Tp Bebek ve Akupunktur

Canım,ultrasondaki ölçüler ultrasondan ultrasona ve makinayı kullanan kişiye göre değişebiliyor ve gerçeği yansıtmıyor.Bebeğin haftası daha ilerde de olabilir,sıkma canını....

ınşallah eftenpüften ondandır , moralim bozuldu şeker var diye diet yapıyorum diye ve çok çalışıyyorum diye bebeğimi büyütemiyorum mu acaba diye...El muallimcim senin 3 tane ama bak ben 1 taneye bile bakamıyorum galiba...

kızım ne alakası var ................normal dedım ya............bızım bakmsmıza baglı degıl emrıyonun ılk asamasından berı öle oluyo.............yetrkı guzel gelışsın ..........doğsun bakarız bı guzel ınş..........takma sakın normalk bunlar ..........

denizcim çok sagol canım...yarın eczaneden alıp da yapıyım.inşalllah pozitif olur.....ama yinede kendimi o kadar umutlandırmak istemiyorum......hamiş adayları neolur benim için de dua edin.....:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar,

cumhuriyetimizin 86. yılı kutlu olsun.....

toprakçım herşeyin yolunda olmasına sevindim canım, maşallah gülücükler atıyormuş kızın... Allah kahkahalarını da duymayı nasip etsin inşallah.... yüzünün kime benzediğini bile gördünüz demek, ay ben 1 hafta nasıl dayancam şimdi, biz nasıl görcez bakalım...

denizcim çok sagol canım...yarın eczaneden alıp da yapıyım.inşalllah pozitif olur.....ama yinede kendimi o kadar umutlandırmak istemiyorum......hamiş adayları neolur benim için de dua edin.....:Saruboceq:

canım günaydın, bende heyecanlandım şimdi, bize de acil yaz sonucu, inşallah pozitiftir canım inşallah....

Günaydın cumhuriyet bayramımız kutlu olsun inşallah acilimsiz günlere diyelim
rüyamda sosis yediğimi gördüm çok feciydi
Esim evde kahavlti hazırlıyor bana bende keyif yapıyorum
Nevin gözünüz aydın vallaha darsu bizlere olsun normal usgden farklı ölçüm çıkarması beni şaşırdı bakalım. Bizim nası gcick. Benim 5 Kasım'da bora bey yapicak yine
benimde tiroid sonum var gecen ay tam kullanmaya başladım ama bna rağmen 2.79 anca 2.69 düştü ve Dr on gün sonra beni aradı n ilacı kullaniyosun vs dedi söyledim himm begin gelişimi nasıl dedi bı sorun yok neden sordunuz ama da ayrintiliya girmedim dedim sonra bana randevu erdi bu sorundan dolayı bebekte sorunmu olabilir neden sordunuz dedim öylesine dedi birde ben öküz oldm 66.60 kg yüm kesin seker cikicak bende tedirginim gidince Dr kavga edicem bebekin gelimisiyle alakası yoksa neden sordu meraktanmi bosu bosuna Randevu aldım muaynesi 200 tl ayrıntılı. 330 tl dünya para neyse bebeik yi olsunda Gülsüm ve senaycim sizler nasıldınız ayol ben ne zaman sayfaya baksam oğlum kıpırdiyo anliyo kizceler dolu burda eee isimler hazirmi

bensu ınlşşşşşşşşş canım ınş guzel haberle gel.................senay az kaldı sende gorucennnnnnn bebışlerı cok tatlılar....................
ooooooooooooooooo erkek annemız gelmışşşşşşşşşşşşşş....................tabı kızım kız dolu burası alıyo kokularını.................senın ışın ıyı valla gezersın kızları bol bol..............koseye kurulursun erkek annesıyım deyuuuuuuuuuu..................troıdıum her gun ılacımı alıyorum benımde senın gıbı dr cok ıyı dıyo kafayı hıç takma 3 ı ustıu bıraz tehlıkeeeee................hersey ıyı olucak .............ınş burası bebış kokucak yenılerde gelıcek ınşş arkamızdan....................
bayramımız kutlu ols..................rabbım guzel gunler versın mılletımıze..................

