Tp Bebek ve Akupunktur

Ben nişantaşında Emel hanıma gittim çok memnun kaldım.Hem çok olumlu elektirik almıştım hem de tedavinin de etkisini kendimde fark edebiliyordum.Eşi de umutta benim dr.dı.ıkisi gayet kordinelide çalışmışlardı.Bulut sen kendini dinledikçe daha çok stres yapacaksın , bir işe girsen yada bir uğraşı ile uğraşsan inan çok rahatlayacaksın...Tepkisizlik konusu da hepimiz de oldu , bazen o kadar yorulduğumu hissettim ki günlerce konuşmadan boş boş bakındım durdum...Hep bu zamanlarda bu durumdan çıkışım allaha şükretmekle oldu.Farkettim ki sağlığım yerindeydi ,tekrar tüp bebek yaptıracak çalışma gücümüz ve imkanımız vardı , ailem sağdı ve hep destekçimdi ve en önemlisi dünyada ki en önemli şeyin ben olduğumu düşünen bir kocam vardı...O yüzden sen de biraz oluruna bırak kendini...Vakti zamanı gelince ve sırayla hepimizin inşallah bebişi olacak...Sadece sabır ve şükür...

banu ınşşşşşşşşşş hersey ıyı olur.................
gokcecım ınş umutluyummmmmmmmm ınş xcanım
toprajk hajklısın canım yavas yavas baslım ınş ıkı hafta sontra kont gıderken alayım bıseyler

merhaba arkadaslar.uzun süredir aranizda yoktum.umarim hersey yolundadir.arkadaslar ben dondurulmuslarla ikinci denememi yaptim.iki tane blast koydular.transferden sonraki 10, günde idrarda ikinci çizgiyi gördüm.cumartesi günü kan tahlili sonucum 44,42. dün tekrarladim testi.49,35 çikti.hemsire düsük olmadigini ama ikiyede katlamadigini söylediler.persembe günü tekrarlicam testi.sizce su durumda ne yapmam gerekiyor.bi bilgisi olan varmi.

angel canım yukselmemış ama umut yok degıl bence .............ılaçlarını kullan ve testı yenıle hıç bellı olmaz ınş artar canım...........rabbım yardımcın olssssssss.................bol dua

muallimciğim sen nerede akupunktur tedavisi görmüştün...
çok sağolasın toprakçığım bana cesaret verdiğin için inşallah bende bu zor günleri atlatacağım...angel sana bu konu hakında yardımcı olamıyacağım ama bebeğin hep seninle olsun ...sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına alırsın inşallah....

çok tesekkür ederim bulut83 arkadasim.seninde durumun nedir bilmiyorum ama rabbim seninde yardimcin olsun.tez zamanda yavruna kavustursun...

ınşallah bulut.Senin de hamile haberlerini buradan alacağız, sakın umutsuz olma...Angel benim aklıma 2 embriyodan 1 tanesi düştü o yüzden değerin 2 kat artmadı gibi geliyor , bir de sanırım bu değerler dondurulmuş embriyoda 10. gün değeri.Ben 13. gün test yapmıştım benimkide dondurulmuş blast transferiydi...Şimdi sen olmulu düşün , bebeğin sana tutunmaya çalışıyor ona destek ol.ınşallah perşembe günü değerin yükselmiş olacak...

angel bende 1 defa başarısız tüp bebek denemesi ikincide anlaşılamayan bir nedenle iptal oldu..bizimki sebepsiz infertilite...yumurtalar tedaviye az cevap vermişti o yüzden iptal oldu..ilk tedavimde az dozla 13 yumurta olmuştu ikincide doz çoktu sadece 2 tane olmuştu tam büyümediler...bende şimdi kendimi toparlamaya cesaret toplamaya çalışıyorum ama hiç içimde tedavi için istek yok ..anlayamıyorum...

iyi akşamlar kızlar, bütün gün işlerden giremedim ben, ama herkes burdaymış bugün....

muallimcim benimde soldaki daha hareketli, sağdaki tembel biraz, boy ve ağırlıkları aynıydı son kontrolde, şuan değiştimi bilmiyorum.... maşallah sen yolun sonuna geliyosun, Allahın izniyle 3 prensesi kucağında da göreceğiz, inşallah hava ve sağlığımız elverir de seni ziyaret edebilirim, çok istiyorum bunu....

Toprakçım, senin de iyi olmana çok sevindim, bizim ayrıntılımız perşembe günü canım, gün yaklaştıkça heyecanım da artıyor...

Gökçecim, inşallah bize güzel haberler vereceksin canım perşembe günü... benim de pek belirtim olmamıştı, sadece testi yapmama 3 gün kala, arabayla 1 saatlik yola gitmiştik, yolda midem bulanmıştı hafif, ama normalde beni araba tutar zaten... o yüzden belirtileri boşver canım, inşallah hamilesin...

bulutçum, zaten ara verme kararı vermişsin canım, toprağın dediği gibi bunu akupunkturla değerlendir bence de... hatta bitkiseller filan dene, hayıtlar, civan perçmleri.. gerçi belki kullanıyorsundur bilmiyorum.. hayıt ve civan perçemi çayı çok faydalı yumurta oluşumuna biliyorsun...

Angel-78, canım inşallah değerin artacak, sabret ve testi tekrarla canım.. Allah yardımcın olsun, hamileleik haberini de ilk bize müjdele olur mu?....

çok tesekkür ederim arkadasim.sizlerden böyle olumlu msj lar alinca moral buluyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun canim.tabiki sizlerede haber vericem.

kızlar hafta sonu kontrole gittik..bebeğin cinsiyetinin kız olduğu kesinleşti..şimdi isim bulma aşamasına geçtik çok şükür..ama isim konusu zormuş biraz..sizinkilerin isimlerine baktım..gülen toprak muallim şenay isimleri bulmuşsunuz. hepsi çok güzelll...

Burgecim görüşemedik , ben çıktım sen geldin galiba.Allaha şükür kızım da ben de iyiyiz.Senin bebişte kızmış gözün aydın.ısim konusu cidden de zor , bizimki de daha kesin değil ama ecem ismine sıcak bakıyoruz , bakalım hayırlısı ve sağlıklısıyla doğsunlarda...

burge senınde kız..................ooooooooooo kız doldu burası..........masallah senın cetvelın nerde yaaaaaaaaaaa.....................angel canım ınş yukselır canım ınşşşşşşşşşşşşş mutlaka yaz..............

mambaaaaaaaa gunaydın canım..............evet kız doldu bereket doldu burası.................valla öle gıbı.........aralık ortası belkı asonu...........ben yenı yıla gırsem dkıyorum bakalım canım hayırlısı.........senın dıoğum nasıl olcak

abovvv
mambanındamıı kızzz nann :)
oğluşumm neler varr burdaaaa annemmm

antibiyotiğe başladım gülsüm,
bebeklerin kiloları ne alemde birde benim bi arkadaşımın 20.haftada boyu 28 cm kilosu 500 gr idi
benim 20.haftada 24 cm 430 gr idi acaba benimki obez olmaz demi

günaydın kızlar, nasılsınız......
yağmur var yine bu sabah, ama soğuk gitmiş, çok tatlı bir hava var... bahar yağmuru gibi..... inşallah ilkbaharın ilk yağmurlarını bebişlerimizle karşılıycaz...

burge'cim hayırlı olsun miniş kızın....
muallim 3 kız,
mamba 1 kız,
toprak 1 kız,
şenay 2 kız,
burge 1 kız,

gülencim 1 erkek....

var mı unuttuğum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…