Tp Bebek ve Akupunktur

Denizcim hayirli aksamlar bugun sok yasadimya benim fsh 8.6 iki ayonce
iki ayda iki kati artmis boyle artarmi yani 15 olmus bu ney canim senin fsh kacti ne olur yaz denizcim birde iki ay boyle artmasi normalmi:a015::çok üzgünüm:

canım 15 ile de tüp bebek olabiliyor. benim geçen sene 9,5 çıkmıştı. şubatta 8 idi ama sonra tüp bebek derken histeroskopi sonra 2. tüp bir daha ölçürmedim. senin sinirlerin çok bozulmuş. zaten bu moralle başarılı da olamazsın bak. şu anda sağlığınla ilgilen. fsh düşürmek için ilaç var mı bilmem ama herkes hayıt tohumu içmenin iyi geldiğini söylüyor. hepsi düzelir yumurta da gelişir tutunurlar da ama yeterki sen topla kendini canım.burada 30 çıkanların 10 a düştüğünü ve o ay hamile kaldıklarını gördüm ben. hadi sen şu operasyonunu bitir inşallah daha iyi göreceğiz seni :teselli:

slm. benim ilk tüp bebek denemen başarılı oldu ve şuan ikiiz iki kızım varallaha şükür.denemeden önce beninde stresten hepsi yükseldi ve çok üzüldüm.öellikle estradiol arkasından fshdoktorum acele etmemi söyledi ve ben acayip gerilmiştim.kendini hiç yıpratma olacağı varsa oluyor allah hayırlısını versin.yani stres yapma olmaz diye birşey yok

gökçecim yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşaaaaaallllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh.................kısslllaarrrr hayırlı geceler..................hepinizi öpüyorum..opuyorumnanaktan...

günaydın arkadaşlar, güzel bir gün olsun hepimize...

serapçım hoşgeldin canım, çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna... 15 gün sonra bir hamişimiz daha olacak yani... süper....

zümmin geçmiş olsun canım, acil şifalar....

gökçecim inşallah yumoşların istenen düzeye gelmişlerdir, tahmini opu. ne zaman...

nilcim, biran önce tedavini yaptır canım, Allah acil şifalar versin... sinirlerim bozuk diyorsun ya, sen aku.ya gidiyormuydun.. birkaç seans akupunktur sinirlerine iyi gelir sanırım....

gunaydın kızlar hayırlı cumalar ...........................rabbım tum duaları makbul eylesın guzel kapılar acsın sıkıntıdsakılere ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum..rabbim cumanızı mübarek ,dualarınızı kabul etsin...

muallimciğim ben okumaya okurumda istiyordumki değişik değişik kimselerden okunsun ..kimi duasının kabul olduğunu bilemeyiz..bende okuyacağım artık kalanı...yinede okumak isteyen olursa özelden yazsın bana...26meryem 27 fetih suresi var kızlar....sizleride sıkmak istemiyorum . allah rızası için okumak isteyenler....okuyabilecekler....

toprak nasılsın..................senayyy nasılsınn.............herkess ıyıdır ınşşşşşşşşş

nıl hersey ıyı olucak canım umudunu yıtırmeeeeeeee sakın...................serapıy ınş senıde hamış gorucez ınş gokceyıde ınşşşşşşşşşş.................bakalım kım coğul tutturacakkk...............bensu nasılsın.............burge nasıl ya haberımız yok gırmıyoo.............zummın merak etme bu haftalar duzenlı kıpırdamaz o yuzden telaş etme ama haklısın kontrollrın arası cok uzun................denız belırtı arama ınş degerın cok guzel............bu bwebışşş senı hep merak ıçınde bırakcaz .............cok naz yapıcak sana....................bulut bennce sen kendın oku .........ben genelde hep kendım okudum ....baskasının duasıdır onenmluı olan okumalara cok kafa takma.............oku ve bıtır ..........ınşşş arefe gunu bol dua edelım o gun duaların mabul old gundur rabbım ınşşş cok guzel gunler versın bıze....................buluesu tedavıye karar verdınmı ınşşşşşşşşş bu kez canım ınşşşşşşşşşşşş..................pınk naptı acaba..............serıfe canım ıyı bak kendıne cok opt

