyorum ama ölesine bakmıştım 36 yaş olanlar aralıka kar kıs bebek doguracaklar.................zümmün RABBıM saglıklı versinde gerisi boş bence....

babytwin Allah bagislasin...saol denedigin icin...
bensunaz...dogru haklisin...saglikli olsun yeterki...insan yinede merak ediyor....kizimda tuttu da...simdi erkek cikiyor...bakalim hayirlisi

Denizz tebrik ederim gercekten çok sevindim Allah kucağına almayida nasip etsin sanada bizleredee ve darısı diğer arkadaşların basına
gecende figene mail attım yakında toparlanip gelecmis selam söyle dedi söylemiştim sanırım ama tekrar solimmmmm

ay fıgen................canım ya ................sende cok selam sole ınşşşşşşşşşşşşş yılmak yok ınş yola devam etsın................rabbım ınş sevındırecek onuda ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş...................cok ozledım fıgenı....................

toprakcım ış olayını askıya aldık sanırım zaten bundan sonra calışamam o yuzden raporla ıdare edıp cıkş yapıcam............hayıurlısı..................ıyı bakın kendınıze.................zummın ınş erkektır ama fark etme kızına kızkardesde olur yetrkı saglıkla gelsın................kızlar baskın.......denız kız heyecanın cok dımı.............................

daniz bulut
sonucun icin hep takip etmistim cok sevindim Allah tamamina erdirsin
darisi bizim basimiza
sağol canım darısı senin ve tüm isteynlerin başına

amin canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım darısı tüm isteyenlere :Saruboceq:

ay evet kalp atışını duyana kadr inanmaycağım zaten. bana heran gidecek bitecek gibi geliyor :umursamaz:şu kalp atışını duyup rahatlayım bir sonra buluşur senin kızları severiz inşşşa.s

denizcim inanki çooook sevindim canım... tebrik ederim...RABBİM hayırlı rahat hamilelikler nasip eylesin..... inşallaahhhh darısıda bizim başımıza ...deniz eminimki seninki çogul gebelik.....
allah korusun ve tabiiki rabbim hayırlısını versin. şu kalp atışını duyayım da bir gerisini sonra göreeğiz bakalım :Saruboceq:

Denizcim tabi ki yardımcı oluruz , bana tek hamilelik gibi geliyor denizin ki..Bu topik cidden de çok uğurlu allah nazardan saklasın...
tek olmalı. değer düşük başladı. doktor dedi ki (benimki kongredeydi başkası) bazen oluyor böyle bebekler hepsi aynı anda gelişmiyor bazen geç gelişebiliyorlar ve değer aniden artabiliyor 2 hafta sonra gelin kaç kese var görürüz. ay ödğm koptu. bnimki tektir ama

amin canım hepimize allah sağlıkla sıhhatle ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

denizcim tekrar tebrik ederim inşş kalp atışlarınıda duyarsın sonra saglıkla büyütürsün kucagına alırsın canım inşş

bluesu canım ben bugün göbekten 5. baskılayıcı ignemi yaptım benim ki uzun protokol o yüzden uzayacak pey adetolmadım daha oluncada diğer geliştirici igneleri yapmaya başlıyıcam inşş sen nasılsın neler yaptın

gökçecim sen histereskopi oldun sanırım ...doktorun mu önerdi yoksa sen mi istedin..ne kadar sürdü...acılı bir şey mi canım...

bensucum ben hem histereskopi hem laparaskopi aynı anda oldum hsg çektirmemiştim aşılama srasında dr um gerek görmemişti eşimde sorun var die ama tüp e geçmek istedigimi söyleyince hsg yapmadıgımız için yaptırdık valla genel anestezili oldugu için agrı hissetmedim 40 dakka sürdü karından 4 dikiş bide altta bi dikiş vardı kendime geldiğimde azcık karın agrım oldu igne felan yapıyolar geçiyo bikaç gün hafif agrıdı geçti rahimde perde (septum)bulundu alındı çok şükür tüpler açık öyle canım işte sadece histereskopide can acıyomu bilemem yaptırmayı mı düşünüyosun?

gökçecim canım ben bundan tam olarakta hatırlayamıyorum 6sene önce herhalde olacak.. bende çikolata kisti vardı benimde alta 2 dkiş birde göbek deliğinden girildi laparaskopi olmuştum.....ama ben histereskopiyi düşünüyorum..okuduklarıma göre histereskopi tutnmayı saglıyormuş..birde ofis histereskopide var.. daha doktoruma sormadım başlayacagımızda tam olarak eksiksiz başlamayı düşünüyorum...vede bundan 3 sene evvel rahim filmi çektirmiştim. tüplerim açık çıkmıştı..ama şimdi ne alemde bilemiyorum..

gokce ınş tedavın cok ıyı gıder ınş sevınırız sanada...................
bensu hısteroskopı cok basıt bı ışlem agrısız ............kafaya takma sakın..............ofıste dıgerıde cok m kolay...........sen ne zaman baslıcan...............nıl var bıulut var..................buluesu sen ne duşunuyosun..............pınk var...................

herkese günaydinlar bugün bende karin agrisi degildi nasil desem...yan taraftan bi ara geliyor ara sira.geceden beri....(türkcem kit vah bana) hastaneye gidimmi acaba yoksa önemli degilmidir?

canım ya onemlı degıldır bence rahım genışlıyooo............anma gecmez devam ederse gıt dra..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…