Tp Bebek ve Akupunktur

saol canim tesekkür ederim...bugün daha iyim...Rabbime sükürler olsun...böyle devam gitseydi mutlaka giderdim hastaneye...

ana desene o zaman benim bi minik prensesim daha olcak...11 gün degerim 145 di...neyse ya varsin olsun...iste tek merak ediyor insan....Saglikli oldugunu duydum ya...ne mutlu bana

zummın arasıra bu tur agrıların olucak alışıyoo oınsan ben bazı agrılara alıştım.............ama ınsan tabıkı tedırgın oluyo................kız erk farketmez nasılsa bıkac yıl sonra denıcen bana yetısmen gerek tabı..................ışın çokkkkkkkkkkk senındelikafadulden

ana desene o zaman benim bi minik prensesim daha olcak...11 gün degerim 145 di...neyse ya varsin olsun...iste tek merak ediyor insan....Saglikli oldugunu duydum ya...ne mutlu bana

kız olsun sağlıklı olsunda. birkaç yıl sonra 2. tüpü yaptırdığında kıbrısta yaptırırsın orada cinciyet de seçiliyor erkekeği garantilersin. ama en önemlisi sağlıkla gelmeleri :Saruboceq:

denız nasıl gıdıyo uzmuyosun dımı bebşi.....................ona gore uzme sakın...........ınş bunlar bızım son sanslarımız ınş saglıkla gelsınler ....................

denız nasıl gıdıyo uzmuyosun dımı bebşi.....................ona gore uzme sakın...........ınş bunlar bızım son sanslarımız ınş saglıkla gelsınler ....................

üzmüyorum dersen yalan olur :çok üzgünüm:. klasik eşim beni üzmeye devam ediyor. iş konusunda 3 sene oldu beni rahatlatacak bir hareketi yok. ben bir yandan böyle olmayacak bu evi kiraya verir annemlere yakın bir ev tutar taşınırım gerekirse tek başıma bakarım planı yapıyorum. genç olsam bu adamdan çocuk yapmazdım ama son şans diye bende saplantı oldu. bilmiyorum bir de ne yapsam çocuğa haksızlık gibi geliyor. en önemlisi de zaten kalp atışını duyamayacağım bebek mebek yok gibi geliyor. sizde de böyle olmuş muydu? :uhm:

o duyguları kalp atışı duysanda yasıcaksın her muayene gıdeken acanba bısey var mı ıyımı nasıl dıye gecıyo her gıdışınde ıyı old duyunca rahatlayıp alışıyosun.............kafanı takma esınede boşver bunları bıulıyodun zaten...............ama ınş dılerım bebek degıştırırım babayı ınş............neden böle bılmıyorum sımdı esının senı el ustunde tutması gerek ya...........nerden buldun bu adamı dıcem sacma olucak...........neyse hersey kısmet sen bebışını sev annnen varsa cok merak etme yakıkınnıa tasın bencede

kızlar hayırlı pazarlar olsun hepimize inş
zümmincim bugün ii olmana sevindim rabbim korusun sizleri canım inş

evet ablacim....bi kac yil sonra Allah izin verirse hayirlisiyla bebis dogduktan sonra denicem...bugün agrim yok...Allaha sükürler olsun...alkisalkisalkis

yok denizcim bana göre cinsiyet ayrimi günah gibi geliyor..onu yapamam...fark etmez tek merak iste...ne olcak diye..gerci isimler hazir...

kızlar hayırlı pazarlar olsun hepimize inş
zümmincim bugün ii olmana sevindim rabbim korusun sizleri canım inş

cok saol..canim...sen nasilsin insallah iyisindir...a.s.

saol zümmincim çok şükür iyiyim ya bugün yarın adet olcam die bekliyorum bakalım:)bbide çin takvimi baktım kendime kız çıkıyo bu ay trasnfer olursa die ve tutarsa die düşünerek baktım heves işte öyle çıktı :)
denizcim sorununuz tam olarak ney bilmiyorum işsizlik mi yoksa eşinin ii biiş yapmamasımı bilmiyom ama allah yardım etsin ve gönlünüze göre versin canım

Merhaba arkadaşlar nasılsınız, köyden geldik az önce selam vermek istedim...
sanırım herkes iyi....
serapçım tedavin hayırlı olsun canım, su gibi akıp geçsin ve mutlu haberlerini alalım en yakın zamanda, tabiiki gökçecimi de sabırsızlıkla bekliycez...
toprakçım ilk alışverişiniz hayırlı olsun, bende anneme seranes'in listesini verdim, haftaya cinsiyetler belli olunca almaya başla dedim... biraz fazla ayakta kalınca veya yorulunca ağrı oluyor, bende endişeleniyorum, bu yüzden tulum-zıbın vb. alışverişi anneme yaptırırım, büyük parçaları ben alırım diyorum...
muallim sen nasılsın canım, geçen gün bende düşündüm, muallim beklemeler bittiğinde burayı kapatacaktı diye, ama heyecanlar hiç bitmiyor, inşallah burası hiç kapanmaz ve kk'nın en çok hamişli topiki oluruz... ama doğumlardan sonra bu kadar sağlıklı takip edebilirmiyiz bilmiyorum, heleki ikiz ve üçüzlerle sen ve ben....

senay oooooooo baslıyosun demek cıcılere ınş saglık ols...............buluesu canım ya gırıp cıkma hemen uzun yaz neye karar verdın...........ınş bu kez olcak ınş.........bu topıkte bı sen bıde fıgen olumsuz oldu ama ınşşşşşşşşşş olucak ınanıyorum...............

gokce ınş hayırlı olucakkkkkkkkkkkk ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

aminnnnnn aminnnnnnnn aminnnnnnn inşşşş herşey güzel olucak rabbimin izni ileeee
senaycımm canım ya inşş rabbim vakti gelmiş derse ol derse bende inşş sizlere güzel haber vericem sen nasılsın bakim gamyoncuiremsu

aaaaa beni olumsuzlardan saymıyorsun demek delikafadulden
inşallah ilk sırada sen varsın değil mi ilk hayırlı haberi senden alıcazopuyorumnanaktan

gunaydin kızlar
el muallim şeney toprak kızlar sizler keseleri ne zaman gördünüz kalp atışını ne zaman duydunuz? bana haftaya cuma dedi doktor. adatten itibaren tam 7 hafta olacak. ama beklemek cok zor geliyor. acaba en azından kese gözükmez mi sadece onu gormeye gitsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…