selam arkadaslar...napiyorsunuz....benim doktorum beni masaja yollicak...belim cok agriyor...agridan is yapamiyorum...bide kayinvalide gelcek....bisürü is yapmam lazim...
insallah herkesin durumu iyidir....Allaha emanetsiniz

zummın kendını yorma ya.............dınlen zaten son aylar daha zor olucak kayınvalıden yapsın gelınce .............kendını yorma bak......................

kayinvalide 3-4 günlügüne gelcek....fazla kalmicak...hadi ablacim...3 gün sonra 100 den asagiya saycaz hep beraber...Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

az kalıcakmış gelmışken kalsa ya ıyı olurdu..............yorma bebışı .............nıye 100 den sayıcaz anlamadım onu............ınş az kalıyoı gunler ınşşşşşşşşşşşş

Merhaba kızlar , ben de bayramınızı kutlluyorum , allah devletimize zeval vermesin...El muallim takmamaya çalışıyorum ama bu arada çalışmalara başladım , pekmez içmeye başladım , bir de artık daha çok protein ağırlıklı beslenmeye başlayacağım...Bakalım bu beslenme değişikliği beni ve şekerimi neye çevirecek...Gülencim canım geçmiş olsun aman dikkat et ilaçlarına ve doktoroda takılma,Bu troit çok yüksek olursa o zaman bebeğin beyin gelişimine zarar verebiliyor ama senin troidin çok yüksek değil , ayrıca dr. ile ilacın dozajını da arttırırsınız troidini düşürürsünüz.Ben şekerle sen troidle uğraşıyorsun , neyse allah beterinden korusun...Şenaycım valla bize de bir daha ki muayaneyi 3 hafta sonraya verdi ben de kara kara düşünüyorum bu 3 hafta nasıl geçecek diye, keşke haftada 1 bebişleri görmeye gitsek.Bugün bebişin fotoğrafını 1 kaç kişiye gönderdim onlarda kızımı ve özellikle de burnunu bana benzettiler....Zümmincim canım çok geçmiş olsun , her gün yürüyüş yap bu da bel ağrılarını azaltıyormuş.Benim de 2 gece önce belim çok ağrıdı ama allahtan sonra geçti , ilerleyen aylarda ne yapacağız bakalım...Serabın testi ne zamandı?Gökçenin haftaya galiba testi.Sonuçlarını merakla bekliyorum...

ay evet yaaaaaaa serap ne yaptı acaba.................ınş guzel haber getırırır............toprak cok buyutme olayı muhım degıl gulenınkıde.......aynıları bendede var ..............ınş guzel buyuyolar .............cok yenme sekerle ugrasırsın bak.......................artık ılerlıyoruz bakalım ınş bu ay da sabredersem ıyı olucak ınş.................
kızlar duşundugunuz ısımlerı yazın........................

ınşşşşşşş üçüncüde bı degışıklık olmazsa benım kızlarımın ısımlerı...........................
ELA
DıLA
HÜMA

evet ben ınşşşşşşşş ıkı ay sonra buyuk ıht doguma gırerım................ınş saglıkla gelırler..........sız cooooooooook beklıcenızzzzzzzz..............
ecem guzel ısım ınşşşşşşş hayırla gelır annesı

Selam kizlar
inseallah muallimcim insallah saglikli gelirler canim
ALLAH yardimciniz olsun.Yavrularinizi hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz inseallah
Benimde gunum yanadsiyor.Ama inanin tik yok niye boyleyim acaba
Sanki hic tedavi olmayacakmisin gibi geliyor.Sanki bir bosluktayim elim kolum kalkmiyor.
Onceki tedavilerimde uca uca gelmistim.Alis verisler var gidesim gelmiyor.
Dun dr anlattim bunlari sukur dedi
Boyle olmanda vardir bir hayir dedi.KIZLAR havalar nasil istanbulda kislikmi getirem yoksa
gene sulu gozlu oldum beeeeeeeeeeeee

Nilcim canım benim sakin olman daha iyi galiba ben de tedaviye başlarken rahattım...ınşallah her şey güzel olacak...ıstanbul soğudu artık , kışlıklarını sonbaharlıklarını alda gel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…