E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.441
İyiyiz el muallimcim.Bugün ayrıntılımız vardı , allaha şükür kızım çok iyiymiş.yanlız ayrıntılıda 4-5 gün küçük çıktı ona biraz canım sıkıldı ama dr.asıl bundan sonra gelişimi olacak dedi , takılma dedi.bu arada 400 gr olmuşuz, dr. u fotoğraf verdi .kızımın çenesi babasına , burnu bana benziyor.burnunun bana benzemesini çok istiyorduk , çok iyi oldu.sanırım genel olarak da bana benziyor, ama doğduktan sonra bakalım kime benzeteceğiz.Şekerle ilgili olarak da dr. değerlerimi çok beğendi , sanırım bu riski en az zararla atlatacağız...Söylemeyi unutuyordum kızım annesiyle babasına gülücük attı, güler yüzlü bir kızımız var...
canım ben doğal gündn hamile kaldığımda adet gününü 1 gün geçince çıkmıştı. 2. de 5 gün beklemiştim yine çıkmıştı. arkadaşlarımın da hep 2-3 gün geçikmede çıktı. yani idrar testiyle de büyük olasılık çıkar. ama en iyisi kan testi. kaliteli bir idrar testiyle ücreti de yakın. bekleyeceğine kan testi yaptırsana
denizcim çok sagol canım...yarın eczaneden alıp da yapıyım.inşalllah pozitif olur.....ama yinede kendimi o kadar umutlandırmak istemiyorum......hamiş adayları neolur benim için de dua edin.....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?