- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.161
canım aslında az degil ama yaşımda o kadar büyük deil 28 yaşındayım aslında dr um kendisi öyle karar almış benden güzel yomuşlar elde etmek istedigi için dozu düşük vermiş bide ben tedaviden 15 gün önce laparaskopi oldum ve bünyen artık çok yoruldu die seni zorlamak istemedim dedi bakalım inş onlardan iki üçü tutar inşş inşşşgökçecim ne güzel yaaa!!! neresi az...................10 tane ne güzel.... inşalllaaaaaaaaaaaahhhh hepsi döllenir vede kaliteli olurlar......zaten sana transfer edecekleri 2 yada 3......birde sana tutundularmı..........oohhhh ne güzell..............bizlerde arkandan geliyoruz canım...................................nilcim çok geçmiş olsun canım.........................RABBıM beterinden saklasın....bencede doktorunada bir görün derim.............inşalllaahhh tezde yakında sıhhatına kavuşursun canım.....
amin mualimim inş sonu güzel olur bakalım az olsun öz olsunlar inşşşgokce ınş ıyı olucak a olsun kalıtelı ols ınş ve tutunsun
canım hayırlısı inş dualarım seninle rabbim duymanı nasip eylesingünaydın kızlar. ben dr randevumu yine cumartesi 12 ye aldım. allaha havele ettim neyse hayırlısı o olsun.
canım hayrlı olsun tedavin rabbim gönlüne göre versin inşşhoşbulduk senay........iyim ne olsun.......4.cü deneme için uğraşıyorum.........senin nasıl gidiyor hamilelik......... şu anda kaçıncı haftadasın.......ALLAH herzaman iyilik,sağlık,sıhhat versin.......
kızlar selammmmmm
ben geldim geçmişi okumadım daha önce size selam vereyim dedim
kusuruma bakmayın bilg. bozuktu giremedim birde bol müsafirim vardı dışarı da nete girmek için çıkamadım
dün sabah yani çarşamba sabahı opu yapıldı 10 adet yumoşum toplandı dr çok kaliteli yumurtalar dedi pazartesi transferim olucak hayırlısı olsun hepimiz için
hepiniz iyisinizdir umarım Gökçecim sen ne alemdesin kaç yumoş var bellimi
Şenaycım, toprakcım muallimcim, zümmincim adı aklıma gelmiyen bütün güzeller hepinizi öpüyorummm bana dua edin canlarım ihtiyacım var
bak seni duymuş sonunda serap geldiiii kaydirigubbakcemile3iyi akşamlar herkese....
zümmin nerde, serap nerde.. neden merakta koyuyorlar bizi...
ben başka topiklere pek gitmiyorum, bu kızlardan haber alan varmı?
özellikle serap'ı çok merak ediyorum, 15 ekim gibi opu. olur diyordu.. aksilik yoktur inşallah....
canım 10 yumurta çok iyi inşallah hepsi kaliteli döllenir ve tutunurlar :CüvCüv:kızlar selammmmmm
ben geldim geçmişi okumadım daha önce size selam vereyim dedim
kusuruma bakmayın bilg. bozuktu giremedim birde bol müsafirim vardı dışarı da nete girmek için çıkamadım
dün sabah yani çarşamba sabahı opu yapıldı 10 adet yumoşum toplandı dr çok kaliteli yumurtalar dedi pazartesi transferim olucak hayırlısı olsun hepimiz için
hepiniz iyisinizdir umarım Gökçecim sen ne alemdesin kaç yumoş var bellimi
Şenaycım, toprakcım muallimcim, zümmincim adı aklıma gelmiyen bütün güzeller hepinizi öpüyorummm bana dua edin canlarım ihtiyacım var
geçen hafta minik bir kese gördüm ama doktorumla asıl randevum cumartesi. kızacak herkes ama ben ben birşey görürsek çok şaşıracağım. 1 tane belirti yok. hayırlısı allahtan.Denizcim keseyi ve kalp atışları nı duydunmu
dr gittinmi çok merak ediyorum ben pıt pıt ları duyacağına çok eminim canım
güzelim ne kadar yüksek? 15 mi 30 mu 60 mı? bazen yüksek fsh düşürülüyor ve hamile kalınabiliyorHayirli aksamlar arkadaslar deniz ve muallimcim size bir sey sormak istiyorum?
sizin fsh kacti
canlarim benim fsh yukselmis
ne olur cevap bekliyorum:1shok:senağlama
güzelim ne kadar yüksek? 15 mi 30 mu 60 mı? bazen yüksek fsh düşürülüyor ve hamile kalınabiliyor
Denizcim o haftalarda hiç birimizde bir belirti yoktu , o yüzden belirti olayına takılma...Minik bebişin seninle birlikte...Serapçım seni çok merak ettik , gözün aydın 10 tane yumurtan çıkmış ve sanırım 5. gün transferi yapılacak sana, bu da çok güzel bir haber...İnşallah önce senden sonra gökçeden güzel haberler alacağız...Gökçecim 10 yumurtayı dr. büyütene kadar sana iğne verecek yani 10 yumurtadan en az 8-9 tanesi istenen olgunluğa ulaşacak...Endişe etme , her şey güzel olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?