- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.121
denız bu cuma mı gıdıcen dr a
deniz yok bugün.... bende bu cuma dr.'a gitcek diye hatırlıyorum....
kız deniz ortalarda yoksun, dr'a gitmedin dimi, sabırsız.....
canım mrb bugün gitiim dr a 10 tane yumoş var digerleri küçük onları saymadı dr um gelişmeleri güzel dedi bakalım sayı az hayırlısı inşş kaliteli olurlar inşş tutunurlar canım sagol sen nasılasınn nassıl gidiyo canımkıslaaarr buğün oruçtum ben.................bulutcum ben arapça yazıyı bilmediğim için okuyamıyorum...inşalllaaahh RABBİM herkezin en kısa zamanda muradını versin...ama her dualarımda içindesiniz.....elmuallim nikin çok güzel olmuş..pempiş patikler.....süper ....................gökçecim nasıl gidio tedevi...kaç yumoş oldu....inşalllah yumuşlar istendiği gibi büyür ve kaliteli olurlar........denizcim gözünaydın barışmıssın...aaaaaa ben elmuallimi büyük zannediodum..demek sen büyüksün...olsun 2 yaş fazla birşey değil..................hamiş adayları nasıl geçio günler ...senay ,toprak,zümmün...............
slm canım nasılsın yaa grip ten korkma korktugun başına gelir bol bol meycveyee bünyen güçlensin canım kib öpüyorum seniiyi akşamlar arkdaşlar....
toprakçım merhaba, seranesse'nin nesi vardı, anladığım kadarıyla sorun giderilmiş.. aman hiç kimse sorun yaşamasın, inşallah herkese sağlıkla bebeğini alsın kucağına...
bensunazcım Allah Kabul etsin orucunu canım,
serap nerdesin canım ya, ben iyice merak ettim...
gökçe, muallim, deniz,nil, zümmin, bulut iyi akşamlar.....
öpüyorum herkesi....
buradayım. gitmediğim gibi doktora cumartesi gideyim diye düşünüyordum ama öğlen 12 de verdiler randevuyu benim de halama sözüm vardı geçen haftadan tüpü de bilmiyor mecbur yine cumaya aldım. işten izin isterken utanıyorum ama napiyim söylemiştim tüp yaptırdığımı. bakalım. yine dibe vurdum. yine sakinim. herşey olacağına varır.
canım geçmiş olsun grip mi kist mi? operasyon geçirecektin?Selam arkadaslar nasilsiniz cok hastayim ben sukrolsun pc geldi bir bakayim dedim.Denizcim hadi bakalim hayirlisi pit pit dinlersin inseallah bebisinin kalbini şutarafagitti
canım mrb bugün gitiim dr a 10 tane yumoş var digerleri küçük onları saymadı dr um gelişmeleri güzel dedi bakalım sayı az hayırlısı inşş kaliteli olurlar inşş tutunurlar canım sagol sen nasılasınn nassıl gidiyo canım
oo denizcim az kaldı inş gidipde o atışları duyarsın canım kib
kızlar dr dan geldim bugün 10 tane yumoşum olmuş en büyügü 12 mm lik bikaçtane küçük var onları saymadı dr um zaten düşük doz verdi bana ve yumurtam az diyince de senin yumurtlaarını kaliteli yapmak ve güzel bi gebelik elde etmek istiyorum dedi o yüzden dozunu az verdim istersen yükseltirim ama onlarda kalitesiz olur boş çıkar ve tutmaz dedi bende tamam dedim cuma günü gene gidicem biraz yumoşlar az die üzüldüm ama neyse dr öyle karar verdi yapcak bişey kalmadı inş o yumoşlar da döllenirler
canım nilcim, Allah acil şifalar versin... kendi dr'una git o zaman yarın ne diyecek bakalım.. her 2 dr'un söylediklerini bir tart, mantıklı gelen neyse onu yap canım... ben hiç böyle şeyler yaşamadım, bir fikir veremeyeceğim ama acın varsa bebek tedavisinden önce kendi sağlığını düşünmeli, ameliyat veya ilaç kullanarak önce bu illetten kurtulmalısın... önce kendi sağlığımız.... biz sağlıklı olalımki, bebişlerimizde sorunsuz gelsin...
yarın dr'la ne zaman randevun... hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.... iyi geceler.. Allah rahatlık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?