Tp Bebek ve Akupunktur

nıl canım ya aglama ınş ıyı olucak sonuç..............cok ınce seyler alma alırsan hırka da al serın burası........aksamları hele ıyıvce serın...............gercı burdanda alırsın muhım degıl............ınş rabbım sevındırecek ınşşşşşşşşşşşş....................hep guzel haberler olsun burda ınşşşşşşşşşş

kızlar hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun...kızçelerin anneleri ne güzel isimler bulmuşsunuz...rabbim sizlere bağışlasın onları ....

NİL canım bu sefer başaracaksın...güzel ve hayırlı haberlerle döneceksin ülkemizden...

gülenciğim senin oğlana allah kolaylık versin zor bu kadar kızın arasında kalmak...

kızlar nette bir sorun var galiba ...

zümmin canım sanada geçmiş olsun...keyfine bak boş ver işigücü hepsi olur önce senin sağlığın...

ve sonuç bekleyen arkadaşlarımız inşallah bizlere müjdeli haberleri vereceksiniz...

nilcim fazla heyecan yapma ama ümitsiz de olma. inşş başaracaksın bu sefer dualarımız seninle. kalın kıyafetler al. 1-2 hırka kalın 1 mont vs artık soğudu gündüz 13-15 dereceye düştü akşamlar daha soğuk.
toprak kızın sağlıklıymış 4-5 gün geriden gitse de olur. sonra yetişir. pekmez yiyeceğim falan demişsin ya sakın şekerini zıplatma bebeğe de sana da daha zararlı.dikkat et canım.
gülencim inşş tiroidin iyi gidiyordur ve oğlun da sağlıklı gelişmeye devam ediyordur.
şenay senin kızlar da tepiklemeye başlamışkar. artık hiç durmazlar çekeceğin var.yerimseniben
el muaalim 2 ay kaldı ha. sonra seni buralarda göremiyeceğiz herhalde. eee 3 kızla. başın sıkışınca ancak üçüz annelerine girersin. sağlıkla gelsinler de
seraptyy ve gökçeden de inşş güzel haberler bekliyoruz
kızlar herkesin günü bayramı güzel geçmiştir inşş
benim cumartesi kontrolum var. yine içim daralıyor. belirtisiz rahat hamilelik geçiriyorum ya yine bebek yok gibime geliyor. ahh ah ben mide bulantısı baş ağrısı dönmesi halsizlik vs sürünecektim ki başka şey düşünemeyecektimkafamçokkarıştı

kacinci haftada olacak dogum yani? 33 filan mi? peki daha cok kalabilirler gibi gorunseler de o zaman mi olacak sezaryan? yani durumlari iyise ve 1-2 hafta daha icerde kalabilirler gibi gorunseler de mi erken alacak doktor?

herkese selam...................mamba dr öle dıyo ama ınş bı ıkı hafta daha ılerlerım dıyorum bakalım bazen cok buyuyunce ıcerde sıkısıp kalp durması olabılıyo sanırım ondan korkuyo............en fazla 35 var ınşşşşşşşşş benım amacım 1 ocak.........yenı yıl ınş canım........sen nasılsın..................

kız denız mıden bulansın azcık kız.............yoksa ınanmıcan sen bebışe.............evet sanırım bebışler doğsun buraları yenılere bırakırımmmmmmmmmm.........................

günaydın kızlar, nasılsınız....

dün çalıştık biz, 3 gibi işten çıktım, biraz mutfak alış-verişi filan yaptık, yorulmuşum, kaç saat uyudum söylesem inanmazsınız, tam 12 saat.... diğer günlerde de 9-10 saatin altına pek düşmüyor aslında...sanırım yemek ve bebekler değil bu uyumak kilo yapcak bana... diyetisyenim, 1 saat fazla uyku bir dilim pastaya eşit derdi... sizin uyku düzeniniz ne alemde, benim kadar çok uyuyormusunuz....

oooooooooooooo snatcım sen bakma dıyetısyenlrer............hamılelığın ne old bılmıyoılar kı uyucan tabı uyku en guzelı sonra arıcaz bu gunlerı..............bende uyuyorum bazen zor oluyo artuk zorlanıyorum ..............yorma kız bebışlerı................bu haftalar onemlı..............sende erkencısın bugun temızlık ıçın kadın geldı bana uyandım yoksa onbırde uyanırdım

denizcim alemsin sen ya, kız hatırlamıyormusun benim bulantıdan süründüğüm günleri... annem ve eşim sağolsun, çok yardımcı oldular, ama yinede sen çekiyorsun, hele çalışıyorken çok zor oluyor.... bence çok şanslısın, şükret canım...

günaydın muallimcim, ben hep erkenciyim canım, 7 de kalkıyorum, eşimi gönderiyorum, duş-hazırlık filan ancak işe yetişiyorum.... sende temizlik var demek bugün, kolay gelsin canım....

ama 2. seçenek benim düşüncem henüz, eşimle paylaşmadım, belki tek isimle kalır, iki isim bazen sıkıntı olabiliyor...

aslında heopsı guzel ben ıkı ısım sevıyorum ama gülce................mine...........cok daha guzel..........bırı gülce biri mine............

bebışlerın ısımler............................
muallım........................ela dila hüma
toprak ...........................ecem
gülen................................doruk ege
senay.............................gülay........mine
zummın...........................

Günaydınn kızlar herkese hayırlı cumalar olsunnn
hepinizin iyi olmasına çok sevindimmm
bende tahlil için yarın sabah kan vericem inşallah olumlu sonuç alırım
belirti felan fazla yok aslında umudum da kırık, olmadı gibi geliyor bana
sonucu alınca yazarım kızlar yarın
sevgilerrrrrrr

muallimcim, gülay benim kardeşimin ismiydi, onu mutlaka koycam ve öyle hitap edicem, 2 isimli olsa dahi....
mine de, eşimin ablasının ismi ve çok şükür o hayatta ve onu da hayattayken mutlu etmek istedik, mine ismini de seviyorum ben, görümcemi de...
behiye ananemin ismi, gülce yi de benim annem istiyor, belki ilave ederiz.. bakalım... zamanla netleşir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…