Tp Bebek ve Akupunktur

bende çikolata kisti vardı ama ben bundan 5 sene evvel laporoskopi oldum canım...şimdi anlayamadım neden geçikmiş olduğunu ..belki mevsim değişikliği olabilrmi diye düşünüyorum..ama hamiş olacagımı hiç sanmıyorum...6 gün olacak nilcim..yarında 7 olacak..halen olmadım ..zaten çarşambaya kadar olmazsam ordayım hayırlısıyla....ayy canım benim inşalllah RABBıM nasip ederse karşılaşacagız...özellikle hemşirelere soracam yurtdışından gelen diye..inşalllah bulacagız canım birbirimizi....

Inseallah canimmm zaten orasi benim kinci evim sayilir.
Beni taniyorlar hemsireler canim yaaa Gorusmek umidyle
ALLAHA EMANET OLUN CANIM ARDASLARIM BIRAZDAN
YUVAMDAN AYRILIYORUM MUALLIMCIM SENAY DENIZ TOPRAKCIM GOKCEM BENSUM
ISMINI HATIRLAYAMADIM ARDASLARIM SIZLER VE BEBEKLERINIZ ALLAHA EMANET OLSUN INSEALLAH DUALARINIZI BEKLIYORUM sizleri haberdar edrim inseallahhhhhh
hosca kalinnnnnnnnnnn

ArkadaŞlar benım bır sorum olcak benım merkezım ssk yıle anlaŞması yok ve benım ıŞ yerımde ozel rapor kabul etmıyor nasıl rapor alabılırım bana bır akıl verın kafayı ıyecagım ya

gunaydın......................
rabbım herkese kolaylıuk versın.............
ılayda canım anlaşması yoksa rapor zor canım sen calıştıgın yere muhasebecıye sor.................

Gulsumm gnaydinnn findikkkk
coraspin iciyomusunuz siz?
Birde patates kızartması yiyonuzmu

Günaydın kızlar...Gülaycım ben coraspirini bırakalı çok oldu.Ben Omega -3 , demir ilacı, elevit, magnezyum içiyorum.Dün itibariylede kalsiyuma , D vitaminine başladım...Patates kızartmasıda şekeri yükselttiği için yiyemiyorum gerçi dün biraz kaçamak yaptım...

gulen aynen canım bende toprak gıbı ..............coparsın............kestı dr.........magnezyum demır elevıt..........zaten senınde keser...........kızartma yemıyorum cok az belkı olunca oda nadır..........yarın tokluk seker yuk olucak ınş ıyı cıkar..............hadı ıyı gıdıyoruz rabbım cumlemızı tamamına erdırsın..............yenı hamışler nasıp etsın bıde...............

gulen magnezyum mutlaka alman gerek bu haftalar kasılmaların oldugu onemlı haftalar..............dıkkat edın...........

kızlar malesef olmadı. eşimle olan sorunlar nedeniyle devam etmeyecegim bundan sonra. rabbim bunu uygun görmüş. bu yolda bütün emek verenlere tüm isteyenlere bir dolu bebek ve hamilelere de kolay doğumlar ve sağlıklar bebekler diliyorum. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

ne demek buuuuuuuuuuuu................esınle olmuyosa ayrıl ama bebış senıle dımı.................anlamadım ne demek ıstedın canım..............bebışın nasıl...........asla ondan vazgecmeeeeeeeee sakın bu senın son umudun...........zaten esınle hersey ıyı degıldı bunu bılıyodun...............sakın ........................

bende eşime bazen çok sinirleniyorum böyle çıldırasım geliyor ama bebeğimi düşünerek ne sinirleniyrum nede onunla nede başka biriyle agız dalaşına girmiyorum deniz bebeğini düşünmek zorundasın siniri vucuduna sokma..

kıslar benden kesmedi coraspini ya neden acaba?
benim kasılmalarım yok magnezyum vermedi bana dr

kızlar anlamadınız. eşimle zaten artarak kabus gibiydi aramız. ben eşimden vazgeçmiştim. konuştum da evden gitmesini bekliyordum. bebeği tek başına büyütürüm diyordum. ama allah nasip etmedi. demek babasız çocuk büyütmek zor olacaktı benim için. kalp atışları durdu. biliyor musun el muallim eğer eşimle herşey iyi olaydı 2 ay sonra tekrar denerdim. ben halen bebek için son 1 yılım tutar eninde sonunda diye düşünüyordum düşünüyorum ama olmadı olmayacak. bu kadar stres ve üzüntüyle olması da gerçek mucize olurdu. kısmet nasip hayırlısı...

canım denız kalp atışı yomuydu bebışın dun mu gıttın kontrole.................ya cok uzuldum ..........rabbım yardımcın ols hayırlı ols ...............ınş senı anlayan bı es bulursun ve ınş anne olursıun..................ıyı bak kendıne zor yasadıkların

mehaba arkadaslar nasilsiniz umarim hepiniz iyidirsiniz muallim canim rabbim hayirlisiyla bebeklerini

kucagina almayi nasip etsin gulencim senin adinada cok sevindim ben malesef 1 senelik bi ara vermek

zorunda kaldim kendimi kaptirmamak icin buraya fazla gelemiyorum :1no2: moralim cok bozuk ama

doktorum sinir damarlarimin cok yiprandigini ve tedaviye baslama gerektigini soyledi ama bana cok

geliyor 1sene eger izin verirse 6 ay sonra denemek istiyorum artik bakalim ne olucak hepinizi cok optum

rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayi kendinize cok iyi bakin opuyorumnanaktan

Canım, Allah sabırlar versin, çok üzgünüm çook... Söyleyecek bişey bulamıyorum... Allah sana sağlık sıhhat versin canım.. Allaha emanet ol....

selam kızlar nasılsınız...................kaynmaklımm canım ınş ıyı olucak...........ınş canım ıyı bak kendıne..........rabbım sevındıersın senı ve herkesı.................ıyı olun kızlar

elmuallim......selam.......nasılsın.......iyisin sanırım.......devamlı takip deiyorum ama yazmıyorum.........yolun sonuna yaklaştın..........ALLAH sanada,hamile olan herkese hayırlı doğumlar nasip etsin........kendine iyi bak.......opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…