Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar iyi hafta sonu herkese bugün dr a gittik ve tüm kötümserliğime rağmen bebeği ve kalp atışını gördük :teytey:2 hafta sonra daha belirgin olur dedi doktorum. 6+5 günlük ölçtü. darısı tüm isteyenlere. ben hala inanamıyorum akannehir artık 2 hafta sonraki ultrasona kalbi durmuş mudur atıyor mudur ne olmuştur diye beklerim. bir ben miyim acaba böyle olan ? CADIARZU

zümmincim bende mantar olmuştu dr bi hap vermişti tek atımlık agızdan aama hamile olmadıgım için verdi sana verirmi bilmem bide dış tarafını sirkeli kaynamış olan suyla yıka dedi hep canım geçmiş olsun

denizcim gözün aydın ohhhh en sonunda duydun rabbim ne büyük demi bol bol dua et gene içindeki kötü düşünceleri bi kenara bırak bak bebegin seni brakmadı ama sen halen gider düşüncesi içindesin canım rabbim senide bebeginide korusun maşallah canım

denız yeter artık daha fazla bebege eziyet etme tabiki onun saglıgını dusunuyorsaan..bole yaparsan ne zaman geçer ne hamilelik biter.......sakin ol bıraz.bu kadar stres gereksız yazık sanada bebişinede ...............

toprakcım saol canım yarın gitcembakalım kesinleşicek yumurta toplama günü hayırlısı ile sende iyisi inşş
mualimim gözün aydın abnler gelmiş inş güzel vakit geçirirsiniz canım hediyeleride gelmişminişlerin de güle güle giydirmek nasip olur işnşş

cok saol gökcecim....evde travacort diye bi krem var....hamile kalmadan önce onu kullaniyordum...ve 1 günde geciyordu...simdi internette okudum...hamileler kullanmasin diye yaziyor...doktorumda hafta sonu yok....sirkeli suyu bilmemki yikasam bisey olmaz demi?

TEBRİKLERRRRRRRRRRRR
Denizcim gözünaydın evet sana rağmen bu bebek sana gelecek lütfen artık hep pozitif ol
darısıda bizim başımıza allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

denizcim sen kaçıncı gün işe başladın ben 7. gün işe başlamam gerekiyor arabamla gidiyorum işede mecburen
kızlar araba kullanmak sakıncalımı kaçıncı gün kullanmalıyım lütfen cevaplayabilirmisiniz
birde denizcim prognex iğneyi sabah akşammı vurduruyosun

prognex iğneyi ikisini beraber akşam vurdursak olurmu ben öyle yapıyorum
böyle yapan oldumu kızlar 50 + 50 beraber tek seferde akşam yapılırmı ?

Toprakçım emriyolarım çok iyiymiş dr emriyolar çok iyi gözüküyor sanırım üç veya dört tane koyacağız dedi pazartesi allah nasip ederse kızlar bana dua edin neolur birde ben transferden sonra baya bir bilgisayar başına oturamam, dizüstü big.da yok benim o yüzden giremessem şimdiden özürdilerim
3.veya 4. gün ancak girebilirim heralde
hepinizi öpüyorum anacım

canım gözün aydın, inşallah bundan sonra hiçbirşey olmaz... tabbiki riskli dönem devam ediyor, ve sanırım o endişelerimiz doğsalar ve büyüselerde devam edecek... bazen diyorumki kendi kendime, sanırım bebişleri kucağıma alınca daha iyi anlıycam, gençlikte anne ve babama yaptıklarım, beyaz yalanlar... ne kadar cahilmişiz, onlar bizim için neler çekmişler, ne endişeler yaşamışlar.... ama boşuna demiyorlar dimi anne olunca anlarsınız diye... herkes anne olunca anlıyor.... o yaşananlar o zaman güzel....

muallimcim gözün aydın canım, misafirlerin gelmiş.... ne çok özlemişsindir....

