- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.201
kızlar iyi hafta sonu herkese bugün dr a gittik ve tüm kötümserliğime rağmen bebeği ve kalp atışını gördük:teytey:2 hafta sonra daha belirgin olur dedi doktorum. 6+5 günlük ölçtü. darısı tüm isteyenlere. ben hala inanamıyorum akannehir artık 2 hafta sonraki ultrasona kalbi durmuş mudur atıyor mudur ne olmuştur diye beklerim. bir ben miyim acaba böyle olan ? CADIARZU
kızlar iyi hafta sonu herkese bugün dr a gittik ve tüm kötümserliğime rağmen bebeği ve kalp atışını gördük:teytey:2 hafta sonra daha belirgin olur dedi doktorum. 6+5 günlük ölçtü. darısı tüm isteyenlere. ben hala inanamıyorum akannehir artık 2 hafta sonraki ultrasona kalbi durmuş mudur atıyor mudur ne olmuştur diye beklerim. bir ben miyim acaba böyle olan ? CADIARZU
sağol canım yaa hala tuhaf geliyor bana inanamıyorum. darısı başınıza inşşş:Saruboceq:denizcim gözün aydın ohhhh en sonunda duydun rabbim ne büyük demi bol bol dua et gene içindeki kötü düşünceleri bi kenara bırak bak bebegin seni brakmadı ama sen halen gider düşüncesi içindesin canım rabbim senide bebeginide korusun maşallah canım
denız yeter artık daha fazla bebege eziyet etme tabiki onun saglıgını dusunuyorsaan..bole yaparsan ne zaman geçer ne hamilelik biter.......sakin ol bıraz.bu kadar stres gereksız yazık sanada bebişinede ...............
TEBRİKLERRRRRRRRRRRR
Denizcim gözünaydın evet sana rağmen bu bebek sana gelecek lütfen artık hep pozitif ol
darısıda bizim başımıza allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
denizcim sen kaçıncı gün işe başladın ben 7. gün işe başlamam gerekiyor arabamla gidiyorum işede mecburen
kızlar araba kullanmak sakıncalımı kaçıncı gün kullanmalıyım lütfen cevaplayabilirmisiniz
birde denizcim prognex iğneyi sabah akşammı vurduruyosun
benim dr öyle demişti zaten akşamüstü 5 civarı 2 ampül 1 seferde yaptırıyordum. bunu bölmek gereksizmiş. ilk tedavide alman hast. boşuna canımı çıkarmış günde 2 iğne ile!prognex iğneyi ikisini beraber akşam vurdursak olurmu ben öyle yapıyorum
böyle yapan oldumu kızlar 50 + 50 beraber tek seferde akşam yapılırmı ?
kızlar ben ıkı aydır öleyım toprak ve senay .............bı ıkı adım dolaşıyorum cok yoruluyorum ben bıkac hafta sontra ıyıce agırlasıcam sanırım................ınş saglıkla o guzel gıunlerı goruruz..............herkese gunaydın....................ınş herkes ıyıdır ayyyyyyyyyyyyyyyyy bugun denız pıtpıtları gorcekkkk dımı................ınş......................bu sabah abımler geldı almanyadan............ben bebışler ıçın bısey almadım ama yangesı badıler coraplar............almış ya pembış pembış.............ılk kıtyafetleruı ınş geldı................hayırla gıyerler ınşşşşşşşşşşşşşş
muallimcim gözün aydın canım, misafirlerin gelmiş.... ne çok özlemişsindir....
serapçım, dularımız seninle canım...
zümmin bu ne hız, alışveriş erken başlamış..... güle güle kullansın bebişiniz....
herkese iyi akşmalar... öptüm........
zümmincim hayırlı olsun canım bebişin yatagı gelmiş saglıkla kullanmak nasip olsun inşş . sirkeli suyu tüp uzamanı dr u söyledi ama hamile degilim hamile olanlar kullanabilirmi bilmiyorum dışatarafını yıkıyıcaksın ama dr a sor canım nolur nolmaz kib
serapcım yumoşlar büyüyolarmış hadi inş güzel döllenirler ve sana ttutunurlar canım kib öpüyorum seni
ii geceler kızlarrr kib aeo öptmm.
el muallim gözünaydın canım...........................denizcim ne güzel bir şey yaaaaaaaaaaaa...pıt pıt duymussun...............pazartesi haa!! serapcım inşalllah seninkilerde tutar......................gökçecim seninkiler noldu...ne zaman toplanıyor.................zümmüncüm ne güzel beşiginde gelmiş...........elmuallim sana da iyigecelr......kıslar hepinize iyi geceler.....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?