iyi akşamlar kızlar, bütün gün işlerden giremedim ben, ama herkes burdaymış bugün....
muallimcim benimde soldaki daha hareketli, sağdaki tembel biraz, boy ve ağırlıkları aynıydı son kontrolde, şuan değiştimi bilmiyorum.... maşallah sen yolun sonuna geliyosun, Allahın izniyle 3 prensesi kucağında da göreceğiz, inşallah hava ve sağlığımız elverir de seni ziyaret edebilirim, çok istiyorum bunu....
Toprakçım, senin de iyi olmana çok sevindim, bizim ayrıntılımız perşembe günü canım, gün yaklaştıkça heyecanım da artıyor...
Gökçecim, inşallah bize güzel haberler vereceksin canım perşembe günü... benim de pek belirtim olmamıştı, sadece testi yapmama 3 gün kala, arabayla 1 saatlik yola gitmiştik, yolda midem bulanmıştı hafif, ama normalde beni araba tutar zaten... o yüzden belirtileri boşver canım, inşallah hamilesin...
bulutçum, zaten ara verme kararı vermişsin canım, toprağın dediği gibi bunu akupunkturla değerlendir bence de... hatta bitkiseller filan dene, hayıtlar, civan perçmleri.. gerçi belki kullanıyorsundur bilmiyorum.. hayıt ve civan perçemi çayı çok faydalı yumurta oluşumuna biliyorsun...
Angel-78, canım inşallah değerin artacak, sabret ve testi tekrarla canım.. Allah yardımcın olsun, hamileleik haberini de ilk bize müjdele olur mu?....