serapçım, dularımız seninle canım...

zümmin bu ne hız, alışveriş erken başlamış..... güle güle kullansın bebişiniz....

herkese iyi akşmalar... öptüm........

sağol canım yaa hala tuhaf geliyor bana inanamıyorum. darısı başınıza inşşş:Saruboceq:

denız yeter artık daha fazla bebege eziyet etme tabiki onun saglıgını dusunuyorsaan..bole yaparsan ne zaman geçer ne hamilelik biter.......sakin ol bıraz.bu kadar stres gereksız yazık sanada bebişinede ...............

valla çok inatçı çıktı bu bebek ne diyeyim bana rağmen tutundu maşallah :kedi: canım sen beni dinleme ben her işi yaptım. pazar günü transferim oldu bir o gün azcık yattım dinlendim o da tamamen değil. ertesi gün evde yemek ısıtma toplama hatta bulaşık makinesi yerleştirme gibi her işi yaptım. hatta çıktım arkadaşımla kahve içtim sadece çok yürümedim ve ağır kaldırmadım. pazar transferdi 2 gün izin alıp işe de çarş başladım. sadece servis ile gittim geldim. 7. günümde falan çamaşır yıkadım ve astım ama uzanmadın çamaşır askılığına astım. 1-2 gün sonra da ütü yaptım. yani doktorlar normal yaşamınıza dönün diyorlar ya sadece bu konuda onları dinledim ve çok yorulmadan ağır kaldırmadan her şeyi yaptım.

prognex iğneyi ikisini beraber akşam vurdursak olurmu ben öyle yapıyorum
böyle yapan oldumu kızlar 50 + 50 beraber tek seferde akşam yapılırmı ?
benim dr öyle demişti zaten akşamüstü 5 civarı 2 ampül 1 seferde yaptırıyordum. bunu bölmek gereksizmiş. ilk tedavide alman hast. boşuna canımı çıkarmış günde 2 iğne ile!

canım yazık bir süre sonra sen zor kıpırtıycan ve hatta zor sokağa çıkacaksın. 3 tane kolay değil. allah yar ve yardımcın olsun. ben de bugün pıtpıtları gördüm hatta gözlerime inanamadım. varsa da daha gözükmüyordur diye gitmiştim. artık hamile olduğuma inandım zemuszemus senin kızlar da sağlıkla gelsinler ve cicilerini güle güle giysinler...

oooooooooooo denız bak duydun pıtpıt..............bundan sonra her sıkayet edışınde cezannnnn olucakkkkkkkkkkkkk........................ıyı geceler kızlar

zümmincim hayırlı olsun canım bebişin yatagı gelmiş saglıkla kullanmak nasip olsun inşş . sirkeli suyu tüp uzamanı dr u söyledi ama hamile degilim hamile olanlar kullanabilirmi bilmiyorum dışatarafını yıkıyıcaksın ama dr a sor canım nolur nolmaz kib
serapcım yumoşlar büyüyolarmış hadi inş güzel döllenirler ve sana ttutunurlar canım kib öpüyorum seni
ii geceler kızlarrr kib aeo öptmm.

el muallim gözünaydın canım...........................denizcim ne güzel bir şey yaaaaaaaaaaaa...pıt pıt duymussun...............pazartesi haa!! serapcım inşalllah seninkilerde tutar......................gökçecim seninkiler noldu...ne zaman toplanıyor.................zümmüncüm ne güzel beşiginde gelmiş...........elmuallim sana da iyigecelr......kıslar hepinize iyi geceler.....................................

cok saol....biraz cabuk oldu...hemde kurduk yatagimizi....kizim yatiyor simdi uyiyor icinde

cok saol canim benim...doktora sormam lazim bakalim ne dicek...insallah sende en kisa zamanda besik alirsin....en kisa zaman.......:Saruboceq:

cok saol canim....Allah razi olsun...cok tatli bi görseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…