gökçecim yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşaaaaaallllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh.................kısslllaarrrr hayırlı geceler..................hepinizi öpüyorum..opuyorumnanaktan...
canııııııımmmmmmmm saol yaa güzel haberler aldım bugün yumoşlarım 15 mm enbüyügü olmuş iki gün daha vurucam gine bakalım inş daha güzel büyürler sende kib öpüyorummmm
canım henüz 15 mm en büyügü digerleride aynı 14 mm olanda var daha küçük olanda var 12 tane yumoş olmuş güzel görünüyolarmış inş hepsi dolu olur inşşş tahmini opu salı yada çarşamba dedi dr um pazar tekrar kontrolum var bakalım ona göre kesinleşir inşş sen nasılsın canım kib öpüyorum senide..yegenlerim inş iidir sende ii bak kendine.

ayy inşş muallimim olsunda bir olsun kııı çogul istiyorum ama rabbim bilir verirse bir tane mutlu olurum çogul olsa göbek atarım heralde:)kaydirigubbakcemile3 bakalım pazar günü kesinleşicek herşey inş güzel olur sen nasılsın canım minikler ii maşallah

Son düzenleme:
hepinize hayırlı cumalar olsun rabbim dileklerinizi kabul eylesin hayırlara vesile etsin inşallah biz tedavikilerede hayırlı evlatlar nasip etsin siz hamişlerede saglıkla kucaklamak nasip etsin inşş aminn...

gökçecim ben iyiyim canım, minişlerimde iyi çok şükür... burda sizlerin güzel haberlerini aldıkça daha da mutlu oluyorum... inan denizin sonucunu beklerken çok heyecanlandım, şimdi sıra serapta, sonrada sende inşallah...heyecanla sizi bekliycez... yumoşlarında bayağı büyüdüler maşallah, gelecek hafta yum. toplama ve transfer olcak sanırım...

kızlar gerçekten arkadaşımızında belirtiği gibi burda sonuçları olsun diğer tüm acı ve güzel şeyleri tek başımıza yaşamıyoruz.hep beraber mutlu oluyoruz hep beraber üzülüyoruz... gerçek dostluk bu olsa gerek birbirini görmedende paylaşa bilmek...dualarımızı eksik etmemek...

Merhaba kızlar...Nasılsınız?Ben bu aralar nefes nefese kalıyorum en küçük iş yaptığımda , sanırım sıkıntılar yavaş yavaş başlıyor...Sağlık olsun da önemli olan bu...Serapçım embriyoların nasılmış?Gmkçe sen de yarın son kontrole gidiyorsun , hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun...Şenay , el muallim kızlarımız nasıllar?

toprakçım bende de aynı sorun var, mümkün olduğunca yavaş hareket ediyorum ama, ani kalktığımda ve bizim ev asansörsüz (4.kat) merdiven çıktığımda kulağım pıt pıt atmaya başlıyor, sanırım tansiyon değişikliğinden... önümüzde en az 4 ayımız var, bakalım napcaz.. Allah sağlık versin de, yatmak zorunda kalmayalım inşallah...

kızlar ben ıkı aydır öleyım toprak ve senay .............bı ıkı adım dolaşıyorum cok yoruluyorum ben bıkac hafta sontra ıyıce agırlasıcam sanırım................ınş saglıkla o guzel gıunlerı goruruz..............herkese gunaydın....................ınş herkes ıyıdır ayyyyyyyyyyyyyyyyy bugun denız pıtpıtları gorcekkkk dımı................ınş......................bu sabah abımler geldı almanyadan............ben bebışler ıçın bısey almadım ama yangesı badıler coraplar............almış ya pembış pembış.............ılk kıtyafetleruı ınş geldı................hayırla gıyerler ınşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…