- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.181
Denizcim hayirli aksamlar bugun sok yasadimya benim fsh 8.6 iki ayonce
iki ayda iki kati artmis boyle artarmi yani 15 olmus bu ney canim senin fsh kacti ne olur yaz denizcim birde iki ay boyle artmasi normalmi:a015::çok üzgünüm:
canııııııımmmmmmmm saol yaa güzel haberler aldım bugün yumoşlarım 15 mm enbüyügü olmuş iki gün daha vurucam gine bakalım inş daha güzel büyürler sende kib öpüyorummmmgökçecim yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşaaaaaallllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh.................kısslllaarrrr hayırlı geceler..................hepinizi öpüyorum..opuyorumnanaktan...
canım henüz 15 mm en büyügü digerleride aynı 14 mm olanda var daha küçük olanda var 12 tane yumoş olmuş güzel görünüyolarmış inş hepsi dolu olur inşşş tahmini opu salı yada çarşamba dedi dr um pazar tekrar kontrolum var bakalım ona göre kesinleşir inşş sen nasılsın canım kib öpüyorum senide..yegenlerim inş iidir sende ii bak kendine.günaydın arkadaşlar, güzel bir gün olsun hepimize...
serapçım hoşgeldin canım, çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna... 15 gün sonra bir hamişimiz daha olacak yani... süper....
zümmin geçmiş olsun canım, acil şifalar....
gökçecim inşallah yumoşların istenen düzeye gelmişlerdir, tahmini opu. ne zaman...
nilcim, biran önce tedavini yaptır canım, Allah acil şifalar versin... sinirlerim bozuk diyorsun ya, sen aku.ya gidiyormuydun.. birkaç seans akupunktur sinirlerine iyi gelir sanırım....
nıl hersey ıyı olucak canım umudunu yıtırmeeeeeeee sakın...................serapıy ınş senıde hamış gorucez ınş gokceyıde ınşşşşşşşşşş.................bakalım kım coğul tutturacakkk...............bensu nasılsın.............burge nasıl ya haberımız yok gırmıyoo.............zummın merak etme bu haftalar duzenlı kıpırdamaz o yuzden telaş etme ama haklısın kontrollrın arası cok uzun................denız belırtı arama ınş degerın cok guzel............bu bwebışşş senı hep merak ıçınde bırakcaz .............cok naz yapıcak sana....................bulut bennce sen kendın oku .........ben genelde hep kendım okudum ....baskasının duasıdır onenmluı olan okumalara cok kafa takma.............oku ve bıtır ..........ınşşş arefe gunu bol dua edelım o gun duaların mabul old gundur rabbım ınşşş cok guzel gunler versın bıze....................buluesu tedavıye karar verdınmı ınşşşşşşşşş bu kez canım ınşşşşşşşşşşşş..................pınk naptı acaba..............serıfe canım ıyı bak kendıne cok opt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?